Застосунок «iT Phone» — інтернет-телефон

Igorello

Заблокирован
Місто
Донецк
«iT Phone» — це мобільний застосунок, який служить для якісних дзвінків через Інтернет (а також є можливість приймати й відправляти SMS). Інсталювавши його ви отримуєте український мобільний номер і можливість здійснювати інтернет-дзвінки на будь-які телефонні номери абонентів, навіть тим, хто його не інсталював.​

1. Для чего мне приложение?
С «iT Phone» вы можете звонить с номера Интертелеком (виртуального или существующего) и принимать на него звонки с любого мобильного или стационарного телефона в любой точке мира при наличии интернета.

2. Что мне нужно сделать чтобы начать?
  • Скачайте приложение для своего телефона
  • Зарегистрируйтесь на email или телефон
  • Подключите новый или существующий номер Интертелеком используя пункты формы
3. Как проверить баланс на номере?
Набрать комбинацию *7501 и нажать клавишу вызова

4. Почему мне не приходят реквизиты SIP?
Тариф ITPhone Start доступен только для использовании в приложении «iT Phone». Все настройки происходят в приложении автоматически , после оформления номера, вам ничего не нужно делать вручную.

5. Какая абонплата по ITPhone Start?
Абонплата по тарифу ITPhone Start — отсутствует. Стоимость услуги SIP — 1 ₴ в день использования или 20 ₴ за 30 дней.

6. Можно ли подключить свой существующий номер?
Да, для этого вам необходимо в форме заказа номера выбрать тип абонента "СУЩЕСТВУЮЩИЙ", подтвердить свой номер микровызовом (последние 4 цифры), после чего, на вашем номере активируется услуга SIP и номер будет автоматически добавлен в «iT Phone». Тарификация услуги SIP согласно вашему тарифу.

7. Почему я не могу сменить или сбросить пароль для ITPhone Start тарифа?
В приложение приходят автоматические настройки, нет необходимости сбрасывать что-либо включая пароль.

8. У меня работают исходящие вызовы, но входящие вызовы в ITPhone не поступают.
Возможно у вас не стоит переадресация всех входящих вызовов. Для этого вам необходимо набрать следующую комбинацию с «iT Phone»:
*7471 — установка переадресации всех входящих в «iT Phone»
*7470 — снятие переадресации (входящие будут поступать на SIM-карту, если у вас она есть).
Другие команды SIP-переадресации.

9. Мне не приходят SMS. Что делать?
Если вы существующий абонент (не ITPhone Start тариф), возможно вы добавляли свой номер вручную. Вам необходимо добавить свой номер через форму "онлайн подключение номера" выбрав пункт тип абонента "Существующий". После этого произойдет привязка «iT Phone» к номеру и вы начнёте получать SMS в «iT Phone».

10. На моём существующем номере дублируются SMS (в телефон и в «iT Phone»)
Так и должно быть. Но если на вашем телефоне не будет сети, но будет интернет Wi-Fi, SMS поступит только в «iT Phone».

11. Как мне совершать аудио-, видео-звонки бесплатно?
Для того чтобы совершать аудио и видео звонки с «iT Phone» на «iT Phone» бесплатно, необходимо, чтобы у человека, которому вы звоните, тоже был зарегистрирован ITPhone. В телефонной книге, те, у кого есть «iT Phone», показываются сверху и имеют значок статуса.

12. Как перенести номер с одного «iT Phone» на другой?
Ответ.

13. Как добавить в «iT Phone» существующий номер?
см. п. 2 сообщения

14. Как добавить в «iT Phone» номер, полученный во время теста и на который есть ID и пароль?
см. п. 1 сообщения

15. У меня вылетела ошибка "Что-то пошло не так..."
Возможная причина
Команды SIP-переадресации
Условия, при которых ежедневная абонплата за SIP не снимается.

