Якраз частина незнижувального залишку і зніметься.з незнижувальним залишком.
Списанння все ж відбудеться чи ні?
Сьогодні знову надійшла смс із спробою заблокувати вартість поїздки. Тобто в мінус не загоняють.Если очень долго там не будет денег, то два-три месяца позадалбывают периодическими запросами и отстанут.
выглядит это очень смешно, я так понимаю что выдали всем по одной повязке на год, потому что у уборщиц они уже нереально грязные Да и чем они вообще помогут За то тендер наверное славный организовали с ценой за одну повязку как за противогаз.У метро усім працівникам(цям) понадягали намордники, навіть прибиральницям.
Ніхто мене не затролив, що 10 центів - менше ніж 8грн. В суботу (після 7 діб з моменту входу) знову спробувало зняти кошти за проїзд. Знову невдача. Сьогодні наливаю до 1 долара. Пробую примусово цією карткою увійти в метро. Відмова. Але кошти за попередню "безкоштовну" поїздку зняло. Карма очищенаСьогодні знову надійшла смс із спробою заблокувати вартість поїздки. Тобто в мінус не загоняють.Если очень долго там не будет денег, то два-три месяца позадалбывают периодическими запросами и отстанут.
Закинув 10 центів, спостерігатиму далі.
Сподіваюсь, хоч волонтери і Uber shuttle справляться, а влада швидко передумає
Не можуть? Це точно? Бо хто їх зна... ))@Mathias отакої! А такий був ідеальний варіант з кількома пасажирами...
добре, що я працюю здально. Не уявляю, як люди справляються, які мусять ходити на роботу і не мають авта.
Прибиральники ж не можуть дистанційно прибирати і дезінфекувати, натискаючи delete...
Додаю відстань від дому до роботи: 18,4 км.Додав у список велосипед і відстань.
Курче! Я так ся не домовляв! ))Тимчасом в Італії та Іспанії заборонили пересування на велосипеді під час карантину