Заміна/відновлення SIM-картки Київстар

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Київстару вже пора зробити для контракту можливою заміну сім без відвідування магазину. У водафону купуєшь старпак чи поверсім та віддалено замінюєшь. У Lifecell ця операція ще більше забюрократизована. На відміну від Київстару, там й для припейда треба топати до магазину. Але ж виникає питання. 21 сторіччя. Є ЕЦП, є КЕП, є Дія-підпис, та зробіть же можливою, задопомогою цих інструментів, віддалену заміну сім! На сайті. Без застосунків. Вам подякують маса абонентів. Але ж. Тільки для контракту чи зареєстрованих абонентів. Для анонімного припейда нехай залишається існуюча процедура. Не думаю, що практичне виконання цього механізму, буде тяжким завданням для спеціалістів оператора.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
У Lifecell ця операція ще більше забюрократизована. На відміну від Київстару, там й для припейда треба топати до магазину
А что, Комфортную замену уже отменили?
То SIM на eSIM. А я про SIM на SIM
Крок: 1
Купіть стартовий пакет
Купіть стартовий пакет eSIM (онлайн з доставкою на email за 2 хв) або звичайний стартовий пакет lifecell у будь-якій точці продажу чи в онлайн-магазині з доставкою (вам підійде будь-який стартовий пакет).

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
SIM на SIM также работает.
Без визита в магазин?? На номере, который "персонифицирован"? И сим утрачена (не активна). Да ну неужели?
Post automatically merged:

У Lifecell ця операція ще більше забюрократизована. На відміну від Київстару, там й для припейда треба топати до магазину
А что, Комфортную замену уже отменили?
Крок: 1
Купіть стартовий пакет
Купіть стартовий пакет eSIM (онлайн з доставкою на email за 2 хв) або звичайний стартовий пакет lifecell у будь-якій точці продажу чи в онлайн-магазині з доставкою (вам підійде будь-який стартовий пакет).
Ключова деталь - "поточної активної SIM-карти". Я про варіант якщо карта втрачена, пошкоджена та інше. Тільки у Водафона можна зробити заміну без візиту.
Post automatically merged:

Мені (контракт) було б дуже зручно купити будь який старпак. Чи отримати його по НП. Не суть. Та на сайті виконати самостійну заміну сім підтвердивши процедуру своїм КЕП чи Дія-підпис. Та не ходити до магазу. А його в маленьких населених пунктах і нема.

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Дивний глюк: встиг замінити втрачену сімку за старою ціною 0,01грн.
А пук-коди залишились старими, з нового холдера не підходять.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
POCO F3
Скількі зараз коштує смарт сім в офлайн магазині Київстара? Бо так вона ніби 150 а в онлайн фірмовому 75 (+50 за доставку).

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
зараз можливо в магазині замінити сім якщо сім втрчена, але є ця сім в додатку мій кс? раніше наче так було можливо, бо в мій кс був puk та серійний номер сім, зараз не бачу там такої інфи. номер стояв в модемі пару років назад, якщо запросять доп інфу по номерам куди дзвонив, то не зможу підтвердити бо останій раз дзвонив роки 3 назад та хз куди

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
А це з якого дідька?

1000001155.png
Це ж контракт! Й нащо номери називати, якщо паспорт надав?? Що за дичина?

Місто
Киев
Почему-то не получается перенести номер с сим-карты старого формата на 4G. Пишет "Для сам.зам. звернись до магазину". Это типо "Блокировка замены" стоит? Каким-то кодом сейчас можно проверить активность этой услуги? (раньше было что-то вроде *245*?#, но сейчас не нашел) В МКС ничего не пишет...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Tiburon, якщо підключена блокування послуги "Самостійна заміна SIM", то її можна знайти в розділі "Безпека" на вкладці "Послуги" в мобільному застосунку "Мій Київстар". Також, якщо номер зареєстровано, то теж може спостерігатися блок.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Tiburon, тогда остаётся вариант, что номер зарегистрирован. Лучше в поддержке уточнить.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Стоимость негарантированной замены USIM в магазине списывается со счёта номера или оплачивается отдельно?

Зверху