"Захисні" навушники

Місто
Kyiv
Доброго Всім часу! Більше року під час ракетно-дронових атак користуюсь tws-ками з відповідними треками (найчастіше 70-100% гучності) щоб не чути вибухів (психіку не так напрягає). Вже, навіть, зауваження робили, що з них волає так - що увесь паркінг чує. Став одягати домашні повнорозмірні зверху tws, щоб оточуючі поменше чули (та і я, тим самим дещо зменшивши гучність), але ось думка прийшла - є ж спеціалізовані навушники для виробництва\будівництва і тд, котрі можуть глушити доволі добре. Але як я подивився, там є "різні" (хоча можу помилятись) під різний характер звуків. А так, як я не зовсім обізнаний у цьому плані і я більше не знаю де публікувати - публікую тут:

Допоможіть знайти "захисні" навушники, які:
1)Максимально можуть перекрити вибухи, з у рахуванням того - що під ними будуть tws з музикою або переглядом фільму.

Дякую!

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Tetabyte, так з шумодавом твс-ки чи ні? Бо я коли був в сумській області, то sony wh ch-720n справлялись непогано

Та який-ніякий є. У мене Рілмі Т310. У них з шумодавом завжди проблеми, але запас по гучності - то що треба. Живу у Києві, то у нас раз на тиждень капітально так навалює усе що можна. Дякую, доречі, за натяк на соньки, але поки не зможу)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Tetabyte, спробуй амбюшури інші. Бо вакуумки ж мають пасивний шумодав, якщо вірно підібрати затички. Можливо навіть від інших навушників

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Дякую Вам за посилання, перегляну моделі.
Взагалі, то я пожартував. То техніка для боя.

Тож для сидіння в укриті можна взяти -
Realme Buds Air 5 / 6 / 7 / Wireless / Pro - там 40 ~ 65 дцб заглушення .
бо Т310 шумодав майже ніякий.

Зверху