Останнє редагування модератором:
А что, Комфортную замену уже отменили?У Lifecell ця операція ще більше забюрократизована. На відміну від Київстару, там й для припейда треба топати до магазину
То SIM на eSIM. А я про SIM на SIMА что, Комфортную замену уже отменили?У Lifecell ця операція ще більше забюрократизована. На відміну від Київстару, там й для припейда треба топати до магазину
SIM на SIM также работает.То SIM на eSIM. А я про SIM на SIM
Крок: 1То SIM на eSIM. А я про SIM на SIMА что, Комфортную замену уже отменили?У Lifecell ця операція ще більше забюрократизована. На відміну від Київстару, там й для припейда треба топати до магазину
Без визита в магазин?? На номере, который "персонифицирован"? И сим утрачена (не активна). Да ну неужели?SIM на SIM также работает.То SIM на eSIM. А я про SIM на SIM
Ключова деталь - "поточної активної SIM-карти". Я про варіант якщо карта втрачена, пошкоджена та інше. Тільки у Водафона можна зробити заміну без візиту.Крок: 1То SIM на eSIM. А я про SIM на SIMА что, Комфортную замену уже отменили?У Lifecell ця операція ще більше забюрократизована. На відміну від Київстару, там й для припейда треба топати до магазину
Купіть стартовий пакет
Купіть стартовий пакет eSIM (онлайн з доставкою на email за 2 хв) або звичайний стартовий пакет lifecell у будь-якій точці продажу чи в онлайн-магазині з доставкою (вам підійде будь-який стартовий пакет).
Скількі зараз коштує смарт сім в офлайн магазині Київстара? Бо так вона ніби 150 а в онлайн фірмовому 75 (+50 за доставку).
Профіль -> Мої номери -> вибрати потрібнийв мій кс був puk та серійний номер сім, зараз не бачу там такої інфи
В том то і діло що там нема тепер цієї нфиПрофіль -> Мої номери -> вибрати потрібний
А если "Самостійна заміна SIM" не подключена, то там вообще этого пункта нет, получается?Tiburon, якщо підключена блокування послуги "Самостійна заміна SIM", то її можна знайти в розділі "Безпека"
Со счета номера.Стоимость негарантированной замены USIM в магазине списывается со счёта номера или оплачивается отдельно?