3 МГц у нас былоА раньше какой ширины спектр был на b8?
Буваю, щойно повернувся звідти, але інтернетом КС не користувався, зараз умене немає сімки з інетом від кс, щоб потестувати, лише вф та лсPahan2k, Себастьян Перейро,
Вы еще бываете в с. Андреевка? когда-то про него говорили тут, там на другом берегу у кс появилась новая бс ( скорее всего в с. Приветное на мачте вф) Вот интересно поменялось ли там что-то с покрытием в лучшую сторону или нет, мне туда не добраться чтобы проверить.
Якщо якось буде можливість перевірте будь ласка, її номер 383737. Не критично, просто хочеться точно знати що поставив її вірно в селмапері.Буваю, щойно повернувся звідти, але інтернетом КС не користувався, зараз умене немає сімки з інетом від кс, щоб потестувати, лише вф та лсPahan2k, Себастьян Перейро,
Вы еще бываете в с. Андреевка? когда-то про него говорили тут, там на другом берегу у кс появилась новая бс ( скорее всего в с. Приветное на мачте вф) Вот интересно поменялось ли там что-то с покрытием в лучшую сторону или нет, мне туда не добраться чтобы проверить.
Який Band?Якщо якось буде можливість перевірте будь ласка, її номер 383737. Не критично, просто хочеться точно знати що поставив її вірно в селмапері.Буваю, щойно повернувся звідти, але інтернетом КС не користувався, зараз умене немає сімки з інетом від кс, щоб потестувати, лише вф та лсPahan2k, Себастьян Перейро,