Електроенергія, тарифи, лічильники

Готовы ли Вы отказаться от "лампочки ильича"?

• Да.

Голосів: 392 61.9%
  • Скорее да чем нет.

Голосів: 107 16.9%
  • Скорее нет чем да.

Голосів: 59 9.3%
  • Нет.

Голосів: 75 11.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    633
Місто
Запорожье
В начале марта Национальная комиссия, осуществляющая регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг, утвердила новые цены и тарифы на электроэнергию, газ и тепловую энергию для населения, которые вступают в силу уже с 1 апреля.
Тарифы на электроэнергию [в копейках за кВт/час]

Період< 100 кВт/год100 – 600 кВт/год> 600 кВт/год
з 1.04.20150,3660,631,407
з 1.09.20150,4560,7891,479
з 1.03.20160,570,991,56
з 1.09.20160,7141,291,638
з 1.03.20170,91,681,68
< 250 кВт/год≥ 250 кВт/год
з 1.01.20211,68
з 1.10.20211,441,68
з 1.06.20232,64
з 1.06.20244,32

C 01.04.2015 меняется тарифный коэффициент двухзонного счётчика для зоны "ночь" (23:00-7:00) — до 0,5 тарифа (было 0,7)

К сообщению вложена статья:
5 причин завышенного учета потребления электроэнергии новыми электронными электросчетчиками // Статья из журнала «Электрик». 2017. № 1-2

Вкладення

• 1490184709.pdf
    694.7 КБ · Перегляди: 102
Причина: 5 причин завышенного учета потребления электроэнергии новыми электронными электросчетчиками
Останнє редагування модератором:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
...готуємось. Придбав ще один пауербанк до пари тих, що вже є - бо пан бог трійцю любить. :cool:
та повербанк то таке, он сушу мізки чи не брати ще один літій залізофосфатний акум отут гроші не малі, а ще як самому збирати щоб до ладу було.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
nikolaevich, отож що кошти чималі - тому ще торік не став і збирать на аккуми з інверторами. Банально не по кишені.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Vampoom, самый дешевый - PowerSlim Duo 10000 mAh. Изготовитель - TTEC. Покупал на сайте Водафона. Это до купы к уже имеющимся Базеусам на 10000 и 20000 mAh.

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
...готуємось. Придбав ще один пауербанк до пари тих, що вже є - бо пан бог трійцю любить. :cool:
та повербанк то таке, он сушу мізки чи не брати ще один літій залізофосфатний акум отут гроші не малі, а ще як самому збирати щоб до ладу було.
якщо вже брати то дивитися ринок Б\у ломбарди і таке інше , за сезон їх не встигли вбити, а ціну скидують сутєво
Post automatically merged:

Vampoom, самый дешевый - PowerSlim Duo 10000 mAh. Изготовитель - TTEC. Покупал на сайте Водафона. Это до купы к уже имеющимся Базеусам на 10000 и 20000 mAh.
чесно не довіряю брендам другого і третього ешелону , для мене повербанки це тільки сяомі, як будь-який копір-ксерокс , а позашляховик - джип, а підгузник = памперс :))) Просто взяв Vinga - а воно якось не виправдало сподівань ,я розумію вольти і все таке, але повербанк на 10000 на шильдику мав би хоча б раз зарядити 5000мА батарею телефона ( може вони й не брешуть про 10000мА при 3,7 Вольт , але субєктивно 37 Вт там нема ) . Я вже закупився купою юсб тестерів , але ліньки то тестувати .

Останнє редагування:

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
logist_eg, Базеуси за рік експлуатації мене не підводили (тьху, тьху); ну, а цей PowerSlim купив не для смартфонів (хоча перевірив - заряджає без брехні), а для USB-лямпочки. :cool: Та й ціна - 399 гривень... Якщо вийде з ладу, то не дуже буде шкода.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
2 місяці чекаю параметризаціі еллічильника. В маминій квартирі замінили ще 19го квітня. 2 липня тільки дізнався, що треба те зробити ( брехали, що нічого не треба, просто передавайте показники).
Отож, від сьогодні сплатив рівно 50% від отриманого рахунку).

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Шмигаль розповів, у якому стані перебуває українська енергосистема перед опалювальним сезоном
У місцевих бюджетах також достатньо коштів для завершення усіх підготовчих робіт до настання холодів, запевнив прем'єр.