Останнє редагування модератором:

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
knedlyk, надо подождать несколько дней, проверю на живом номере, отпишусь

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Можливо, це буде корисно тим, хто відновив номер. Щоби він знову з'явився в ІТФоні можна завести або вручну (sip id + пароль), або в особистому кабінеті скопіювати номер ІТФону, вилучити його та додати наново. Має з'явитися серед під'єднаних номерів. В обох випадках має працювати голос та смски. Додатково можете перевірити в особистому кабінеті (переадресація на sip, послуги смс).

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
Подскажите, можно ли добавить один номер (киевский городской SIP) в приложение на двух телефонах? Интересуют только исходящие.

Номера чтоб проверить пока нет.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Подскажите, можно ли добавить один номер (киевский городской SIP) в приложение на двух телефонах? Интересуют только исходящие.

Номера чтоб проверить пока нет.
В ручному режимі. Проте з мого досвіду потрібно буде періодично пересмикувати перемикач для увімкнення номера, бо буде злітати авторизація. Це частіше траплятиметься, якщо різні ІР-адреси.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Можна. Причому, вхідні і вихідні дзвінки працюють на обох телефонах.
Post automatically merged:

Проте з мого досвіду потрібно буде періодично пересмикувати перемикач для увімкнення номера, бо буде злітати авторизація. Це частіше траплятиметься, якщо різні ІР-адреси.
Якщо ІТ-Фон з одним і тим же номером встановлено на телефонах з однаковими ос, то можливо, й так. А якщо з різними - то все працює коректно, жодних злітань авторизації не помічено. В мене Анроїд і iOS, якщо - що.

Останнє редагування:

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Можна. Причому, вхідні і вихідні дзвінки працюють на обох номерах.

Проте з мого досвіду потрібно буде періодично пересмикувати перемикач для увімкнення номера, бо буде злітати авторизація. Це частіше траплятиметься, якщо різні ІР-адреси.
Якщо ІТ-Фон з одним і тим же номером встановлено на телефонах з однаковими ос, то можливо, й так. А якщо з різними - то все працює коректно, жодних злітань авторизації не помічено. В мене Анроїд і iOS, якщо - що.
Тут же про перший випадок питають :)

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Місто
Київ
Телефон
POCO F3
Добре, а якщо трохи в іншій конфігурації? Наприклад на одному телефоні в ITPhone, на іншому в вбудованому SIP андроіда? Бажано щоб дружина могла дзвонити без танців з бубном, коли мені треба (не частіше раза на місяць) можу і посмикати.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Тут справа не в ОС. Злітає періодично у всіх комбінаціях, навіть софтфон+хардфон.
Я в себе на 2-х телефонах жодних злітань не спостерігаю.

Добре, а якщо трохи в іншій конфігурації? Наприклад на одному телефоні в ITPhone, на іншому в вбудованому SIP андроіда? Бажано щоб дружина могла дзвонити без танців з бубном, коли мені треба (не частіше раза на місяць) можу і посмикати.
Працює.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Я тільки-що спеціально перевіряв: на айфоні і на андроїді запустив ІТ-Фон з однаковим номером. Причому, айфон підключив до домашнього вайфаю, а андроїд - інтернет від моб оператора. Зійснив дзвінок на цей номер. ІТ-Фон на айфоні і андроїді задзвонили одночасно. На дзвінок не відповідав. При вихідному дзвінку, з чого подзвонив, з того й говориш. Висновок: працює без злітань авторизації і передьоргування перемикача.

Інший випадок - номер, який не придбано в ІТ-Фоні. Підв"язав його до двох айфонів. На одному - в додатку ІТ-Фон, на іншому в додатку Зойпер (а ще до цього - він був підключений до тел. з андроїдом в додатку Сіп-сімпл) . Працюють аналогічно.

