Тебе разве предлагали? Если не врач и не солдат то предложат ооочень наскоро даже Индией. 250 000 доз это ни чтоСебастьян Перейро, был бы я его лет и под наблюдением _его_ врачей - может быть, и я бы ширнулся псевдо-Астрозенекой. А в условиях моего городка с его медициной и со своим болячками пока повременю. Нехай пиарится.
2. Керівнику Державного підприємства для постачання медичних установ «Укрмедпостач» Міністерства охорони здоров'я України забезпечити:
....
5) нерозголошення конфіденційної інформації (будь-якої інформації щодо виробників та/або постачальників, ціни на вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, тощо), яка стала відома в процесі виконання даного наказу;
3. Керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних державних адміністрацій забезпечити у разі отримання вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, забезпечити:
....
5) нерозголошення конфіденційної інформації (будь-якої інформації щодо виробників та/або постачальників, ціни на вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, тощо), яка стала відома в процесі виконання даного наказу;
Робоча група з математичного моделювання проблем, пов’язаних з епідемією коронавірусу SARS-CoV-2 в УкраїніОгляд епідемічної ситуації в Україні за 23 лютого – 1 березня 2021 року (РГ-38а)01.03.2021
Загальна летальність нових випадків продовжує зростати і сягнула 2.8% (рис.15). Середня госпітальна летальність за весь період спостережень склала близько 15% (таблиця 1), летальність у хворих, які перебували у відділеннях інтенсивної терапії, – 76%, летальність у хворих, які перебували на апаратах штучної вентиляції легень (ШВЛ), – 89% (таблиця 1).
Ну кагбе вже давно писали, що в тяжкій формі Ковідла ШВЛ мало допомагає, легені тупо не приймають кисень.Как-то сразу зацепила смертность на ИВЛ
Мы всех подряд же пускаем, на любой границе. Или что-то поменялось?Китай входит в "анналы": унизительное тестирование на "ковид" сделали обязательным для въезжающих в страну
И не надо никакой Китайской стены и других ограничений на въезд.
Post automatically merged:
Может, и нам перенять опыт на восточных границах?
Дисциплины ноль. На маски пофиг, вот опять за десятку и выстрелило ((
Я бы сказал, что это вторая, у нас первой толком не было.трубят про третью волну.
с чего такая уверенность, что экономили именно китайозы, а не наши цеховщики?Китайози настільки економлять гумку на масках, що гумка легве налазить на вуха і вуха можуть стати як в чебурашки, якщо носити її повний робочий день.
Сорд Ксянтао Діспозбл Протектів Продактс Фекторі, Ліуку Індустрі Зон 433000, Сяньтао Сіті, Хубей Провінс. Це десь на Барабашово чи 7-й кілометр?с чего такая уверенность, что экономили именно китайозы, а не наши цеховщики?Китайози настільки економлять гумку на масках, що гумка легве налазить на вуха і вуха можуть стати як в чебурашки, якщо носити її повний робочий день.