Запис розмови

• Автор теми zxc
  • Дата створення
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
П.П.С. пункту "Записування дзвінків" немає
Щось не доробив. Має з'явитися. Україна з галочкою, остання версія Телефон Google, активний на смартфоні акаунт Google з Україною і галочкою саме там, де встановлена Гугл дзвонилка, перезавантажити смартфон, почекати певний час. Обов'язково має з'явитися запис після виконання умов.
Post automatically merged:

Цікаво мені було б дізнатися, чому Samsung А55, випущений для використання в Україні та куплений в Україні з офіційною гарантією від Samsung може писати розмови своєю рідною дзвонилкою (додаток Телефон) без попередження про запис
Тому, що в Самсунг своя дзвонилка із своїм записом (не Телефон Google). Відповідно і свої дозволи без обмежень і попереджень про запис. У кого Самсунг тому пощастило стосовно запису розмов.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Тому, що в Самсунг своя дзвонилка із своїм записом (не Телефон Google). Відповідно і свої дозволи без обмежень і попереджень про запис. У кого Самсунг тому пощастило стосовно запису розмов.
Я й сам знаю, що у Гугла своя дзвонилка, а в Самсунга - своя, і це різні додатки. Я не сказав би, що комусь пощастило присутністю в смартфоні самсунгівської дзвонилки. Людина може купити такий смартфон, і це від везіння не залежить взагалі.
Але суть мого питання була в іншому. Спробую сфрормулювати його інакше.
На чому ґрунтується політика Гугла на заборону в Україні запису дзвінків без попереджень? Чому тільки з попередженням про запис у кращому разі?

Останнє редагування:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Але суть мого питання була в іншому. Спробую сфрормулювати його інакше.
На чому ґрунтується політика Гугла на заборону в Україні запису дзвінків без попереджень? Чому тільки з попередженням про запис у кращому разі?
В Україні в цьому питанні законодавство одна велика сіра зона. Суто теоретично ви можете записувати розмову зі своїми адресатами, але тільки для приватного використання, і адресат має бути про це поінформованим. І якщо поінформованість у випадку запису «для себе» можна і порушити, то якщо такий запис ви понесете в суд (принаймні року так до 24го), на вас чекає відкидання запису як доказу, оскільки він добутий незаконним шляхом, вам за це ще й статтю впаяють якщо доведуть що ви записували розмову з метою провокації, а не самозахисту. Єдині, кому дозволено проводити запис розмови в Україні легально — правоохоронні органи в межах негласних слідчих дій. Власне, не дивно що Гугл притримується тут законодавства.

Місто
Хмельницький
Гугл притримується
В ксіомі Гугл з українськими акаунтами вільно дає записувати без попередження з офіційними індійськими/індонезійськими/багато ще якими прошивками. Локація Україна. Гакк український.

ogurchikov

мученик 3mob
Місто
Киев
Телефон
Motorola переважно
Єдині, кому дозволено проводити запис розмови в Україні легально — правоохоронні органи в межах негласних слідчих дій
А як же підтримка (банки і т.п.), які просто перед початком розмови з оператором попереджають про запис розмови. Там, правда, це "для покращення сервісу", але ж запис є.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Гугл притримується
В ксіомі Гугл з українськими акаунтами вільно дає записувати без попередження з офіційними індійськими/індонезійськими/багато ще якими прошивками. Локація Україна. Гакк український.
На старих моделях так і було на нових (відносно нових кілька років як) вони перейшли на звонилку від Гугла,і тепер під час розмови попередження є. Щодо індійської прошивки чи інших країн де законодавство це дозволяє так можна.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
alibob, для "ксіомі" є варіант із встановленням Truphone+Shizuku на нових версіях Android, який прекрасно пише без попереджень.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
А слухайте, я з Honor сплутав, але може запис розмов в Truphone ще й на Сяомі працює, подивіться на 4пда.
Забудьте простигосподи за рут той вже, не бісіть, моторольщики.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Для Shizuku рут непотрібний.

Місто
Хмельницький
для "ксіомі" є варіант
На ксіомі норм працювало з індонезійською прошивкою. Тел здох. Зараз юзаю зтє.
Post automatically merged:

З лінії пише без руту?
Так, тобто навіть при використанні блютус-гарнітури.
Труфон тільки з мікрофону.

П.С. тепер вже я заплутав. З лінії писав ксіомі з інд.прошивкою. Труфон з мікрофону.
Руту не було ні там, немає в тут.
Як і попереджень.

Останнє редагування:
Зверху