Не як до кідали, а як до можливого ледаря/ непрофесіонала / неадеквата))ставишся до робітника як до кидали
Не як до кідали, а як до можливого ледаря/ непрофесіонала / неадеквата))ставишся до робітника як до кидали
Відповідно - роботодавець такий самий барига/самодур/неадекват.Не як до кідали, а як до можливого ледаря/ непрофесіонала / неадеквата))ставишся до робітника як до кидали
Тут вже писали про випробувальний термін. Є ще строкові контракти, які якщо що, можна не продовжувати, або розірвати при невиконанні прописаних у них пунктів будь-якою зі сторін.Не як до кідали, а як до можливого ледаря/ непрофесіонала / неадеквата))ставишся до робітника як до кидали
Варіант. І таке може бути. Але "кинути", тобто, звільнити нормального працівника, тому що треба когось прилаштувати - це не про бізнес, а про якісь держ. структури / прокладки / годівниці. Я взагалі не таке мав на увазі.А нормального сотрудника кинут. Чем не вариант ?
Якщо ти про структуру як описано вище - так, дуже часто, якраз там керівники твої 90% як ти описав.Відповідно - роботодавець такий самий барига/самодур/неадекват.
В гос это точно бывает.Варіант. І таке може бути. Але "кинути", тобто, звільнити нормального працівника, тому що треба когось прилаштувати - це не про бізнес, а про якісь держ. структури / прокладки / годівниці. Я взагалі не таке мав на увазі.
Треба щоб це оформлювали / вели. Часто бухи та діректори не хочуть в цьому розбиратись, працюють "як звикли". Я не кажу, що це добре, але факт.Є ще строкові контракти, які якщо що, можна не продовжувати
Саме головне, що я достатньо нагально спробувала вияснити, в чому справа, тому що всім було байдуже, йшли і писали та навіть не казали іншим що пишуть. Аде я прийшла попрацювати і писати майже одразу якусь ліву заяву, не маю бажання.Матвєй, ми ж не знаємо, чому так. Я бачив випадки, де з боку роботодавця (на його місці) робив би так само, щоб позбутися зайвих проблем. І це не кідок на одну зарплату. Не подобається - пройти повз. Кидалово - тоді, звісно, повідомити.
Работа робиться, 12 годин, виробнича лінія. Відпочивати? Ледачити? Взяти телефон якщо дзвінок, під час виробництва не можна.Роботаодавець вимагає, щоб працівник робив свою роботу, а коли не робе - то "звільняється" "за власним бажанням".роботодавець, в ций ситуації, вимагає повного дотримання законів зі сторони працівника
Правильним є трудовий договір оформлювати на певний строк, спочатку на місяць, потім на півроку, потім на рік.Не як до кідали, а як до можливого ледаря/ непрофесіонала / неадеквата))
використати все по максимум і звернути "бізнес"Але продукцію женуть за кордон аж бігом і гроші є.
Преподавателей пенсионеров 30 июня увольняют с выплатой компенсации за отпуск, а 1 сентября нанимают, а так как оформляют медленно, то 2-3 недели человек работает бесплатно.если человек из года в год имеет годичный договор, то по суду можно доказать что это не работа по трудовому договору, по сроку, а постоянное место работы.
який розмір оплати за такі кабальні умови праці?...
Работа робиться, 12 годин, виробнича лінія. Відпочивати? Ледачити? Взяти телефон якщо дзвінок, під час виробництва не можна.