Щодо атомних електростанцій, то відремонтовано сім енергоблоків, ще два будуть готові до старту опалювального сезону. "Загальна їхня потужність складе 7,8 ГВт. Робимо важливий крок до енергонезалежності – на Рівненській АЕС почали завантажувати нове ядерне паливо компанії Westinghouse замість російської монополії на подібні види палива. Європа разом з Україною повинні усунути РФ з цього ринку, щоб позбутися енергетичної загрози", - сказав глава уряду.

Теплові електростанції: Міненерго взяло на себе зобов’язання, що до початку сезону запрацюють 25 енергоблоків, які дадуть енергосистемі 4,5 ГВт потужності, зазначив Шмигаль.

Крім того, відремонтовано майже 80% обладнання теплоелектроцентралей. Інтенсивні ремонти ще тривають і завершаться вчасно, запевнив прем'єр.

Ситуація з гідроелектростанціями наступна: відремонтовано та перебувають у ремонті 35 гідроагрегатів потужністю майже 2,3 ГВт.

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
канал не мій , але хочу прорекламувати , так як я в захваті від якості та кількості тестів та перевірок повербанків
натрапив випадково ! я навіть не знаю що ще додати , наскрізну зарядку потестив, ємність потестив , протоколи зарядки потестив . Має класний стенд для навантаження. ТА можна звісно придиратися і простити більшого ще дотошнішого і нуднішого тестування у всіх режимах на всіх протоколах, але це вже на мою думку буде зайве , загальну думку можна скласти про пристрій .

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Оглядає не лише павербанки, часом буває троха нудно, але об'ємно і всебічно.
А ще й корисно! :umnik:
Дізнався, чому моя банка відключається через деякий час при підключеному вентиляторі 92мм: банка тупо не бачить навантаження (0,1А). Інша банка с тім же вентилятором працює нормально.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
моя банка відключається через деякий час при підключеному вентиляторі 92мм: банка тупо не бачить навантаження (0,1А).
Взимку банка працюватиме на вентиляторі, але треба вмикати підігрів. Навантаження буде трохи більше, але буде тепло ;).

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
моя банка відключається через деякий час при підключеному вентиляторі 92мм: банка тупо не бачить навантаження (0,1А).
Взимку банка працюватиме на вентиляторі, але треба вмикати підігрів. Навантаження буде трохи більше, але буде тепло ;).
Оцей вентилятор і буде тихесенько подавати тепле повітря з батареї опалення на лоджію. Тепла підлога там електрична, але хочу зробити додаткову подачу тепла.

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Всем привет!
Порекомендуйте плиз (желательно из опыта эксплуатации) реле напряжения на din рейку. Ток 63А, цифровая индикация напряжения, регулируемая задержка на включение.

Місто
Суми
Телефон
vivo Y31
Всем привет!
Порекомендуйте плиз (желательно из опыта эксплуатации) реле напряжения на din рейку. Ток 63А, цифровая индикация напряжения, регулируемая задержка на включение.
ZUBR D63t / ZUBR D2-63 / ZUBR D2-63 red

P.S. Не реклама!

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
Всем привет!
крім зубра є ще вінниця промавтоматика та новатек ціна + - така ж , є ще Шнайдер електрик без регулювання https://www.se.com/ua/uk/product/R9A12663/реле-напруги-resi9-63a-1p+n-230-в-50-гц/ щодо 63А краще ставити контактор , реле буде керувати контактором - який буде розмикати і замикати контакти , але контактор має бути НЕ модульний , а такого типу як https://luxelectro.com.ua/ru/kontaktor-eti-cem-40-00-40a-ac3-230v-ac-detail.html ( який не влазить в стандартні електрощитки ) . Так ось на електромонтажній фірмі де я працював , яка обслуговувала великий завод , замінили кілька зубрів потім поставили Шнайдер і все працює довго і щасливо , ясно що той шнайдер керує контактором. Але не заморочуйтесь для дому беріть ЗУБР/НОВАТЕК ( https://novatek-electro.com/) /вінниця промавтоматика ( https://www.pa.ua/produkti-ta-poslugi/ ) воно все плюс мінус однакове . Єдине що промавтоматика живить свою електроніку через електронний блок живлення , але то нюанси. Про затримку у шнайдера не знаю - куріть мануали, в інших затримка має бути .

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Шнайдер лінійки resi9 та изи9 - це продукт нижчої якості, щось типу китаю для країн третього світу

Зверху