Киевстар» продлевает акцию «0 на выходные»

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Что-то не видно воспользовавшихся данным предложением.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Кочевник, 477*97 Або краще просто через 477. Якщо ж ти спочатку переведешся на Класичний, то нуля на вихідних тобі не бачить. Візьми до уваги

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Намечается свал с КС!Куда податься?...

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
osot056,
Якщо важливі ціни - Лайф
Покриття - МТС
Гострі відчуття - Білайн

P.S. А давно на КС?

Matros

3G unlock
Місто
od.ua
Телефон
XPERIA ray
А якщо i цiни i покриття, то МТС Всi мережi або Партнерський :)

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330
Якщо треба дзвонити на Київстар, то реально найкращий для того тариф: Професіонал.
Якщо хто думає, що 200-350 грн. за Професіонал то дорого, значить йому нема кому дзвонити на Київстар.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Roman,
Ага, заплатив 200грн, а потім не пройшоі тестування і настцпного дня у якомусь галімому "Найкращому".

Matros

3G unlock
Місто
od.ua
Телефон
XPERIA ray
Ти вважаєшь що воно того коштує, віддати двісті гривень за пакет, в якому в середині мережі 10коп/хв, і термiн дiї якого до 10 січня 2009? Хіба що для накруток, для розмов краще підключитись на контракт

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330
webivan, не в "Найкращому" а на "Простому старті".
А взагалі, я думаю, що в таких тестуваннях, де за провильну відповідь дають 5 грн, багато би хто хотів взяти участь.
Рідко хто просто за правильну відповідь платить 5 грн.

Добавлено через 6 минут
Matros, там дарують 48 грн кожного місяця, просто за відповіді на запитання. 200 грн тобі повернеться за 4 місяці. А ще є бонус за вхідні дзвінки, і СМС 15 коп.
Якщо не накручувати, а просто користуватися, то тариф вигідний для тих, кому треба більше 100 дзвінків в місяць на Київстар. Якщо треба менше я не знаю що краще.

Останнє редагування:

Matros

3G unlock
Місто
od.ua
Телефон
XPERIA ray
Навіть не 10 коп/хв, а 20! Ця акція закінчується 31 жовтня! Так що то треба буди пришилепкуватим трохи, щоб взяти Профессіонал на декілька місяців для розмов, а якощо ще людина не цікавиться тарифами і послугами Київстар, то не зможе пройти обов'язкове тестування, і тариф зміниться на Простий старт

Добавлено через 4 минуты
Roman, я би с тобою частково погодився, якщо би цей тариф дiяв на постiйнiй основi, а так нi

Останнє редагування:

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330
треба буди пришилепкуватим трохи, щоб взяти Профессіонал на декілька місяців для розмов
А ким треба бути щоб купити стартовий пакет "Класичний"? Якщо навіть і не дуже дзвониш, то 50 грн. в місяць по любому потратиш. Ніяких бонусів (ні за вхідні ні за тестування) і є плата за з"єднання.

А в Професіоналі заплатив тільки за пакет, потім взагалі нічого не платиш.
Мені казали, що термін дії Професіонала продовжать.

Останнє редагування:

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330
webivan, якщо людина вже бере київстар, а не Простий лайф, значить їй треба більше ніж 100 хвилин на місяць на Київстар, і розмови в основному не 1-2 хвилини, а хоча би 5-10. При таких потребах 50 грн точно потратиш.
Бо якщо таких потреб нема, то людина напевне візьме Простий лайф, або білайн29, або новий джинс, але точно не Київстар.

vova056

С новым годом!
Місто
Днепропетровск
Телефон
Моторола V360;Pantech PC-730L;Nokia 1100;Samsung e2232;Simens A52.Nomi C070010
Матрос. Можно про тестирование по подробнее ?

Matros

3G unlock
Місто
od.ua
Телефон
XPERIA ray
Тариф Профессионал распостраняется только на постоянных учасников тестирования. Каждый месяц, с 1 по 31 число нужно пройти тестирование, позвонив по номеру 461 и ответить на 6 вопросов касательно услуг и тарифов компании Киевстар, правильными должны быть как минимум 4 ответа, за каждый правильный ответ начисляется 5 бонусных гривен, в случае неуспешного прохождения, тариф меняется на Простой Старт

vova056

С новым годом!
Місто
Днепропетровск
Телефон
Моторола V360;Pantech PC-730L;Nokia 1100;Samsung e2232;Simens A52.Nomi C070010
Тариф Профессионал распостраняется только на постоянных учасников тестирования. Каждый месяц, с 1 по 31 число нужно пройти тестирование, позвонив по номеру 461 и ответить на 6 вопросов касательно услуг и тарифов компании Киевстар, правильными должны быть как минимум 4 ответа, за каждый правильный ответ начисляется 5 бонусных гривен, в случае неуспешного прохождения, тариф меняется на Простой Старт

Спасибо! Жуть, еще и знать колхоз надо, помимо состояния в нем;)

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Кочевник, тоді 477*97 онлі. Не з самсунгів

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Насколько я понял эту акцию может заказать любой абонент Киевстара. Не только тот, у кого есть "0 на выходные". По крайней мере такое следует со слов робобабы.

Зверху