Я забыл написать етот вариант. Давайте считать банкоматSaab сказав(ла):А ibox это как через банкомат получается?
Блин, не учёл, но я сразу избегаю варианты пополнения где необходимо указывать номер телефона. Эти да, по принципу i-box.Запросто. Банкоматы Проминвестбанка пополняют любой номер на любую сумму юез комиссии. Давно уже пополнял в банкомате Привата контракт КСа на любую сумму, правда не менее 20 грн.
Поповнення особових рахунків здійснюється без стягнення додаткової комісії й на будь-яку суму більше 1 гривні. Для оплати послуг досить заповнити спеціальну квитанцію, внести готівку в касу і одержати фіскалізований чек. Безпека проходження транзакцій гарантується використанням сучасних засобів захисту фінансової інформації.
Нова послуга, запущена разом із системою "Кіберплат", надає відвідувачам істотні переваги у зручності й оперативності поповнення балансу мобільного телефону. Абонентам операторів мобільного зв'язку тепер немає необхідності стирати захисний шар із предплаченої карти й відправляти секретний код на систему поповнення балансу, тому що система "Кіберплат" у режимі реального часу здійснить поповнення балансу.
Скористатися новою послугою електронного поповнення вже можна у всіх салонах мережі "Мобілочка".
Попробывал пополнить на 4 грн. Деньги с карточки ушли, на счет не пришли. Видимо, нельзя такfudor сказав(ла):Я знаю в приватбанковских банкоматах есть пункт "Контракт"-"Утел". Так можно припейд пополнить?