Останнє редагування модератором:
Я такой восстанавливал в магазине.Только у меня еще был прикреплен на паспорт,а там была ошибка у КС в системе одна буква в ФИО не правильная была.Прошу допомоги в відновлені номеру якщо це можливо, ситуація слідуюча мав номер київстару котрий був на єсімці в телефоні телефон здох + до того всього номер більше 3х років був на вхідних дзвінках так як користуваівся водафоном і тепер щоб відновити просять дати три вихідних дзвінки яких я немаю є листок з єсім кодом пак кодом та ICC хто може допоможіть будь-ласка.
Нажаль він не прив"язаний до паспорту і навіть не знаю що будуть просити в ЦОА, та і немаю я як за станом здоров"я туди їхати.Я такой восстанавливал в магазине.Только у меня еще был прикреплен на паспорт,а там была ошибка у КС в системе одна буква в ФИО не правильная была.Прошу допомоги в відновлені номеру якщо це можливо, ситуація слідуюча мав номер київстару котрий був на єсімці в телефоні телефон здох + до того всього номер більше 3х років був на вхідних дзвінках так як користуваівся водафоном і тепер щоб відновити просять дати три вихідних дзвінки яких я немаю є листок з єсім кодом пак кодом та ICC хто може допоможіть будь-ласка.
Ну в них то може воно і відображається, але всеодно просять три вихідних дзвінка для ідентифікації.toysamiy, наче в Мій Київстар відображається інформація про цю карту. Може цієї інформації вистачить... Але тут може вийти така ситуація, що необхідно звертатися до оператора письмово.
Нема коробки так як тіло б/У.Разом з собою беріть коробку від телефону, щоб був імей на ній. Цього повинно вистачити.
Телефон то є, але на 4 пікселі нічого немає на кришці окрім G от такі то пироги. Тіло труп.Сам телефон є в наяності? Щоби з кришки IMEI можна прочитати?
Бери телефон, згадуй все, що знаєш про номер (дата активації, тариф, залишок на рахунку) і йди в ЦОА. Пиши листа в них, тобі київстарята допоможуть, і з високою ймовірністю номер відновлять. Може фотку смартфона додадуть до заяви.Телефон то є але на 4 пікселі нічого не має на кришці окрім G от такі то пироги. Тіло труп.Сам телефон є в наяності? Щоби з кришки IMEI можна прочитати?
Його спершу треба мати той телефон і на скільки я знаю він прив"язується лиш до одного телефону.toysamiy, QR коду з e-sim від Київстар немає на електронній пошті, не пробували його зараз активувати на новому телефоні?
електронна пошта не прив'язана до телефону.Його спершу треба мати той телефон
Відвязав вже з такою ситуацією, але куаркод з пак код і ісс від цього номера є в мене, буду пробувати через магазин відновлювати так як самому ніяк не вийде, і там навіть щоб в них випросити другий куар код то ціла купа проблем в мене перед тим як здох телефон не можливо було в них через мій КС відіслати самому собі на пошту свій же куаркод, поштовик можна вказувати який маєш, і то явний глюк КС бо в сестри на 7 пікселі також пробував її номер відіслати на її поштовик так пише "ой щось пішло не так спробуйте пізніше" отакий то КС більше ніяких телефонів з єсімками не допиляне воно в нас.електронна пошта не прив'язана до телефону.