Как купить фирменную игрушку лайф

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Re: Появилась возможность купить фирменную игрушку лайф

PRADA, я на них вырос :bolgarka:

Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230

Герої Світу Спілкування life:) тепер у реальному світі
Київ. 5 червня 2012 року. Головні герої Світу Спілкування life:) матеріалізувались у вигляді м'яких
іграшок, щоб ще більше радувати нас у реальному житті. Тепер пухнасті і симпатичні Мегабайт та
SMS будуть дарувати ще більше нових емоцій абонентам life:), адже їх можна буде не лише побачити
у рекламі оператора, але й погладити, доторкнутися та помилуватися їхніми личками.
Мобільний оператор life:) відкриває своїм абонентам нові сторони Світу Спілкування, знайомлячи їх з
новими героями та яскравими подіями з їхнього життя. А відтепер найбільш яскраві та улюблені персонажі -
Мегабайт і SMS стануть ще ближче, адже вони матеріалізувалися у вигляді симпатичних м'яких іграшок. Всі
бажаючі можуть придбати «живих» героїв Світу Спілкування на сайті оператора, а також в центрах
обслуговування life:).
Начальник відділу з маркетингових комунікацій, Антон Жорін зазначає: «Ідея матеріалізувати наших героїв
Світу Спілкування прийшла нам абсолютно спонтанно - ми бачили, що ці персонажі користуються великою
популярністю, як серед дітей, так і серед дорослих, тому рішення виготовити ці іграшки було дуже
природнім. Тепер SMS і Мегабайт вийдуть за рамки віртуальної реальності. Ми дуже раді, що наші герої
прикрасять життя наших абонентів та стануть для них джерелом для натхнення, радості та нових
креативних ідей
».
На даний момент у Світі Спілкування life:) "живуть" 5 симпатичних персонажів: Мегабайт, SMS, Смартфон і
два Сервісмени. Кожен із героїв має свої функції, щоб відвідувачі Світу Спілкування life:) відчували себе
максимально комфортно і могли безперешкодно спілкуватися зі своїми рідними та близькими.

http://www.life.com.ua/getfile.php?lng=uk&id=737&name=uk_05062012.pdf

Добавлено через 7 минут
Что-то я сомневаюсь что эти уродики станут Джерелом натхнення, родості та креативних ідей

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: rezz

Lexim

мобильный странник
Місто
Сахара :)

А сам Антошка не пробовал ходить и радовать детишек в жару в этом "скафандре"? Та с противогазом в сауне и то легче.
P.S. А игрушки гавно редкостное и еще за такие деньги. Интересно авторам этих "покемонов" хорошую премию дали?

• Like
Реакції: rezz

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Покемоны атакуэ! Бредовая идея, имхо.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Покемон - это от английского "pocket" & "monster". Карманный монстр... Ну вот как раз у Лайфа такие и завелись.

Місто
Киев (Позняки)
Телефон
Pixel 6A

А я знаю, откуда этих зайцев взяли :p
Такой наглый плагиат надо еще поискать как у лайфа.
http://www.youtube.com/watch?v=sM8ea8ihoRo перемотайте на 1:10:00 или 1:13:00
Кстати у меня было желание накатать писмецо на студию чтобы они немного лайф вдули. Вот такой я мелкопакосныйй, знаю.:D

Місто
Киев
Хочу приобрести Зайца МБ Лайф )))

Знаю что раньше они продавались. Может кто-то знает где сейчас их можно купить?:feel:

Місто
Каменец-Подольский
Телефон
Nokia 3310i
Re: Хочу приобрести Зайца МБ Лайф )))

Я был недавно. Спрашивал. Нашли мне только 'смску' - гремлины такой коричневый и ушастый:) За 200 хохлобаксов:( Попросил найти мегабайта и перезвонить. Через полдня набрали меня, извинились и сказали что даже гремлина продать не могут так как не имеют права. Я не стал выяснять и забил. Больно цена неадекватная

Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i

Меня тоже этот заяц дико прёт - уж больно у него безумно-восторженный взгляд, но 200 грн - перебор. Да и выглядит он как-то не так в плюшевом виде, как в рекламе...

kiko$

мобиломан
Місто
Киев
Телефон
Iphone 13, Nokia G11

а я бы купил, даже за 200 грн, нормальная игрушка так и стоит))) ИМХО

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05

Тот что по линку какой-то самодельный, но симпатичный. А те что лайф продавал был жутким зверюгой, мало общего имевшей со внешностью рекламного героя. Таких бросают в игровые автоматы у метро:)

Місто
Киев

nightankh, этих видела, они совсем не такие как стоят в пунктах Лайф:(

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro

А в Tori нема таких ляльок?
Доречі на ОЛХ вроді є по 170 трохи симпатичніші - http://kharkov.kha.olx.ua/obyavlenie/zaytsy-megabayty-life-IDbp4Pj.html#34faa2842c

Місто
Киев

Dfg, так в том-то и дело, что они совсем другие:feel:

Місто
Харьков
Телефон
Nokia

Вот они, родные, стоят на полочке в лайфе, но купить - только через сайт.

Вкладення

• life.jpg
    life.jpg
    368.8 КБ · Перегляди: 234
Зверху