Картка пам'яті

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
raptor, а що уже Ugreen зараз не той? Раніше для мене це були якісні товари цього бренду :unsure:

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, а що уже Ugreen зараз не той? Раніше для мене це були якісні товари цього бренду :unsure:
Поняття не маю, той чи не той. Купляв - працювало деякий час. Користувався десь-колись, 1 раз в кілька місяців. В якийсь день включаєш - вже не бачить карт пам"яті, чи не бачть його комп. І так - 3 рази.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Поняття не маю, той чи не той. Купляв - працювало деякий час. Користувався десь-колись, 1 раз в кілька місяців. В якийсь день включаєш - вже не бачить карт пам"яті, чи не бачть його комп. І так - 3 рази.
Мабуть економлять на електростатичному захисті.

В мене дохли допоки на "шмарклю" термопрокладку не поставив.

В моїх мілкосхема залита шмарклею смоли і знаходиться прямо в козусі usb-роз'єма. Тобто тепер тепло хоч якось віддається на корпус USB. Після трьох подохлих. Три працюють. Два здебільшого поличкові. Один працює частіше, ніж столові прибори.
Post automatically merged:

Всем привет. Какая из этих карт предпочтительнее для авторегистратора 4К? На какие показатели следует ориентироваться? Объем карт не учитывайте. Переглянути вкладення 60151Переглянути вкладення 60152Переглянути вкладення 60156
Верхній рядок, випадашку 128MiB міняєш на шось більше.. типу 2GiB
Після чого прогон тесту і дивишся рядок SEQ1M Q1T1
стовбець [Write MB/s]

Місто
Чернигов
Написала продавцю на Алі, він одразу запропонував відкрити диспут,щоб повернути кошти. Навіть не питав про відео (як доказ того, що кардридер не працює). Мабуть, знає, що продає г.

Місто
Київ
пiдкажiть такий момент
Наприклад, в характеристиках смарта заявлена пiдтримка карт пам'ятi до 256ГБ
Чи подружиться телефон з 512-1тб-2тб? навiть пустою не побачить чи як пощастить?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Чим можна спробувати пофіксити картку пам'яті Трансенд SDHC 16Gb?
На картці файли не видаляються (хоча видалення наче проходить і показує пусту флешку. Нові файли не записуються. Форматування на компі видає повідомлення, що не вдалось (без помилок), телефон через рідер форматує, але в результаті файли знову з'являються.
Перевірка віндою проходить швидко і пише, що помилок немає.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Иногда при подобных проблемах помогало форматирование в некоторых фотоаппаратах. То ли Canon, то ли Sony.

Місто
Фастов
Чим можна спробувати пофіксити картку пам'яті Трансенд SDHC 16Gb?
На картці файли не видаляються (хоча видалення наче проходить і показує пусту флешку. Нові файли не записуються. Форматування на компі видає повідомлення, що не вдалось (без помилок), телефон через рідер форматує, але в результаті файли знову з'являються.
Перевірка віндою проходить швидко і пише, що помилок немає.
Похоже, что карточка уже того, исчерпала лимит записи. У меня так Goodram перешла в режим readonly

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Jasik, воно якось дивним чином співпало з тестуванням у китайському кард-ридері для телефонів (type-c/lightning) і тим, що мала висмикнула той рідер з iPhone без зупинки КП (якщо таке звичайно є в iPhone)

Зверху