Застосунок «iT Phone» — інтернет-телефон

Igorello

Заблокований
Місто
Донецк
«iT Phone» — це мобільний застосунок, який служить для якісних дзвінків через Інтернет (а також є можливість приймати й відправляти SMS). Інсталювавши його ви отримуєте український мобільний номер і можливість здійснювати інтернет-дзвінки на будь-які телефонні номери абонентів, навіть тим, хто його не інсталював.​

1. Для чего мне приложение?
С «iT Phone» вы можете звонить с номера Интертелеком (виртуального или существующего) и принимать на него звонки с любого мобильного или стационарного телефона в любой точке мира при наличии интернета.

2. Что мне нужно сделать чтобы начать?
  • Скачайте приложение для своего телефона
  • Зарегистрируйтесь на email или телефон
  • Подключите новый или существующий номер Интертелеком используя пункты формы
3. Как проверить баланс на номере?
Набрать комбинацию *7501 и нажать клавишу вызова

4. Почему мне не приходят реквизиты SIP?
Тариф ITPhone Start доступен только для использовании в приложении «iT Phone». Все настройки происходят в приложении автоматически , после оформления номера, вам ничего не нужно делать вручную.

5. Какая абонплата по ITPhone Start?
Абонплата по тарифу ITPhone Start — отсутствует. Стоимость услуги SIP — 1 ₴ в день использования или 20 ₴ за 30 дней.

6. Можно ли подключить свой существующий номер?
Да, для этого вам необходимо в форме заказа номера выбрать тип абонента "СУЩЕСТВУЮЩИЙ", подтвердить свой номер микровызовом (последние 4 цифры), после чего, на вашем номере активируется услуга SIP и номер будет автоматически добавлен в «iT Phone». Тарификация услуги SIP согласно вашему тарифу.

7. Почему я не могу сменить или сбросить пароль для ITPhone Start тарифа?
В приложение приходят автоматические настройки, нет необходимости сбрасывать что-либо включая пароль.

8. У меня работают исходящие вызовы, но входящие вызовы в ITPhone не поступают.
Возможно у вас не стоит переадресация всех входящих вызовов. Для этого вам необходимо набрать следующую комбинацию с «iT Phone»:
*7471 — установка переадресации всех входящих в «iT Phone»
*7470 — снятие переадресации (входящие будут поступать на SIM-карту, если у вас она есть).
Другие команды SIP-переадресации.

9. Мне не приходят SMS. Что делать?
Если вы существующий абонент (не ITPhone Start тариф), возможно вы добавляли свой номер вручную. Вам необходимо добавить свой номер через форму "онлайн подключение номера" выбрав пункт тип абонента "Существующий". После этого произойдет привязка «iT Phone» к номеру и вы начнёте получать SMS в «iT Phone».

10. На моём существующем номере дублируются SMS (в телефон и в «iT Phone»)
Так и должно быть. Но если на вашем телефоне не будет сети, но будет интернет Wi-Fi, SMS поступит только в «iT Phone».

11. Как мне совершать аудио-, видео-звонки бесплатно?
Для того чтобы совершать аудио и видео звонки с «iT Phone» на «iT Phone» бесплатно, необходимо, чтобы у человека, которому вы звоните, тоже был зарегистрирован ITPhone. В телефонной книге, те, у кого есть «iT Phone», показываются сверху и имеют значок статуса.

12. Как перенести номер с одного «iT Phone» на другой?
Ответ.

13. Как добавить в «iT Phone» существующий номер?
см. п. 2 сообщения

14. Как добавить в «iT Phone» номер, полученный во время теста и на который есть ID и пароль?
см. п. 1 сообщения

15. У меня вылетела ошибка "Что-то пошло не так..."
Возможная причина
Команды SIP-переадресации
Условия, при которых ежедневная абонплата за SIP не снимается.

Останнє редагування модератором:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
не знаю як у вас, але смс у мене більше не працює, ніж працює.
вибірковий спам часом приходить.
смс від сервісів авторизації - ні.
А воно якось набігами працює. То працює добре деякий час, то працює із затримками, то не працює зовсім. Потім знову саморемонтується. І так циклічно.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
не знаю як у вас, але смс у мене більше не працює, ніж працює.
вибірковий спам часом приходить.
смс від сервісів авторизації - ні.
залежить від наявности угод між бізнесом та Інтером на розсилку повідомлень... :/ Десь писали вже раніше.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Все. Капець. Зламали додаток. При натисканні на піктограму чату, не з'являється вікно для написання тексту. Тому, смс написати тепер нема можливості.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Реально, поломали. Я как раз сейчас в чате общался - и не сразу понял, о чем речь, чат то внутри приложения работает. Действительно, смс сейчас не отправишь, только прием.

