это шапито теперь указами все решают)))) скоро указом будут погоду регулировать!)Интересно, вакцина от указа Бубочки сама залетит необходимыми количествами, или кому не хватит - двинутся этим указом?![]()
Там, емнип, есть срок, когда вакцину можно разморозить, несколько дней. При правильной организации можно успеть и по районам распределить (если не Укропочтоймы страна бедная, поэтому только возле холодильников, то есть в областных центрах
то, что и требовалось доказать (с)поставили за мету вакцинуватися.
Вік не має значення? Запис через дзвінок сімейному?Мене дивують ті, хто хочуть вакцинуватися простим тапом в безнадії. Забийте на неї. Ті, хто хотів, вже вакцинуються. Через відмову тих, кому вакцина за посадою дозволена. Щоби не викидати дози, вакцинують людей, які піднімають дупу і живуть в реальному житті, а не в смартфоні.
Мені відомо 2 успішних кейси. Люди отримали дзвінок за 10 днів після того, як поставили за мету вакцинуватися.
Відносно віку - чоловіки-пенсіонери. Щодо сімейного - ні, він нічим не допоможе.Вік не має значення? Запис через дзвінок сімейному?Мене дивують ті, хто хочуть вакцинуватися простим тапом в безнадії. Забийте на неї. Ті, хто хотів, вже вакцинуються. Через відмову тих, кому вакцина за посадою дозволена. Щоби не викидати дози, вакцинують людей, які піднімають дупу і живуть в реальному житті, а не в смартфоні.
Мені відомо 2 успішних кейси. Люди отримали дзвінок за 10 днів після того, як поставили за мету вакцинуватися.