Вствити в телефон "сімкарту" з тп Єдина Країна.
Значить ще щось треба пошаманити в телефоні.Не вийшло. Говорить "Інтертелеком. Термінал не обслуговується. Зв'яжіться з оператором".
Тут треба, щоб надав інструкцію хтось, хто вміє шаманити із сдма-апаратами. Я таким не займаюся. Кілька років тому у мене виникла проблема, коли система говрила, що термінал не обслуговується. Я носив термінал в цоа Інтера. Там щось пошаманили, і все запрацювало.Готовий виконувати інструкції![]()
Тут треба, щоб надав інструкцію хтось, хто вміє шаманити із сдма-апаратами.
А что, в Донецке на Пушкина возле Драмтеатра или на Артема возле Воды Донбасса нет? А на Маяке?Чи є тут такі спеціалісти?
А что, в Донецке на Пушкина возле Драмтеатра или на Артема возле Воды Донбасса нет? А на Маяке?
А что, в Донецке на Пушкина возле Драмтеатра или на Артема возле Воды Донбасса нет? А на Маяке?
Вы или город в адресе поменяйте, или объяснитеТелефон дешевле стоит, чем проезд туда + специалист
Тімв'юєром ти же можна? Перепрошую, що влізаюГде же это, интересно, дешевые специалисты имеются...так, мысли вслух...не думаю, что проезд по Донецку такой дорогой. И если с телефоном вообще все в порядке, то дело в руимке, все равно перепрограмливать надо, что не сделаешь сам никак.
так может ему другую симку купить?дело в руимке
До речі, хороше питання. Чи можна відновити загублену/зіпсовану руїмку з ЄК із збереженням номеру?так может ему другую симку купить?
Опишіть процедуру, плзknedlyk, легко!