Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Після переходу з "Вільного" на "Супер" кількість хвилин, набраних у грудні призупинилась. Уже 5 днів розбираються, обіцяють нарахувати все, тобто мені без різниці що буде в грудні, хай дають у січні 25 гривень.
Те, кто получил с 1 по 31 января 2009 года 50 минут входящих звонков, те 1 февраля 2009 года получили 25 гривен на бонусный счёт за счёт снятия 1,06 гривен с основного и только счёта.
Это ясно. У меня есть свободный (мой основной) и ТПЛД, так я Накручивай ушами не активирывал (не смотря на большие и натренерованые уши, как видно на фотографии в аватаре), да, мне иногда звонят друзья с других операторов, но я наоборот стараюсь побыстрее поговорить, жалко их денег, а трафик пускать на 50 минут, смысл? Лучше уж сразу на ТПЛД.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.