Интернет и IPTV в селе: миф или реальность

SilentBoss

SysАdmіn
Реєстрація
14.06.12
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
В нас в районі теж вже майже всюди оптика по селах, а по деяких навіть два місцевих провайдера. Але деколи хитрожопилили: щоб не тягнути кабель з міста на трубі ставили антену а вже від неї йде оптика (хоча можливо вже поміняли підключаючи менші села які ближче до міста)-і називали то оптикою(швидкість сильно обмеженою була). А до того то на хату ставили mikrotik nanostation(або щось схоже) або біквадратну антену з dlink 2100AP перешитим в bluebox а коли дотягнули кабель-переключили на оптику.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Телекомунікаційний оператор Prosto оголосив про завершення модернізації мережі у невеликому селі Преображенка, що розташований в Межівському районі Дніпропетровської області. Завдяки впровадженню передової технології PON, місцеві жителі тепер можуть насолоджуватися високою швидкістю інтернету та відчувати усі переваги сучасних комунікацій.
Нові можливості, що пропонує Prosto, включають швидкість інтернету до 300 Мбіт/с, яка дозволяє безперебійно спілкуватися, переглядати високоякісне телебачення, грати в онлайн-ігри, здійснювати покупки та отримувати доступ до освітніх ресурсів.
 
Зверху