Останнє редагування:

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Я тільки-що спеціально перевіряв: на айфоні і на андроїді запустив ІТ-Фон з однаковим номером. Причому, айфон підключив до домашнього вайфаю, а андроїд - інтернет від моб оператора. Зійснив дзвінок на цей номер. ІТ-Фон на айфоні і андроїді задзвонили одночасно. На дзвінок не відповідав. При вихідному дзвінку, з чого подзвонив, з того й говориш. Висновок: працює без злітань авторизації і передьоргування перемикача.
Написав же, періодично це трапляється, при цьому відвалюватися може на 2 години зв'язок (в моєму сценарії хардфон+ІТФон). Підтримка ІТ твердо запевняє, що одночасна робота не гарантується.

Місто
Киев
Підтримка ІТ твердо запевняє, що одночасна робота не гарантується.
И не должно. Оператор против такого использования, но как практика показывает, порой это дает даже больше прибыли (на личном опыте клиентов, не говорю про всех).

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Це частіше траплятиметься, якщо різні ІР-адреси.
Может когда вход и выход одновременно, не айпишник?
У мене така ситуація: в офісі є хардфон, на якому постійно присутя реєстрація. Плюс, у мене було спочатку на Акробітсі, згодом на ІТФоні увімкнено той самий номер. Раз на місяць я помічав відвали реєстрації на хардфоні, при цьому основна помилка була - це некоректна авторизація. Оскільки після кількох некоректних авторизацій інтервал спроб збільшувався, то мене пару разів вибивало практично на пів дня. Лікувалося вимкненням сіп обліковки на обох пристроях. Так, тут скоріше за все справа була не в ІР-адресі. Підтримка Інтера говорила, що технологічно паралельна робота не передбачається. Але повторюся, це ставалося періодично,а не регулярно.

Порівняно з цим в Укртелекомі такий номер взагалі не пройде.

Віталіку, стосовно "вибивання". ІТФон працює через світч Ринґотелу (закордон). Тобто свитч реєструється у провайдера, а ви є хмарним клієнтом свитча тому ця зв'язка тримається краще (можливо, у неї навіть є пріоритет). У випадку Акробітса чи хардфону чи чого там ще ви стаєте клієнтом провайдера напряму й тут легше "загубити" реєстрацію.

Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 12
Раз на місяць я помічав відвали реєстрації на хардфоні
У мене теж таке було, шукав причину де хоч, перевіряв всі налаштування - нічого не допомагало ( а потім виявилось, що в особистому кабінеті час від часу злітає переадресація дзвінків на SIP. Як тільки її повторно вмикаєш - все працює

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Раз на місяць я помічав відвали реєстрації на хардфоні
У мене теж таке було, шукав причину де хоч, перевіряв всі налаштування - нічого не допомагало ( а потім виявилось, що в особистому кабінеті час від часу злітає переадресація дзвінків на SIP. Як тільки її повторно вмикаєш - все працює
Гммм... ось цього в мене ніколи не траплялося, щоби злітала переадресація на sip. Як би вона потім сама собою відновлювалася би?

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
Підкажить ще будь ласка. Номер купив, зареєструвався в кабінеті.
Зараз в розділі даних абонента є пункт ITPhone ID з кнопокою 'Відв'язати'

Що це таке, і чи не буде воно мені заважати зареєструвати номер на іншому апараті?

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Підкажить ще будь ласка. Номер купив, зареєструвався в кабінеті.
Зараз в розділі даних абонента є пункт ITPhone ID з кнопокою 'Відв'язати'

Що це таке, і чи не буде воно мені заважати зареєструвати номер на іншому апараті?
Це показує, що у вас є ідентифікатор в ІТФоні, не більше

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
Ще підкажіть будь ласка :).
В телефоні дружини (Mi Note 4X) в якому раніше і стояли картки ІТ/УТ, в ITPhone при наборі номеру на панелі над цифровою клавіатурою немає кнопки доступу до контактів. Відповідно видно тільки номери вхідних і вихідних номерів із самої програми але не з гугл аккаунту. Доступ до контактів програмі надано.
Це особливості MIUI чи може можна якось полікувати?

Зверху