Зміна номера на довільний

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
З 10 березня 2016 року Київстар впроваджує нову послугу для контрактних абонентів – «Зміна номера на довільний».
Відтепер змінити мобільний номер дуже просто. Просто оберіть найбільш зручний для вас спосіб:

зателефонуйте за номером *477*38
надішліть запит *246*10#
оформіть заявку в системі «Мій Київстар»
Новий номер ви дізнаєтесь з SMS-повідомлення, що буде надіслано вам протягом доби.

Вартість послуги «Зміна номера на довільний» – 25 грн.

При бажанні ви можете безкоштовно і так само просто повернути свій попередній номер. Така можливість надається протягом 3-х місяців.

Щоб повернути свій попередній номер, оберіть один з цих способів:

зателефонуйте за номером *477*38
надішліть запит *246*10*0#
оформіть заявку в системі «Мій Київстар»
Заявку буде виконано протягом доби, ви дізнаєтесь про це з SMS-повідомлення.

Нагадуємо, що ви завжди можете обрати гарний номер телефону на свій смак, завдяки послузі «Ексклюзивний номер».

Детальні умови послуги «Зміна номера на довільний» за посиланням.

Тариф вказано з урахуванням всіх податків та зборів.

http://www.kyivstar.ua/kr-620/about/important_data/changes/?id=56964

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Є додатковий номер, а чим відрізняється довільний? Тим що на 3 місяці основний стає неактивним?

Послуга не надається абонентам з кодом 068

Місто
Харьков
В чём смысл услуги? Сохранить условия тарифа для нового номера?

Если у тебя появились недруги или ты просто хочешь от кого-то исчезнуть. Хорошая услуга, но пока слишком урезанная. Мне нравится как данная возможность реализована у Билайн, услуга "Номер на выбор".

Валшебнег

Активный пользователь
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11
Услуга явно на любителя. Большинство людей наоборот изо всех сил стараются сохранить старый номер. Не хотят менять оператора, терпят грабительские "покращення" тарифов и т. д. Но кому-то может быть и пригодится...

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Услуга для Контрактникрв. Как, купишь новый контракт?
Саме так як і старий. Або купить номер передоплати. Чи такого неможна робити контрактним абонентам?
П.С. в 2000-2003 роках я мав з КС оформленими на себе більше 20-ти контрактів.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Новый номер со старым тарифом - я правильно понял? Так это классно для тех, кто хочет тариф купить, а звонки предыдущего владельца нежелательны.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Kritik, якщо тариф архівний, то при заміні юрособи/фізособи запропонують до підключення новий тариф, старий не лишать.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Tsa, серьезно? Это с каких таких пор? Еще в марте-апреле прошлого года переоформляли с сохранением тарифа.

Місто
киев
Телефон
Samsung S23 Ultra
якщо тариф архівний, то при заміні юрособи/фізособи запропонують до підключення новий тариф
нет. Для физ лиц тариф остаеться . Это для юр.лиц при выводе номера могут корпоративный тариф не оставить. А для физиков - все останеться.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
mega-fun, а, пардоньтє, я контракт з корпоративним контрактом наплутав.
Але для мене послуга просто не потрібна. КС зараз почне генерувати масу непотрібних послуг та включати їх в пакет, тим самим мотивуя здорожчення а/п, наприклад.

Biker XTR

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy ACE 3 S7272
Стало интиресно,что за номера дают, воспользовался услугой. Изменили номер на 06744478х3
ти спалився 10 варіантів і можна узнати твій номер, поклав би хоча б 2 ікса. міг тоді взагалі ікс не писати.

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5
И "дорого" продать рекламщикам Домашнего интернета от КС, или Воли. :D Те по быстрому мозг вынесут. Я уже не знаю как от них избавиться. Домашний инет от КС мой КС задолбуют каждую неделю, а Воля мой МТС. Уже и грубил, и что только не делал, все равно звонят.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Домашний инет от КС мой КС задолбуют каждую неделю,
Угу. Причем повадились названивать по воскресеньям - на старый основной номер не звонят давно (ибо несколько раз получили резкий ответ), а вот новый, к-рому от роду 3-ий месяц, спамят. Никак не дождусь, пока число их прозвонов (и полученных отказов с моей стороны) превысит некое число Икс, и они поставят нужную мне "птичку" в базе - мол, не ведется ни в какую. Видно, не дождусь.

Зверху