Збірка комп'ютера для роботи

Місто
Тернопіль
Друзі, підкажіть, будь ласка, чи буде нормальна така збірка ПК для роботи, з подальшим апгрейдом, чи можливо буде щось краще за такі кошти... і щоб Ви можливо замінили...? Наперед надзвичайно вдячний.

Також планується встановлення відеокарти RX580, на початок.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Я би поміняв СО на ID-Cooling SE-206-XT Black (шість трубок; суцільна пластина, а не "прямий контакт"), ОЗП комплект 2х16ГБ.

Редагування:
За ціну цих комплектуючих я б вже брав ноут на AMD.

Останнє редагування:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Я щойно знайшов це на AliExpress:
US $205.06 | HUANANZHI X99 QD4 LGA 2011-3 XEON X99 Материнська плата з Intel XEON E5 2667 V4 з 2*16G DDR4 ECC Combo Kit Set NVME
В мене такий комплект на роботі з 16 гб озу уже 2 роки трудиться. Відпрацьовує на всі витрачені гроші. З nvme-диском на 256Гб, кулером обійшлось в 120 $. Відеокарта, блок живлення був. Корпус купив на олх за 150 грн

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щодо зборки. Потрапила до рук зборка від недомозга (Brain) з їх сраними БЖ Vinga. Як прийнято, з наліпочкою: Мозг, гарантія, ла-ла-ла. Ну ок, що є, то є. Дякую, що хоч це дали. Треба встановити потужну відяху. І тадам!!! Ці нецензурні зборщики з метою економії в комплект не поклали кабель для підключення відяхи. А у Vinga він свій, і дюже дефіцитний. Ледве знайшли в одного продавана на ЛОХу (мож він і є зборщик з Брейна?)

Мораль такова: "Не беріть зборки. потім ви з цим ящиком намучаєтеся".

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Останнє редагування:
Місто
Кривий Рiг
В мене такий комплект на роботі з 16 гб озу уже 2 роки трудиться. Відпрацьовує на всі витрачені гроші. З nvme-диском на 256Гб, кулером обійшлось в 120 $
в мене +\- теж саме як робочий комп,але зараз хуана сенсу ніякого брати, за ті ж гроші можна зібрати шустріший комп на ам4 з б\у комплектучих.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мораль такова: "Не беріть зборки. потім ви з цим ящиком намучаєтеся".
Це дивлячись для кого вони збирають...)) І кабелі модульні кладуть, і чохольчики до них)) Звісно, що БЖ Вінга не замовляємо)

Місто
Львів
В мене такий комплект на роботі з 16 гб озу уже 2 роки трудиться.
До речі, зараз трохи веселіший комплект можна взяти за не страшні гроші:
Тиць. З плюсів: 4 планки по 16 гіг 2400 Quad Channel; камінь на 50% шустріший за 2667V4, мама QIYIDA X99 E5-A99, Кулер SNOWMAN M-T4.

Зверху