Час іде вперед, законодавство теж оновлюється.Ну насколько я помню из старых древних времён (я лет 35 назад в школе ДОСААФ. или как то так получил права на мопед! то там говорилось в талмуде что мопед - от слов "мотор" и "педали". Велик, на который прикорячили моторчик. Не мотоцикл...
Это ты к чему? Мопед теперь это не моторчик+педали?Час іде вперед, законодавство теж оновлюється.Ну насколько я помню из старых древних времён (я лет 35 назад в школе ДОСААФ. или как то так получил права на мопед! то там говорилось в талмуде что мопед - от слов "мотор" и "педали". Велик, на который прикорячили моторчик. Не мотоцикл...
У нас в детстве говорили мотопед, потом сократили до мопеда .что мопед - от слов "мотор" и "педали"
Ви ж розумієте що за виконанням цього закону важко прослідкувати. Це хіба що аби не було юридичних колізій прийняли - якщо збив когось на тротуарі - усьо, винен. А не жувати в суді соплі, трактуючи пдр і хто кому мотопед а хто кому Рабінович.Десь чув, років може 5 тому, в Ізраїлі, хтось їхав на самокаті по тротуарі, зачепив старшу людину, людина впала і померла. Прийняли закон, який забороняє їздити на електросамокаті по тротуарам.
Більшість законів складно слідкувати, хоча насправді - нема бажання. У нас поліціянтів більше самокатів і отримують вони більше за армію. То ж хай працюють за кошти платників податків.Ви ж розумієте що за виконанням цього закону важко прослідкувати. Це хіба що аби не було юридичних колізій прийняли - якщо збив когось на тротуарі - усьо, винен. А не жувати в суді соплі, трактуючи пдр і хто кому мотопед а хто кому Рабінович.Десь чув, років може 5 тому, в Ізраїлі, хтось їхав на самокаті по тротуарі, зачепив старшу людину, людина впала і померла. Прийняли закон, який забороняє їздити на електросамокаті по тротуарам.
с твоих слов выходит шо женщина = дерево?Березу нещодавно збили. А у Варшаві теж збили жінку на тротуарі
Мабуть, idea мав на увазі, що як дерева, так і люди можуть постраждати від самокатниківженщина = дерево?
Береза не дерево, а людина, точніше колишній депутат.с твоих слов выходит шо женщина = дерево?
ааа... Я понял.Не зовсім. Мабуть, idea мав на увазі, що як дерева, так і люди можуть постраждати від самокатниківженщина = дерево?
ойблин Это кто?Береза не дерево, а людинас твоих слов выходит шо женщина = дерево?
Береза, нардеп. Можливо, з кимось його сплутав, бо тепер на фб не можу знайти той пост.ойблин Это кто?
Я тільки зацитував.cuser, а как доходная часть считается, когда считаешь как окупилось? Сравнение с покупкой нового форд-фокуса, проезда на нем 2К км и последующей продажи? Или с непокупкой новой пары кроссовок, которые бы сносились за эти 2К, пройденых пешком?
Це, мабуть, була модель Про + ще з конячою націнкою.18999 грн