Ferroli C24 чи F24Я би спочатку запитав модель котла, текстом чи фотку з таблички на корпусі. Тоді в інструкції прочитати, зазвичай там пишуть, якщо є потреба нуля на вилці 220В.
Ferroli C24 чи F24Я би спочатку запитав модель котла, текстом чи фотку з таблички на корпусі. Тоді в інструкції прочитати, зазвичай там пишуть, якщо є потреба нуля на вилці 220В.
Судячи з опису на https://ferroli-shop.com.ua/gazovii-kotel-ferroli-diva-d-c24-dimohidniiFerroli C24 чи F24
там таки є контроль через нульовий провід.МОДЕЛЬ С: ПРИРОДНА ТЯГА
МОДЕЛЬ F: ПРИМУСОВА ТЯГА, ЗАКРИТА КАМЕРА ЗГОРЯННЯ
ОСОБЛИВОСТІ:
- Інжекційний пальник, з головками з нержавіючої сталі AISI 304, електричне розпалювання без запальника, система безпеки на базі іонізаційного електрода;
я купував F2400 на eu.fossibot.com у цьому місяціОсь тут Фосіботи ніхто не купляв?
Як враження?купував F2400
нормальна станція fossibot f2400, користуюсь такою вже рікЯк враження?
Дайте трохи розгорнуту відповідь.нормальна станція fossibot f2400, користуюсь такою вже рікЯк враження?
Старіші екземпляри не мали безпровідного модуля, єдине налаштування - крутилка потужності зарядки плюс кнопкою АС можна було вибрати 50/60 Гц. Режим ЕКО в старих не відмикається, якщо споживання по АС менше 30 Вт станція вимикає вихід через якийсь час.fossibot f2400
в сенсі перемикання чи що вас цікавить? В залежності від навантаження через певний час можуть увімкнутись вентилятори, по звуку +- як в ноутбуці, але вночі перемикання з 220В на батарею не відчутні, котел також нормально працює з цією станцією, назагал задоволений купівлею. Хоча одного разу включив її не відкривши бокові кришки і вентилятори гуділи вже сильнішеНаскільки гучна у режимі ups?
Платили як, евровою картою? Я так розумію якщо платити доларовою картою, то буде подвійна конвертація в евро через гривню?я купував F2400 на eu.fossibot.com у цьому місяці
Залежить від банку. В нормальних банках (Приват, ОТП, Кредо) конвертація за курсом платіжної системи. Всякими хитровжареними типу Ідеї, Тазиків і Глобусами, - то там може бути як завгодно.Я так розумію якщо платити доларовою картою, то буде подвійна конвертація в евро через гривню?
а розмитнення зараз безкоштовне?я купував F2400 на eu.fossibot.com у цьому місяціОсь тут Фосіботи ніхто не купляв?