Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
В додатку знаходиться через пошук, прізвище лікаря де як прізвище набираєте "пункт вакцинації'
Не дуже й працює

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
knedlyk, теж перевірив. 0 лікарів. А в дійсності - повинно бути (це я знаю точно від сімейного лікаря). Прийдеться-таки, не чекаючи відповіді від 'Дії" або експеріментів з Хелсі, подзвонити сімейному - хай ій чорт, отій "діджеталізації"...

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
knedlyk, та я вже учора інсталював "Дію" та через неї записався... ;)
Тут річ в тім, що можна в живій черзі записатися, принаймні в Києві точно. Бо я в Дії ще 1,5 місяці тому зареєстрував заявку на вакцинацію.
Львiв на завтра и послезавтра: https://helsi.me/doctors/lviv/punkt-vakcynaciyi-vid-covid-19
Дякую! Я все чекаю, якби щось нове завезли, крім КороноВаку, але відчуваю, що треба штиритися йти...

В додатку знаходиться через пошук, прізвище лікаря де як прізвище набираєте "пункт вакцинації'
Не дуже й працює
По Києву знаходить. У Львові знайшло тільки на стадіоні.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Тут річ в тім, що можна в живій черзі записатися, принаймні в Києві точно. Бо я в Дії ще 1,5 місяці тому зареєстрував заявку на вакцинацію.
Львiв на завтра и послезавтра: https://helsi.me/doctors/lviv/punkt-vakcynaciyi-vid-covid-19
Дякую! Я все чекаю, якби щось нове завезли, крім КороноВаку, але відчуваю, що треба штиритися йти...

Не дуже й працює
По Києву знаходить. У Львові знайшло тільки на стадіоні.
Точно! Треба було клацнути на цифру 1... Але стадіон - це далеко.... Дякую.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Мне с оглядкой на Израиль не нужно ждать указа сверху, чтобы не снимать маску в маршрутке, независимо от производителя вакцины и жары
Стоматолог вчера рассказывала "Їду я в своєму автобусі додому, в ньому душ двадцять, маска тільки в мене та ще одної жіночки, і та на підборідді. Інша жінка телефонує додому і просить чоловіка зробити ій чайок, бо "мене шось знобить". Народ від неї миттєво шарахнувся і поліз за масками"

Місто
Київ
Хорошо наштрикований однобокий пропагандистський матеріал: спочатку величаються властивості-можливості віруса та традиційні "цінні вказівки" наприкінці. І ані слова про наявні можливості та подальшу прокачку імунітету.

Как же умиляют калькированные заявления о некой «прокачке иммунитета» от людей, которые не представляют ни как работают иммунные механизмы, ни путей регуляции различных компонентов иммунной системы, ни механизмов молекулярной антиген-презентации, ни за какие открытия в своё время дали Нобелевскую премию Тонегаве, ни даже чем лиазы отличаются от лигаз, а интерлейкин-6 от интерлейкина-10.

Прокачка иммунитета – это миф, распространяемый инфоцыганами, продавцами БАДов и прочих фуфломицинов, обзорщиками с каналов ютуба с заказной “джинсой” этих же добавок либо платных курсов по “открытию чакр”, а также действительными и потенциальными пациентами серьезно недофинансируемой сейчас системы оказания психиатрической помощи, и, конечно же, репостящими и пересказывающими эти нарративы людьми, не обладающими профильными знаниями и критическим мышлением, но благодаря эффекту Даннинга-Крюгера считающими, что они-то знают всё явно лучше, чем специалисты, имеющие за плечами годы соответствующего обучения и профессионального стажа, прочитавшие десятки статей по теме в англоязычных журналах и участвовавшие не в одной профильной конференции.

Если у вас как представителя определенного биологического вида на мембране сотен миллиардов клеток в организме торчит наружу определенный рецептор, выполняющих некоторую физиологическую роль, а у вируса, в свою очередь, есть комплементарный этому рецептору белок на его оболочке, то хоть вы будете крутится на турничках каждый день до посинения, есть только проросшее зерно с лучшими витаминами, запивая его родниковой водой с Гималаев и медитировать по 10 раз в день, то от физически обусловленной на молекулярном уровне реакции связывания специфического лиганда с клеточным рецептором и запускаемого этим дальнейшего внутриклеточного механизма вы абсолютного никак не защититесь, потому что что структура рецепторов, конформных специфическому домену вирусного антигена, от ваших усилий никак не поменяется. Потому что обусловлена она генетически и на видовом уровне.

Неспецифический иммунитет нельзя повысить больше, чем он определен генетически заданными “настройками” работы иммунной системы. Его можно только снизить – хроническими болезнями, несбалансированным питанием, длительным стрессом или гиподинамией. И витаминно-микроэлементные добавки могут быть полезны только тогда, когда есть дефицит конкретных витаминов или микроэлементов. Например, практически у всех, кто живет выше 35° широты, в осенне-зимний период наблюдается умеренно выраженный дефицит витамина D, который приводит в том числе к повышенному риску заболевания вирусными инфекциями и развития вызванных ими осложнений, и этот дефицит можно и нужно компенсировать приемом добавок с витамином D в холодный период года.

Если же человек питается полноценно и разнообразно, и не имеет нарушений всасывания в ЖКТ, то дефицит прочих витаминов ему не грозит, и их приём иммунитет повысить никак не сможет больше физиологически нормального уровня.

Все рекламируемые иммуностимуляторы либо не имеют никаких доказательных эффектов, демонстрируемых в корректно поставленных двойных слепых плацебо-контролируемых исследованиях, либо относятся к рецептурным препаратам, назначаемых по строго конкретным показаниям, обычно при тяжелых иммунодефицитах. Потому что если просто взять и простимулировать активность всех Т-лимфоцитов, например, то это вызовет только развитие аутоиммунных заболеваний – очень неприятная штука, когда иммунная система активируется против клеток и тканей собственного организма.

