Заборона безкоштовних пластикових пакетів

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Этот контент сейчас недоступен
Возможно, владелец удалил контент или ограничил доступ к нему.

Да ладно по две. Вот когда АТБшный (1,3 еще в сентябре) стал 4,6.. тут маршрутчики всех городов Украины обтекли черной завистью(им так подорожать не дадут).

gtc

Місто
Львів
10 копеек (Карл!!!) за кулечек жалко, это стоит обсуждения?
Думаю, тут проблема не стільки в 10 копійках, скільки в тому, що ідіоти прийняли ідіотський закон і ціла країна має проблеми на рівному місці.

Якщо що, то я за екологію (та й зрештою "хіба то екологія? от раніше були дерева, от раніше були річки..." ) і за зменшення викидів пластику в природу, але ж і це можна робити не через одне місце.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Жалко то оно не жалко, но буквально час назад я словил себя на мысли, что может ну его и я две хурмы в рюкзаке унесу?:) Потом я конечно мысль отогнал, что такое 10 копеек, но сам факт :)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Ещё совсем недавно весь мир ездил на этилированом бензине. Пока учёные не отдуплились шо это кабздец же. И что? И ничего - постепенно отучили от этого гамнища. Так и с полиэтиленом - отучимся потрошки. Не велика потеря то. просто нужно отвыкнуть (как от курева, например).

gtc

Місто
Львів
В АТБ є чудові шматяні торби.
Десь було дослідження, що всі ці "еко"-речі геть зовсім не "еко", бо чи на їх виробництво витрачається більше енергії, аніж на звичайні, чи рівень викидів більше. Але понти і тренди!

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Десь було дослідження, що всі ці "еко"-речі геть зовсім не "еко", бо чи на їх виробництво витрачається більше енергії, аніж на звчайні, чи рівень викидів більше. Але понти і тренди!
Правильно ли я понимаю что если взять такую торбу, с которой Галя ходила с хутора близ Диканьки в Диканьку на рынок - то эта торба (в производстве и в использовании) будет менее экологична чем полиэтиленовые пакеты из 21-го века? :unsure:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Десь було дослідження, що всі ці "еко"-речі геть зовсім не "еко", бо чи на їх виробництво витрачається більше енергії, аніж на звчайні, чи рівень викидів більше. Але понти і тренди!
Некомпетентным ЛОМам стало проще доносить дичь через соцсети. Компетентных стало меньше, да и часто нет у них навыка быть ЛОМами. Поэтому отрицательный отбор.

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Яким чином "тряпчата" - зроблена з тканини, так звана "еко"-сумка менш екологічна, ніж ці поліетиленові пакети?

Ви одну таку сумку можете і більше року носити, а поліетиленових пакетів за той час використали б десятки-сотні.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Яким чином "тряпчата" - зроблена з тканини, так звана "еко"-сумка менш екологічна, ніж ці поліетиленові пакети?
ну очевидно же! На её изготовление идут сотни нефти и палятся тонны угля же.

• Like
Реакції: drmz

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Екологісти, ви знаєте скільки води витрачається на виробництво хлопкової тканини?
Для выращивания обычного хлопка нужно огромное количество воды — на производство одной хлопковой футболки уходит 2720 литров, именно такие цифры приводит организация Institute of Water.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Екологісти, ви знаєте скільки води витрачається на виробництво хлопкової тканини?
Тут питання не однозначне, так як ця вода йде в землю та випаровується, тобто безслідно не зникає, а йде кругообіг. Але, дивлячись на Аральське море, яке знищили саме тому що забирали воду з впадаючих річок на орошення саме бавовняних плантацій, можна сказати, що це катастрофа. Але також, катастрофа, це пластик який не розкладається тисячами років

Зверху