Киевстар блокирует в Украине сайты по списку Роскомнадзора

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Re: Беспредел Киевстара

Где вы их находите? Это не отменяет косяк синенького:eek: Вот только щас отдуплиллись, что Киста с российскими ушами?
Та що там шукати...Тепер,якщо добре це все роздують, то Київстар може стати трішки не добре...я так думаю....

Перемедон

Місто
Південь України.

Матвєй, Вопрос следующий: а не поздно ли кинулись-то (с 2014 прошло как 4 года)? Ну ей Богу как дети.

Добавлено через 3 минуты
Київстар може стати трішки не добре...я так думаю....
Вот будет не смешно, когда, возможно, выкупит за брос успешная компания, к примеру, ICU:D

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Zak
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Матвєй, Вопрос следующий: а не поздно ли кинулись-то (с 2014 прошло как 4 года)? Ну ей Богу как дети.
Ну так хтось висновки не зробив, при чому я так розумію оф підтримка вказала, що це норма . А значить не глюк- так має бути у них. Тепер, якщо знайти зацікавлених у доказах #зради Київстар, то можна розіграти круте кіно, не гірше плази та альфа Тим паче мобільний зв'язок це таки велика штука в нацбезбеці...Хоча, можливо я абсолютно не правий, прошу не пінати

Перемедон

Місто
Південь України.

Ну так хтось висновки не зробив, при чому я так розумію оф підтримка вказала, що це норма
Сомнения, что этот кто-то, который запрещает уже увольнять почтальонов, с присущей ему мелочностью пропустил бы мимо это сладкий косяк:D

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Сомнения, что этот кто-то, который запрещает уже увольнять почтальонов, с присущей ему мелочностью пропустил бы мимо это сладкий косяк:D
А як на рахунок тих, кого "пішли" недавно з Київстар?!)

Перемедон

Місто
Південь України.

А як на рахунок тих, кого "пішли" недавно з Київстар?!)
Мелочно. Там бабла, шо грязи и нет обид (с его слов конечно же). Тем паче, что неполадку с трафиком и я замечал.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Мелочно. Там бабла, шо грязи и нет обид (с его слов конечно же). Тем паче, что неполадку с трафиком и я замечал.
Ну...тоді час розставить все по своїх місцях) Мені, хоч і нічого ховати, але все ж здається безпечнішим поки що побути на лайфі, хоч і там не все однозначно

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U

А почему еще ядро не забрали как у Интера?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

І?! Нехай трафік ганяють через Європу...Тоді блоків не буде і це питання стане не актуальним, хоча...якщо вам подобається, що ФСБ бачить ваш інтернет трафік, то чому би і ні
І ще...з 2013 року проблему знали, але нічого не зробили...чи не хотіли?!

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Та кому он нужен, тот трафик, основное же все через https, а его раскрыть у даунов фсбшных очко порвется..)) А вот блокировка анти-скрепных ресурсов - это да, беспредел.. Хотя, насколько я понимаю, это локально, в приграничных областях, где входят с "мордора" более жирные магистрали, туда и направляется, в Киеве при постоянном пользовании КС ни разу не наблюдал.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Кочевник, щось ця твоя фраза не дуже схожа на аргумент, або факт.. :rolleyes:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx, SSL спецслужбами Росії дешифрується досить давно, навіть без використання атаки "man-in-the-middle". Для отримання аргументів можеш офіційно звернутися в ФСБ або в ГУМОРФ.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

SSL спецслужбами Росії дешифрується досить давно

Докази є? Або це на рівні розмов бабок біля під‘їзду, або передачі "Битва екстрасенсів". Уточнюю - не сертифікати, видані в РФ для сайтів РФ, а, наприклад, Гмейл?

можеш офіційно звернутися в ФСБ або в ГУМОРФ.

Це все одно, що послати на хрін..)) Або на запитання: "Чи прилітали іншопланетянє на Землю? - Звернись офіційно у ФБР, відділ спеціальних розслідувань, запитати Фокса Малдера або Дану Скалі":rolleyes:

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Я еще месяц назад писал киевстару в ФБ, сказали что уже решают этот вопрос. Но видимо никто не собирается. Собственно что мы хотели, у нас все операторы имеют русские связи, даже лайфсел.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Докази є? Або це на рівні розмов бабок біля під‘їзду, або передачі "Битва екстрасенсів". Уточнюю - не сертифікати, видані в РФ для сайтів РФ, а, наприклад, Гмейл?
Макс, якщо ти не в темі, і не розумієш принцип роботи несиметричного шифрування, то не позорься. Для пасивного дешифрування абсолютно пофіг, хто видав сертифікат. Ключ підбирається перебором.
Які ти хочеш докази? Фото таємних документів, в яких містяться дешифровані дані?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

https://habr.com/company/parallels/blog/339242/
Це атаки типу "Man-in-the-middle". В російських спецслужб достатньо обчислювалинх потужностей, щоби дешифрувати будь-яку SSL-сесію, яка їх цікавить без використання проміжних ланок атак.

Зверху