Поняття не маю, той чи не той. Купляв - працювало деякий час. Користувався десь-колись, 1 раз в кілька місяців. В якийсь день включаєш - вже не бачить карт пам"яті, чи не бачть його комп. І так - 3 рази.raptor, а що уже Ugreen зараз не той? Раніше для мене це були якісні товари цього бренду
Мабуть економлять на електростатичному захисті.Поняття не маю, той чи не той. Купляв - працювало деякий час. Користувався десь-колись, 1 раз в кілька місяців. В якийсь день включаєш - вже не бачить карт пам"яті, чи не бачть його комп. І так - 3 рази.raptor, а що уже Ugreen зараз не той? Раніше для мене це були якісні товари цього бренду
Верхній рядок, випадашку 128MiB міняєш на шось більше.. типу 2GiBВсем привет. Какая из этих карт предпочтительнее для авторегистратора 4К? На какие показатели следует ориентироваться? Объем карт не учитывайте. Переглянути вкладення 60151Переглянути вкладення 60152Переглянути вкладення 60156
Написала продавцю на Алі, він одразу запропонував відкрити диспут,щоб повернути кошти. Навіть не питав про відео (як доказ того, що кардридер не працює). Мабуть, знає, що продає г.raptor, а що уже Ugreen зараз не той? Раніше для мене це були якісні товари цього бренду
Похоже, что карточка уже того, исчерпала лимит записи. У меня так Goodram перешла в режим readonlyЧим можна спробувати пофіксити картку пам'яті Трансенд SDHC 16Gb?
На картці файли не видаляються (хоча видалення наче проходить і показує пусту флешку. Нові файли не записуються. Форматування на компі видає повідомлення, що не вдалось (без помилок), телефон через рідер форматує, але в результаті файли знову з'являються.
Перевірка віндою проходить швидко і пише, що помилок немає.