В Києві та області їх дофіга, сьогодні покусали..))Шо за аномалія?
В Києві та області їх дофіга, сьогодні покусали..))Шо за аномалія?
Меньше народу тусит на улице ночью - меньше корма. Самкам гумпомощи не выдают, им не до секса - все мысли о еде.Кстатє, а шо зараз по кошмарікам?
Середина (майже, через тиждень буде середина) літа, а я фумігатор навіть не знаю де... В минулі роки з середини-кінця травня він працює цілу ніч по таймеру. Зараз просто не потрібен.
На вулиці, після десятої, дуже рідко покусують, в хаті повний нуль.
Шо за аномалія?
Доречі дивно, але в нас також. Зазвичай кожного літа їх безліч, ввечері тільки вийдеш на вулицю - одразу обліпляють. А цього року мене ще жоден комар не вкусивВ нас досі майже нема.
Может им не нравятся омикроновые?Доречі дивно, але в нас також. Зазвичай кожного літа їх безліч, ввечері тільки вийдеш на вулицю - одразу обліпляють. А цього року мене ще жоден комар не вкусив
На леваді комарі є, тут і річка і болото, але не хмарами. Мене більше турбують кліщі, три штуки зняв з себе.В нас досі майже нема.
Позавчора якесь чудом залетівше дружину півночі атакувало, вчора я одне перед сном прихлопнув. І усьо.
Напевно, ти в якомусь районі з "камʼяних джунглів" живеш, де мало озер та зелених зон?Київ - немає