Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Вітаю. Подовжити термін дії номеру тільки через повну сплату абонплати чи є більш дешевші варіанти?
будь яка трата з рахунку якщо оплата раз на 30 днів а не з 1-го по 1-ше

Місто
Киев
Вітаю. Подовжити термін дії номеру тільки через повну сплату абонплати чи є більш дешевші варіанти?
будь яка трата з рахунку якщо оплата раз на 30 днів а не з 1-го по 1-ше
И срок действия номера, после этого продлевается на 1 год?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Якщо витратити пару гривень з рахунку і термін дії подовжиться на рік, то точно буде добре. Чи точно це так? Не хочеться експериментувати. Краще знати точну інформацію.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Якщо витратити пару гривень з рахунку і термін дії подовжиться на рік, то точно буде добре. Чи точно це так? Не хочеться експериментувати. Краще знати точну інформацію.
На номерах передплати (ті, які 30-денні) було саме так. Перевірено роками. Але у кінці минулого року надходила інформація, що таке вже не працює, а для продовження терміну дії номеру треба час від часу оплачувати абонку. Не знаю, на скільки це правда, бо в особистому кабінеті час життя номеру рахувався по старому. Тобто, від будь-якої витрати коштів із рахунку.
З моменту переведення моїх номерів ІТ на сімкарти і сплати абонки, ще не пройшов 1 рік, тому точно перевірити систему оплати не можу. У мене в особистому кабінеті і далі система рахує по старому. Не знаю кому вірити. До лютого місяця маю час, а далі треба буде слідкувати за смсками від оператора.

Місто
Киев
12 мес с момента оплаты последней полной абонки. Если пролистать тему, кому естественно надо, есть все объяснения.

Місто
Киев
Той дате, которая отображается в личном кабинете, можно верить?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
У меня в кабинете нет точной даты. Есть месяц и год. И по срокам выходит 9-10 месяцев. Если учитывать 1 число или последнее число месяца, котрый указан в кабинете. Не год.

Місто
Киев
Адрес электронной почты, который можно указать в личном кабинете, нужно ли его потом подтвердить?

Місто
Киев
Подскажите. При переадресации звонков по Украине, тарификация звонка будет тоже посекундная?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Зверху