drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Покажите нубу направление:
Общался неделю-2 назад с ковидником, судя по симптомам, т.к он человек ведический, просветленный и смузиед, то к врачам не обращался - померал дома. Померал-померал да и не помер.
И так, шо мне делать? - Семейного лекаря не выбирал, куда идти сдаваться? Чтоб получить бумажку на самоизоляцию или отсутствие её(самоизоляции).

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
idea, на фуллконтакт с ковидником, который сообщать о своем ковиде не стал. Т.е. официально круг контактов никто не отрабатывал. С чего начинать? Если источник заразы нигде не отмечался.
Я сам самоизолировался, мне нужна будет бумага, на всякий случай, для органов.

Місто
Бровари
drmz, ніхто у нас цим не займається.
Якщо турбуєтесь за здоров'я, знайдіть сімейного лікаря та підпишіть декларацію. Єдине, що він зможе вам надати це направлення на тест.
А також вакцинуйтесь.

• Like
Реакції: drmz

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса
Я сам самоизолировался, мне нужна будет бумага, на всякий случай, для органов.
Этим точно никто не занимается
следи за своим самочувствием, и чисто для себя самоизолируйся, чтобы не заразить близких.
ну и предупреди близких, с кем общался чтобы следили за собой.
врагов — не предупреждай 😂

• Like

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Померал-померал да и не помер.
Если можешь передвигаться - дуй с паспортом в местную поликлинику(или просто позвони в регистратуру), там в регистратуре спросишь, что тебе делать. Приболел, а декларации нет. Думаю, что тебе расскажут как заключить договор. И сразу на прием в живую очередь(у всех терапевтов после приема по записи есть время на прием без записи) к дохтуру, с которым заключишь договор. Там уже порешаете, как тебя изолировать.

• Love
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Кабінет міністрів опублікував постанову про запровадження в Україні так званого COVID-сертифіката.

Як зазначено у постанові Кабміну від 29 червня, COVID-сертифікат буде відображатися у мобільному застосунку "Дія". Паперову форму через звернення до лікаря. Цифрові COVID-сертифікати та їх копії в паперовій формі матимуть однакову юридичну силу.

Сформувати сертифікат можна відразу після внесення в центральну базу даних про останню дозу вакцини відповідно до протоколу вакцинації від COVID-19 або про отримання негативного результату тестування на COVID-19, а також (при одужанні від COVID-19) на 14-й день після дати забору біоматеріалу для тестування, результат якого позитивний, при наявності відомостей про одужання.

Згідно з текстом документа, кожному COVID-сертифікату присвоюється унікальний електронний ідентифікатор і формується QR-код.

В українському COVID-сертифікаті буде вказано прізвище, ім’я власника українською мовою, дата народження власника, унікальний номер сертифіката, кінцева дата строку дії документа.

Крім того, у мобільному застосунку "Дія" разом з цим переліком інформації буде відображатися фотографія його власника з Єдиного державного демографічного реєстру.

Внутрішній сертифікат, який підтверджуватиме завершення курсу вакцинації від коронавірусу, буде діяти протягом 180 днів з моменту введення останньої дози препарату.

Сертифікат, що підтверджує одужання від коронавірусу, діятиме також 180 діб від дати забору матеріалів, що дали позитивний результат тестування на COVID-19.

Сертифікат з підтвердженням негативного тестування на коронавірусу діятиме 72 години починаючи від години забору матеріалів.

Спочатку сертифікат буде підтверджувати тільки вакцинацію, підтвердження ПЛР-тесту з'явиться пізніше.

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro
Внутрішній сертифікат, який підтверджуватиме завершення курсу вакцинації від коронавірусу, буде діяти протягом 180 днів з моменту введення останньої дози препарату.
Цікаво, а що далі? Автоматично продовжиться чи колоти по новій?

Місто
Телефон
Poco X3 Pro
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
хотілося б вірити, що до того часу вакцина стане доступніша. в принципі, якщо дуже треба кудись поїхати, то можна буде і вколоти. навіть за гроші.
Вот проблем с доступностью вакцины у нас сейчас нет. У нас нарисовалась новая проблема с тем что одну дозу получило <5% населения, на чем желающие вакцинироваться практически закончились...

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Сформувати сертифікат можна відразу після внесення в центральну базу даних про останню дозу вакцини відповідно до протоколу вакцинації від COVID-19 або про отримання негативного результату тестування на COVID-19
Все какие-то размытые формулировочки. "После внесения"... Кем вноситься должно? Вот я к примеру переболел, есть подтверждение положительного пцр-теста. Но повторно не делал этот тест, а сделал тест на антитела IgG. Мне все равно нужно сдать пцр? На кой? Ну ладно, я сдал. Мне бежать к семейнику, чтобы он отметил "где-то там", что я болел и выздоровел? Типа дату первого пцр-теста внести он должен будет, от которой будет отсчитываться 180 дней?

Місто
Телефон
Poco X3 Pro
EvgenyTar, думаю да, усе висітиме на сімейниках, знов
саме так
нам сказали сьогодні після другої дози, щоб звертались до сімейника

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Сертифікат, що підтверджує одужання від коронавірусу, діятиме також 180 діб від дати забору матеріалів, що дали позитивний результат тестування на COVID-19.
если положительный тест из частной клиники или из-за границы, семейный тоже по этим докам выдаст сертификат ?

Зверху