Житлово-комунальні послуги

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Є тут абоненти Євро-реконструкції в Києві з лічильниками гарячої води? Вам також нараховують неадекватні суми "перерахунку" в 3-7 разів більшими за споживання за лічильником?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Є тут абоненти Євро-реконструкції в Києві з лічильниками гарячої води? Вам також нараховують неадекватні суми "перерахунку" в 3-7 разів більшими за споживання за лічильником?
Так, дружина з ними розбиралася (на диво швидко і просто), перерахували, все стало норм, я їм тепер кредит відкрив на гарячу воду на рік вперед

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Та просто пішла до них, потім електронно показала документи про повірку і вони самі перерахували, вже в рахунку мінус. Єдине, що абонплата приходить все одно і гарячу воду в опалення не змогли перерахувати, хоча обіцяли

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
plebis, взнай будь ласка точно, адресу-кабінет, куди йти сваритися. І чи є певні години прийому.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
plebis, взнай будь ласка точно, адресу-кабінет, куди йти сваритися. І чи є певні години прийому.
О 8 ранку тільки повно пенсів, як завжди) Дружина їздила на 10, все швидко було. Але зателефонуй їм спочатку, вони там наче +- адекватні, з водоканалом складніше

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

"Споживання води впало, а витрати водоканалів зросли". Ідея т.з. комерційного обліку (лічильники і т.і.) все більше й більше сунеться до дупи...

Місто
Чернігів
Тут можна задавати питання тільки про побутові комунальні питання чи і для комерційних приміщень також можна?

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
У зв'язку з закінченням акції від Портмоне і КредитДніпра шукаю альтернативу оплати комуналки. Чи достойних альтернатив немає і варто платити комісію в портмоне?

Місто
Хмельницький
У зв'язку з закінченням акції від Портмоне і КредитДніпра шукаю альтернативу оплати комуналки. Чи достойних альтернатив немає і варто платити комісію в портмоне?
Приват чи ПУМБ не розглядаєте? З кешбеком.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Через Моно і ПУМБ можна оплачувати всіх постачальників послуг?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
якщо якісь хитросракі прокладки, то по ibanu.
Пумба не буде насипати кишмиш, якшо контори нема в їх списку. Можна їм скинуть платьожку, вони добавлять того ізгоя. Але є ньюанс...
Я колись так свого прова додав у пумб, а пров, падлюка така, опрацьовував платежі тільки с прівєту, а з інших банок в упор не бачив надходжень. Після двух раундів бодання із їхніми упоротими бюсгальтєрками, щоб мої ж гроші зарахували на мій же рахунок, я забив на це діло і вернув взад регулярний платіж в прівєті.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
значно дієвіше лист від постачальника.
В усіляких модних новобудовах, товн-хавсах і апартаментах часто платежі приймають прокладки "джукі-пукі", які ніде не світяться, навіть в Приваті, срати вони хотіли на ваші листи, дають квитанцію з їбаном - йди за нею плати, і всьо.

Зверху