Зникли гроші з рахунку.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
На рахунку було 10 грн. О 3 годині ночі прийшла СМС, що на рахунку залишилось менше 5 грн... Зранку перевірив - на 0,35 коп. Зателефонував оператору - відповіли, що було здійснено вночі 2 перекази коштів (5 і 2 грн), звідки здійснено і на які номери не можуть сказати. Телефон лежав біля мене, його ніхто не чіпав 100%. Як таке може бути і що робити :dash1:

Добавлено через 2 минуты
Діло не в грошах, а в принципі: від мене ще так ніколи нічого не крали...

Останнє редагування:
Місто
не на форуме
А детализацию заказать? Может там покажет? - Разобраться однозначно надо.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
В деталізації все по 0

All free

Заблокований
Місто
044 и 0459
Телефон
китайский
Прикольно.. Насколько я понимаю, такое могут провести только крысы внутри оператора, которые имеют доступ к билингу.
Та, ну, мелко как-то для операторских крыс, даже на сигареты не хватит. :D Может у него в мобиле вирус какой сидит и делает переводы?

Добавлено через 1 минуту
В деталізації все по 0
Позвони опять оператору и спроси, почему в детализации не отображены переводы?

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
Может у него в мобиле вирус какой сидит и делает переводы?
На 3220 вірус :eek:. За деталізацію сказали, щоб почекав до завтра. І як ім тепер довести, що я не верблюд не переказував нічого нікому

All free

Заблокований
Місто
044 и 0459
Телефон
китайский
Зателефонував оператору - відповіли,
По ходу, у Лайфа и Би в кал-центре часто ответы операторов отличались, поэтому в подобных случаях я звонил не менее трех раз и анализировал ответы.

Добавлено через 5 минут
За деталізацію сказали, щоб почекав до завтра.
Попробуй позвонить еще раз и пообщайся с другим оператором. Интересно, ответ будет одинаковый? Если и другой оператор скажет ждать до завтра, тогда жди. А что еще делать?
Логичней было бы ждать до понедельника, но будем надеяться, что у Лайфа спецы даже по выходным работают во благо абонента. :rolleyes:

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
3 рази відповіли одне і те ж: 2 перекази, не видно куди, я сам дурак раз не пам'ятаю що переводив. Пішов забирати ноутбук, може ввечері щось проясниться...

Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
На рахунку було 10 грн. О 3 годині ночі прийшла СМС, що на рахунку залишилось менше 5 грн... Зранку перевірив - на 0,35 коп. Зателефонував оператору - відповіли, що було здійснено вночі 2 перекази коштів (5 і 2 грн), звідки здійснено і на які номери не можуть сказати. Телефон лежав біля мене, його ніхто не чіпав 100%. Як таке може бути і що робити :dash1:

Добавлено через 2 минуты
Діло не в грошах, а в принципі: від мене ще так ніколи нічого не крали...

Може хтось знає твій пароль від Мій лайф?

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Та, ну, мелко как-то для операторских крыс, даже на сигареты не хватит.

Знаешь такой анек про гуцула: "копієчка до копієчки.." :D По-крупному поднимут кипиш, а мелко но у многих - не только на сигареты, но и на Бейлис можно наколядовать :)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
Може хтось знає твій пароль від Мій лайф?

Хіба хакери...

http://www.life.com.ua/index.php?area=lifebox&lng=uk&page=15-9

Если кто посторонний держал когда-либо (скорее всего, недавно) в руках телефон, он мог получить Супер пароль и перевести деньги
до телефону 100% ніхто доступу не мав.

filin

Заблокований
Місто
Львов
Телефон
LG GS107
цікава ситуація, прикол в іншому :
довезти ти нічого не можеш :( , доказів нема :( .
Можливо ( теорія) - ти просто хочеш очернити лайф ( як підкидають скло\таракана в салат і кажуть що так було щоб не платити рахунок :) ) я не можу стверджувати і не хочу нікого образити просто ситуацію можна трактувати по різному ...

• Like
Реакції: Tsa

freelancer

третий прохиндей
Місто
Донецкая обл.
Телефон
Nokia X1

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Дюрі-бачі, здається в тебе був підпис, де зазначалося,що багато хто в тебе краде гроші.
ІМХО, це проблема не оператора, а особисто твоя.
я до того - "а был ли мальчик?"

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
Irop, Було, але одне діло коли оператор вкраде гроші , якщо ви довго не користуєтесь номером (попередньо попередивши), а зовсім інше - коли гроші хтось кудись переказує.

Dfg, Ні. Приїду в середу із села - сходжу в СЦ, може там чогось доб'юсь.

Добавлено через 3 минуты
У системі з'явилась комісія за 2 перекази

Останнє редагування:
Зверху