medeo
Заблокирован
Всем привет. Как на Pixel 7pro записывать с линии?
Получить рут и установить понравившиюся программу для записи. Если без рута то будет писать с микрофона. У меня Google Pixel 5 и пишу Call Recorder - SKVALEX (давно купил). Пишет очень не плохо.Всем привет. Как на Pixel 7pro записывать с линии?
На А13 в стоку (без рут прав) з лінії пише лише якщо заданий "правильний" регіон в прошивці, наприклад, CIS чи Індія, чи якийсь іще, де виробником дозволено запис. Решту програм пишуть з мікрофона, і, залежно від моделі, співрозмовника буде чути добре, погано, або взагалі не чути. Якщо зробити рут, писати з лінії буде люба програмка.андроїд 13
Дай, будь ласка, посилання на свій список?Британія доречі в списку дозволених
Залий прошивку від сертифікованого в Україні moto g32, там у додатку "Телефон" буде активовано "Запис розмов". Щоправда, є одне "але", але перед розмовою в лінію видаватиметься попередження, що ця розмова записується.Не хочу рут.
У такому разі не впевнений, що в тебе запис розмов активується, хоча є ще спосіб без рута, але радити не буду, бо сам не пробував.в мене один з аккаунтів з ЮК номером і адресою
According to requirements, call recording is available only in the following countries or regions: Mainland China, India, France, The United Kingdom, Netherlands, Bangladesh
Так, а я в Україні телефон купляла. Яка там прошивка ще може бути?Залий прошивку від сертифікованого в Україні moto g32, там у додатку "Телефон" буде активовано "Запис розмов".
Незрозуміло, звідки взята ця інформація, але в телефонах, що випускаються для Британії та Ірландії, за замовчуванням у додатку "Телефон" взагалі немає меню "Запис".@Дракон , тут 2 сторінки тому писали.
І в налаштуваннях додатку "Телефон" немає меню "Запис" або "Запис розмов"? Також під час дзвінка та розмови має з'являтися кнопка "Запис".Так, а я в Україні телефон купляла. Яка там прошивка ще може бути?
Додаток Диктофон надати всі дозволи і автозапуск, а також зняти обмеження енергії. Інакше система може схлопувати пишучий додаток через політику енергозбереження і відсутність автозапуску.В чем может быть причина, места еще достаточно - 45 Гб свободно на телефоне?
Питання тільки чи з мікрофона, чи безпосередньо з лініїнарешті стало писати
Питання тільки чи з мікрофона, чи безпосередньо з лінії
У мене з мікрофона. Співрозмовника майже не чути. (Андроїд 14).Питання тільки чи з мікрофона, чи безпосередньо з лінії
Он поддерживает 5G?Купив смарт Самсунг А15. Там з коробки запис розмов з лінії. Брав офіційну версію у одному спеціалізованому магазині у Києві
Наче ні.Он поддерживает 5G?Купив смарт Самсунг А15. Там з коробки запис розмов з лінії. Брав офіційну версію у одному спеціалізованому магазині у Києві
Начебто на сьогодні усі Самсунги підтримують запис розмов.Купив смарт Самсунг А15. Там з коробки запис розмов з лінії