Roman_UA
linux user
Они наверное в корпе сидят!
а какая разница?Чтобы перевели на Киевстар Бизнес надо быть частным предпринимателем или юр. лицом!
Они наверное в корпе сидят!
а какая разница?Чтобы перевели на Киевстар Бизнес надо быть частным предпринимателем или юр. лицом!
Это как? В чужой корпе?Звичайно, якщо ти хочеш бути власником номеру - тоді тільки офіційно, з документами і т.д.
Это как? В чужой корпе?
Это че на корпу перейти теперь еще 25 грн платить?"Міграція абонентів передплаченого зв'язку Київстар і Діджус на контрактну форму обслуговування" становитиме 25 гривень.
Ну если приравнять кЭто че на корпу перейти теперь еще 25 грн платить?
то получается, что даконтрактної форми обслуговування
Ага - спрыгнуть с контракта на предоплату теперь денг стоит. А разве сейчас можно спрыгнуть сразу на тариф ДиДжус???"Міграція абонентів контрактної форми обслуговування на обслуговування за умовами передплаченого зв'язку Київстар і Діджус" становитиме 25 гривень.
Не знаю, у повідомленні нічого не говориться про Київстар-Бізнес. Але, думаю, що ці умови стосуються і корпоративних тарифних планів. Можливо хтось із координаторів остаточно підтвердить або розвіє мої побоювання?Это че на корпу перейти теперь еще 25 грн платить?
Ага - спрыгнуть с контракта на предоплату теперь денг стоит. А разве сейчас можно спрыгнуть сразу на тариф ДиДжус???
Нa корпорацию тоже платно - 25 грн.
Ну и на кой тогда еще вводить оплату за миграцию в 25 грн?
Типа: "Я злой и жадный синий слон?"![]()