Позвольте поинтересоваться, в целях повышения образованности: а шо протизаконного в продажі стартового пакета?))мы не допускаем стартовые пакеты к размещению
Позвольте поинтересоваться, в целях повышения образованности: а шо протизаконного в продажі стартового пакета?))мы не допускаем стартовые пакеты к размещению
А кто их сейчас не собирает?А ще я чув, що ця дошка збирає та аналізує персональні дані
Вот и я о том же,просто сегодня так звезды сошлись,что машина посчитала именно это объявление типа противозаконным.а шо протизаконного в продажі стартового пакета?
У меня таки есть подозрение, что поскольку абонентский номер не является собственностью абонента (и оператора тоже, номерной ресурс - собственность государства, взятая в аренду оператором), то попытка продать то, что тебе не принадлежит, может трактоваться как мошенничество. Но только в случае, если это активированный стартовый пакет, а не новый. А все красивые номера активируют от греха подальше.Позвольте поинтересоваться, в целях повышения образованности: а шо протизаконного в продажі стартового пакета?))
тоже пообщался с их саппортом - разместил объяву по продаже старпака, модеры удалили, я пошёл читать правила, где написано о запрещённых к продаже товаров, а именно:Но сегодня они мен просто добили: удалено объявление о продаже красивых номеров.
4.1.34. Стартовые пакеты (сим-карты) с номерами телефонов мобильных операторов;
Так эти ж добвни боролись с самопошивными масками до июня месяца.Трактоваться кем? Трактунами отеми? Пусть трактуны напишут, что номер не продается, а передается право пользования им - и делов. Но там уже галочку поставили, отчитались - идите-ка все в лес.
Возможно по той же причине на Олхе не найдешь пульсикометров, бо они считают их суриозным медицинским оборудованием!
Я в закладки взаклал одного деятеля, который на материнском проме бронежилеты продает с 2016 и прому глубоко поф(хотя запрещенка откровенная). Хотя два запроса за разъяснениями им писал уже.а те все объявы так и висят спокойно...после очередной тупой писанины саппорта, я забил на этих клоунов
На тех, для кого слово "скидка" является ключевым при покупке.на каких лОхов это расчитано?
И такие есть, одну такую персону лично знаюНа тех, для кого слово "скидка" является ключевым при покупке.на каких лОхов это расчитано?
А я то думаю, что за сообщение выскакивает в перепискеНа SlandoLOX-е, в полноразмерной вебморде, внутренний диалог перестал быть входящими/исходящими. Теперь это интерактивный чат: видно, когда на том конце собеседник набирает текст и когда перестает.
На скріні вище текстовка дуже схожа чи точно така як в ізі, може там і скопіювали, чи ще десь. Ще в ізі нема телефонів коли хочеться щось придбати, спілкування тільки виключно в чаті, а в ньому все "пишеться". Телефон можна побачити тільки коли робиться заказ. Не відомо добре це для користувачів чи ні, час покаже. Як на мене мінус великий в тому, що все що продається неможливо щоб воно не проконтролювалось хоч раз в їх системі. Другий мінус, це неможливо перед заказом зателефонувати щоб почути людину, спитати подробиці, та по спілкуванню можна вже багато чого поняти. Але це замінюється тим, що після кожної попкупки-продажі нав`язливо хотять щоб продавці та покупці робили оцінку один одному.А я то думаю, что за сообщение выскакивает в перепискеНа SlandoLOX-е, в полноразмерной вебморде, внутренний диалог перестал быть входящими/исходящими. Теперь это интерактивный чат: видно, когда на том конце собеседник набирает текст и когда перестает.
Меня обычно как раз настораживают активные попытки именно созвона вместо удобной переписки.Другий мінус, це неможливо перед заказом зателефонувати щоб почути людину, спитати подробиці, та по спілкуванню можна вже багато чого поняти.
Чому? Краще за 1 хвилину вияснити всі питання, що можуть виникнути, ніж по півгодини чекати відповіді на уточнення.Меня обычно как раз настораживают активные попытки именно созвона вместо удобной переписки.Другий мінус, це неможливо перед заказом зателефонувати щоб почути людину, спитати подробиці, та по спілкуванню можна вже багато чого поняти.
На це дивлюсь як на те, що кожна людина це є індивідуальність та у всіх різні можливості та побажання. Дуже рідко, але буває що людина спілкується SMSками, частіше через вайбер хоче, бо їй так зручно, та інше. Якщо в олх відмінять телефон, як це робить ізі, то воно зовсім буде погано. Ізі йде не правильним шляхом, на мою думку. Це установлені рамки, щоб щось придбати людині треба обов`язково реєструватись та ще потім банківску картку добавляти => це буде повний контроль над діями піплів, і багато покупців будуть шукати інші можливості, за межами "системи". Я за те, щоб були всілякі можливості, тоді добре як для покупців, так і для продавців. Було б добре, щоб в цих системах зробили галочку "бажаю щоб мій телефон був доступний за межі, та розумію і несу відповідальність якщо мене кинуть", якось так.Меня обычно как раз настораживают активные попытки именно созвона вместо удобной переписки.
Я сам не хотів там реєструватися, воно якось дуже відштовхує. Але вирішив що треба потестувати її та розібратися як працює. Та ще те, що для покупців через джастін була, а може ще й лишилась акційна безкоштовна доставка.лишает возможности совершить покупку незарегистрированных пользователей, которые случайно попали на сайт в поиске определённого товара. Не все могут захотеть регистрироваться ради единичной покупки, часть людей может пойти искать нужную вещь на других площадках, где можно позвонить покупателю.
В мене за місяць придбали декілька товарів, різний мусор, такий як полурозібрані три несправні старі телефони за 20грн, новий у коробці, але якому років 20 і в ньому пластик вже починає бути ламким, подовжувач за 50грн, декілька десятків старих несправних гарнітур від різних телефонів за 20грн, та інше подібне. Я нікого ні в чому не обманював, всі нюанси відписував як є, всі покупці оцінили мене 5 балів. В олх воно ніяк не продавалось, а тут пішло, бо мабуть тому, що доставка безкоштовна. Більше поки що нема таких товарів, інше, те що більше 100грн майже нічого не продається.Около года пытался там продать хоть что-нибудь, но ни разу никто не написал или не позвонил
Никак не могу.