Есть ли надежда, что починят? И так смс засунули - с трудом найдешь.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Все. Капець. Зламали додаток. При натисканні на піктограму чату, не з'являється вікно для написання тексту. Тому, смс написати тепер нема можливості.
ммм... можете написати, як пробуєте?
Щойно перевірив: перейшов до вкладки "Контакти", вибрав контакт з ІТФону побачив значок чату, натиснув, зявилося вікно для введення тексту. Так само вибрав довільний контакт, який не має ІТФону, вибрав значок "смс", з'явилося вікно для створення "смс". На вкладці номеронабиралки відсутній значок чату/смс.
Щоправда, я на беті 5.5.04.05.

Місто
Киев
Свою "теорию заговора" по отключению смс поднимать не буду. ИМХО последствия глобальной хрени на днях. Ребята работают, постепенно все поднимется. Для желающих сроков, отвечу по классике: "2-3 недели, максимум месяц". Шучу конечно)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Это бета? У меня такая же версия с Google play. В чате так же, как и у тебя работает. А вот смс - не открывается клавиатура.
Версія для тестування, якщо правильно (так пише Play Market).

Перевірте традиційний спосіб:
Чати->Кнопка "Нове повідомлення"->Ввести номер телефону вручну чи вибрати контакт->Вікно для введення повідомлення.

1754656557597.png

Як ви пробуєте відкрити смс?

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
ммм... можете написати, як пробуєте?
Щойно перевірив: перейшов до вкладки "Контакти", вибрав контакт з ІТФону побачив значок чату, натиснув, зявилося вікно для введення тексту.
Так само намагаюсь. Тільки вікно для введеня тексту не з'являється.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Трохи пошпортався в додаткуі і виявив ось що. Вікно для введення тексту смс пропало на номерах, які час від часу для цього використовуються. На кількох номерах зумів відновити цю функцію шляхом видалення всіх смс (чату) із кожного такого номера.
Але, на двох номерах таким способом, відновити вікно для написання смс, не вдалось.
На інших номерах, на які мені не потрібно писати смс, вікно для їх написання, є в наявності. Всі, звичайно, не перевіряв, а лише рандомно тицьнув на три випадкові номери.
Залишається не вирішеною проблема на тих двох номерах.
Версія ІТФона остання, яка є Плеймаркеті станом на сьогодні.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Трохи пошпортався в додаткуі і виявив ось що. Вікно для введення тексту смс пропало на номерах, які час від часу для цього використовуються. На кількох номерах зумів відновити цю функцію шляхом видалення всіх смс (чату) із кожного такого номера.
Але, на двох номерах таким способом, відновити вікно для написання смс, не вдалось.
На інших номерах, на які мені не потрібно писати смс, вікно для їх написання, є в наявності. Всі, звичайно, не перевіряв, а лише рандомно тицьнув на три випадкові номери.
Залишається не вирішеною проблема на тих двох номерах.
Версія ІТФона остання, яка є Плеймаркеті станом на сьогодні.
Глюки якісь... Чи можете писати смс на нові номери, яких ще нема в адр. книзі? А якщо додати і пробувати писати?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Глюки якісь... Чи можете писати смс на нові номери, яких ще нема в адр. книзі? А якщо додати і пробувати писати?
Можу. Але смс там писати нема потреби.
Нема поля для введення тексту лише на тих двох номерах, які мені потрібні.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Можу. Але смс там писати нема потреби.
Нема поля для введення тексту лише на тих двох номерах, які мені потрібні.
спробуйте вилучити-додати

Місто
Киев
knedlyk, возможно это прозвучит грубо, но глупее совета не придумать. Там опыта столько, что на такие советы тупо проще послать.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
спробуйте вилучити-додати
Та ні. Маю на меті інший варіант: видалити додаток, встановити його знову, після цього заново підтягнуться контакти із записної книги. Теоретично, мають поремонтуватись смс на тих двох номерах. Але спробую це за кілька днів, потім відзвітуюсь.

Місто
Киев
Можно еще планету сменить, или галактику. raptor, это не единичный случай, хотя конечно попробовать необходимо, ну там по колесу постучать, зеркало протереть.

• Haha
Реакції: Evan
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
knedlyk, возможно это прозвучит грубо, но глупее совета не придумать. Там опыта столько, что на такие советы тупо проще послать.

Особисто я стикався з корявою поведінкою ІТФону, коли зникали контакти/чати/виклики/аватарки, потім з'являлися після отаких от маніпуляцій. Це хмарне рішення, тому як дотягуються дані, які живуть у хмарі, кешуються, залежить від мережі, кінцевого пристроя і ще бозна від чого. Просте рішення: забрати об'єкт, який неправильно показується і наново додати. Подивитися, що з цього вийде.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Переустановив додаток, заново підтягнулась записна книга, можливість писати смс відновилась на одному номері. На іншому не проканало. Тому, зробив по іншому: видалив номер з ІТФона, закрив-відкрив додаток, номер у телефонну книгу додатку перепідтягнувся із записної книги телефона, і можливість писати смс відновилась.
Всім дякую за увагу і допомогу.

Зверху