Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
![hromadske.ua](https://hromadske.ua/static/content/thumbs/1200x630/7/23/iroyma---c1200x630x50px50p--cb1a1c9de4b05c3222f62c3d98b74237.webp)
Україну запросять у НАТО в кордонах 1991 року — Стефанішина
Прийняття України до НАТО без тимчасово окупованих територій не обговорювалося. Її запросять в Альянс лише у кордонах 1991 року.
![hromadske.ua](https://hromadske.ua/favicon-32x32.png?v=5)
Через 20 років Трампу буде 98. Навіть якщо житиме у ті дні, то буде пеньок з очима, а не ПОТУС. Горизонт планування - 4 роки. Після цього Україна в НАТО, Маск за ґрати, бажаючим аборти.WSJ уже пишет, что Трапму советники предлагают отложить вступление Украины на 20 лет и отдать россии те територии которые она захватила. Новый чемберлен на подходе....
Якщо Трамп бажає миру в обмін на території, то хай віддає Аляску хуйлу, в обмін на українські землі. А чому ні? Кусок льодини за найкращий чернозем. А ми цого почесним киянином зробимо. Будуть на пару з Борисом Дж. безкоштовно на метро їздити. Я вважаю, українці проголосують за це одностайно.WSJ уже пишет, что Трапму советники предлагают отложить вступление Украины на 20 лет и отдать россии те територии которые она захватила. Новый чемберлен на подходе....
Віддамо тільки Америці.В якщо замість Аляски примушуватиме віддати Херсон, тоді що?
До речі, Херсон, англійською, фонетично, звучить як "її син" (her son). Тобто можна тлумачити, що місто заснувала велика матріархальна родина з Америки, дуже скромна, що і ім'я її не залишилось, але херсоонці, безперечно, її, американки, сини, та ще й самі найулюбленіші, яких вона називала не інакше, як " її сонці." Невже Трампу байдуже на нащадків американців?Віддамо тільки Америці.В якщо замість Аляски примушуватиме віддати Херсон, тоді що?
До речі, Херсон, англійською, фонетично, звучить як "її син" (her son). Тобто можна тлумачити, що місто заснувала велика матріархальна родина з Америки, дуже скромна, що і ім'я її не залишилось, але херсоонці, безперечно, її, американки, сини, та ще й самі найулюбленіші, яких вона називала не інакше, як " її сонці." Невже Трампу байдуже на нащадків американців?Віддамо тільки Америці.