И эти вслед за МТС!!!

tester

активный
Місто
Киев
Гарантований бонус: усі гроші, що будуть витрачені Вами з основного рахунку під час участі у вікторині, будуть Вам повернені!
цікаво і коли будуть вони повернені?

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Что-то мне подсказывает, что средства действительно вернут, только на бонусный счет...

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
ну так это приятно:)

А представь, что кто-то сливает скажем 1000 грн., думая, что деньги вернут. Потом их возвращают на бонусный, абоненты тарифов отличных от легкие деньги, скидывают на карточку 80 грн., а 920 сгорает через 15 дней. А такие найдутся, уж поверь :)

Місто
Донецк
Телефон
Nokia 6120c + СМТСБП2, Siemens S75 + МТС Партнерский
А не проще ли перейти на легкие деньги и скинуть бонусы на карточку и получить 750 грн?

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Хто вже відправляв напишіть, може вони гроші одразу повертають.
Тоді виходить, що перша СМС з основного, а друга з бонусного і так поки не перведуться всі гроші по черзі з основного на бонусний, а з бонусного ...

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Хто вже відправляв напишіть, може вони гроші одразу повертають.
Тоді виходить, що перша СМС з основного, а друга з бонусного і так поки не перведуться всі гроші по черзі з основного на бонусний, а з бонусного ...

"Нахаляву и уксус сладкий".
Ты думаешь в Life дураки сидят?!

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
цікаво і коли будуть вони повернені?
З 10 по 20 лютого.

А представь, что кто-то сливает скажем 1000 грн., думая, что деньги вернут. Потом их возвращают на бонусный, абоненты тарифов отличных от легкие деньги, скидывают на карточку 80 грн., а 920 сгорает через 15 дней. А такие найдутся, уж поверь

Не більше 60 бонусів.

Інфотекст 5433.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
lipog, чего и следовало ожидать. Могли бы для приличия звездочку поставить в конце следующей строчки. :)

Гарантированный бонус: все деньги, которые будут потрачены Вами с основного счета во время участия в викторине, будут Вам возвращены!

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Persona,
http://www.life.ua/index.php?area=mylife&lng=uk&page=3-144

Натискаєш
Офіційні правила акції

Там написано про це та інше.

Добавлено через 7 минут
Із правил
2.2. Легковий автомобіль Хундаі Акцент, вартістю, що не повина перевищувати 80 000 грн. 00 коп. (вісімдесят гривень,00 коп.) включаючи ПДВ 20%. Кількість - 1 (одна) штука.
Цікаво машину дадуть за 80 тисяч чи 80 гривень?

Останнє редагування:

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Хто в курсі. 500 грн. дають на наступний день, чи в кінці акції?
А то мені вже була прийшла смс, що я відповів на всі запитання і можу прийняти участь ще раз, що я і зробив. Все це протягом одного дня. Невже хтось дав більше відповідей в той день?

tester

активный
Місто
Киев
Хто в курсі. 500 грн. дають на наступний день, чи в кінці акції?
А то мені вже була прийшла смс, що я відповів на всі запитання і можу прийняти участь ще раз, що я і зробив. Все це протягом одного дня. Невже хтось дав більше відповідей в той день?
наскільки я пам'ятаю там 500грн отримає той хото надішле більше всіх смс за один день

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Всі бонуси в цьому місяці крім бонусів по цій акції отримав.
Ще хтось такі чекає?

Chatik

Заблокирован
Місто
Львів
Телефон
Nokia N79+Nokia N73+Siemens C65+Siemens M55+Sagem MYx-1+Asus P320
Чекаю бонусів за вхідні

Зверху