Изменение стоимости услуги "Миграция"

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Місто
Ковель
http://kyivstar.ua/business/small_business/ - там написано: "Бізнес тарифи для приватних підприємців та юридичних осіб. Підключення від одного абонента!"

И еще там написано:

Як перейти з передплаченого зв’язку на бізнес-тарифи:

Стати бізнес клієнтом може будь-яка юридична особа (організація) або приватний підприємець, що підключив хоча б один абонентський номер на бізнес-тарифи компанії «Київстар».

Don_Lemon

Все ИМХО
Місто
Ивано-Франковск
Celnik, звертаєшся до будь-якого координатора корпорації київстар (на форумі їх декілька, і навіть я), і отримаєш бізнес-тариф. Зараз з цим немає жодної проблеми. Звичайно, якщо ти хочеш бути власником номеру - тоді тільки офіційно, з документами і т.д.

Місто
Ковель
Don_Lemon, меня интересует миграция на тариф «Бізнес 10»! Как это реально сделать?

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
З 3 грудня 2010 року вартість послуги "Міграція абонентів контрактної форми обслуговування на обслуговування за умовами передплаченого зв'язку Київстар і Діджус" становитиме 25 гривень.
З 3 грудня 2010 року вартість послуги "Міграція абонентів передплаченого зв'язку Київстар і Діджус на контрактну форму обслуговування" становитиме 25 гривень.
Ось вам новорічний подарунок.
Джерело: газета "Голос України" за 25 листопада 2010 року.

NRG

Воины света! Воины добра!
Місто
Аккерман
Телефон
XRN8 4/128

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Andy Black

Заблокирован
Місто
Херсон
Телефон
Nokia Lumia 620, Samsung Galaxy Ace Duos
"Міграція абонентів контрактної форми обслуговування на обслуговування за умовами передплаченого зв'язку Київстар і Діджус" становитиме 25 гривень.
Ага - спрыгнуть с контракта на предоплату теперь денг стоит. А разве сейчас можно спрыгнуть сразу на тариф ДиДжус???

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Это че на корпу перейти теперь еще 25 грн платить?
Не знаю, у повідомленні нічого не говориться про Київстар-Бізнес. Але, думаю, що ці умови стосуються і корпоративних тарифних планів. Можливо хтось із координаторів остаточно підтвердить або розвіє мої побоювання?

a_tar

Заблокирован
Місто
LV-UA
Телефон
МТС Украинский + КС Классический
Ага - спрыгнуть с контракта на предоплату теперь денг стоит. А разве сейчас можно спрыгнуть сразу на тариф ДиДжус???

До 2 декабря включительно миграция не будет оплачиваться.

Кстати, тепрь можно будет мигрировать между диджус и киевстар припейд сколько угодно раз, а не один раз в календарный месяц....

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Мда.. куда ни кинь - всюду клин... Думал, пока не порежут ЕЦ предоплату, посижу на нем, а потом назад в корпу (расход на ЕЦ-50% около 20 грн. в месяц, все оплачиваю с входящих), теперь надо будет раскошелиться при возврате

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А условия ежемесячной траты 15 грн остаются для перехода с предоплаты на контракт?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну и на кой тогда еще вводить оплату за миграцию в 25 грн?
Типа: "Я злой и жадный синий слон?" :mad:

Зверху