Житлово-комунальні послуги

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Місто
Киев
Valikus, в Киеве так давно. в начале "плановые", потом включают например горячую воду, и понеслись "аварийные", аналогично и с отоплением. Что там от Кабмина, плевать, по факту так куча лет, до 22-го еще. Зажравшиеся со столицы привыкли и не сильно дают огласку тем, у кого вообще этих редких моментов совсем нет, потому что зажрались)

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Он странно сменил
Він взагалі не міняв - люди які чомусь вважають себе журналістами тупо хайпонули.
Норму
Опалювальний період починається не пізніше ніж коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить 8°С та нижче,
ніхто не чіпав.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А якщо в одного військовозобов'язаного вже є бронь, але не від підприємства?
А пофігу! Загальна кількість військовозобов'язаних по підприємству ділиться навпіл, ото і є їх максимум.

Місто
Киев
Після того як половину військовозобов'язаних мобілізують і вони втечуть з армій з половини заброньованих знімуть бронь? І так поки не залишиться військовозобов'язаних на підприємстві?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Після того як половину військовозобов'язаних мобілізують і вони втечуть з армій з половини заброньованих знімуть бронь? І так поки не залишиться військовозобов'язаних на підприємстві?
теоретично так і є

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Заступник голови КМДА лякає, що не всі кияни можуть пережити цю зиму

Київ не має можливості заховати теплоелектроцентралі в бетон або створити альтернативну підземну енергосистему.
Про це заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв сказав в інтерв’ю hromadske. Він зазначив, що у разі нових російських обстрілів можливі тривалі відключення електроенергії та тепла.
Пантелеєв пояснив, що зараз діють погодинні графіки відключень. У міру відновлення енергосистеми ситуація покращуватиметься. У разі нових ударів можливе погіршення, тому взимку місто може зіткнутися з тривалими періодами без електроенергії та тепла.

«Зрозуміло, що живити все місто якоюсь альтернативною системою енергетики неможливо. Якби в нас у місті була ще одна система енергетики — підземна — це ж зі сфери фантастики. У нас місто споживає 1,3 ГВт електроенергії, тобто ще треба було б десь 15 електростанцій під землею», — сказав він.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
А представникам "Команди форуму" дозволено робити хайпові заголовки, які не мають відношення до реальності? Це приносить користь?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Не мені давати заголовки тому, що я не розміщав і те що вже має авторський. Але Ваш хайп, який дуже схожий по стилістиці на "Страну" та Шарія, моїй країні точно користі не приносить. Не знаю як Вашій..

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Але Ваш хайп, який дуже схожий по стилістиці на "Страну" та Шарія, моїй країні точно користі не приносить. Не знаю як Вашій..
Моїй країні варто давати сильного копняка, аби вона розуміла, що не варто вірити в рожевих поні і сподіватися, що якось мине. Вже проходили не один раз. Яскравий приклад 22-й рік.

Зверху