Резюмируя по иммунитету вообще и к ковиду в частности:
  1. Регуляция работы иммунной системы достаточно сложна и большинство людей без медицинского образования правильного представления о ней не имеет.
  2. Никакие неспецифические средства (пищевые добавки, витамины, физическая активность) не могут повысить уровень иммунной защиты выше генетически заданного потолка.
  3. Естественный уровень противовирусного иммунитета даже при отсутствии любых отягощающих факторов не может обеспечить защиту от заболевания возбудителем, с которым биологический вид никогда ранее не сталкивался и к которому есть биологически обусловленная восприимчивость.
  4. Заболевание ковидом даже в легкой форме может приводить к многочисленным долговременным осложнениям, включая нервно-психические изменения, в т.ч. ухудшение памяти и когнитивных функций, а также поражения сердечно-сосудистой системы.
  5. Перенесенное заболевание не обеспечивает долговременной защиты от повторных случаев, особенно вызванных другими штаммами.
  6. Единственный доказанный способ достаточно безопасного обеспечения специфического иммунитета – это вакцинация качественной вакциной при соблюдении всех температурных условий её хранения и транспортировки.

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Можливо почекайте, ще до кінця липня. Має бути файзер розподілений вже і по центрам вакцинації. Але довше не думаю, що варто чекати, бо як почнеться наступна хвиля захворюнь, то кількість "бажаючих вакцинуватися" зросте.

Timurnet

Заблокирован
Місто
Боярка
Чернігів став першим містом в Україні, де у масових пунктах вакцинації почали щеплювати Pfizer
Поздравляем от всей души, если это не фейк.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Перенесенное заболевание не обеспечивает долговременной защиты от повторных случаев, особенно вызванных другими штаммами.
Як це корелюється з цим твердженням?
Единственный доказанный способ достаточно безопасного обеспечения специфического иммунитета – это вакцинация качественной вакциной при соблюдении всех температурных условий её хранения и транспортировки.
Тобто імунітет не виробляється, однак диво-вакцина його виробить.

Місто
Київ
Перенесенное заболевание не обеспечивает долговременной защиты от повторных случаев, особенно вызванных другими штаммами.
Як це корелюється з цим твердженням?
Единственный доказанный способ достаточно безопасного обеспечения специфического иммунитета – это вакцинация качественной вакциной при соблюдении всех температурных условий её хранения и транспортировки.
Тобто імунітет не виробляється, однак диво-вакцина його виробить.
Корелюється дуже просто:
Імунітет виробляється, але з часом рівень захисних антитіл та Т-клітин пам'яті знижується.
Тому більшість вакцин вводять кілька разів, щоб забезпечити достатньо стійкий рівень захисту.
У перспективі планується випускати вакцини, які містить набір антигенів (або мРНК чи векторну ДНК для їх синтезу) для кількох найбільш поширених штамів, аналогічно як вакцини від грипу роблять трьох-чотирьохвалентиними і їх антигенний склад міняється кожного епідемічного сезону, щоб забезпечити максимальний захист від найбільш поширених штамів. Але це потребує проведення додаткових досліджень та ліцензувань, тому поки всі вакцини створені на основі базового уханського штаму, а проти інших їх ефективність, як правило, нижча, залежно від конкретного штаму та вакцини – для деяких на одиниці відсотків, а для інших і на десятки.

Різниця ж у тому, що 2-3 рази вводити вакцину і потім повторювати це щороку на багато порядків безпечніше у плані імовірності розвитку ускладнень, ніж виробляти цей же імунітет “природним” шляхом, 2-3 рази перехворівши на ковід і потім хворіючи новим штамом щороку.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Влада Франції з 21 липня через ситуацію з поширенням коронавірусу запроваджує жорсткіші карантинні обмеження, повідомляє BFMTV.

З 21 липня для того, щоб потрапити до місць, де перебувають понад 50 осіб (порівняно з 1000 на сьогодні), потрібно буде надати підтвердження проходження вакцинації, негативний тест, зроблений не пізніше ніж за 48 годин або ж довідку про перенесений Сovid-19.

На початку серпня такі ж обмеження будуть поширені на бари та ресторани, а також поїзди та літаки. Втім, на метро та приміські поїзди це не вплине.

"Лише вакциновані та люди з негативним результатом тесту зможуть отримати доступ до цих місць, незалежно від того, чи є вони їхніми клієнтами, користувачами чи працівниками. Залежно від розвитку ситуації, ми ухвалюватимемо рішення про поширення паспорта вакцинації на заклади охорони здоров'я та інші види діяльності", - сказав Еммануель Макрон у понеділок ввечері під час свого телезвернення.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 10 PRO

Департамент охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації

11 ч. ·

В мережі з’явилося відео на якому відображено факт порушення холодового ланцюга транспортування вакцини Comirnaty/Pfizer.
"В мережі з’явилося відео на якому відображено факт порушення холодового ланцюга транспортування вакцини Comirnaty/Pfizer.
30 червня 2021 року ДП «Укрмедпостач» поставили до КП ХОР«Обласний аптечний склад» 21 тис. 600 доз вакцини Comirnaty/Pfizer при отриманні вакцин на складі було зареєстровано порушення холового ланцюга транспортування вакцини у двох контейнерах (9360 доз). Отримання кожної партії, що надходить до складу фіксується на відео, яке потім направляється до ДП «Укрмедпостач». 1 липня 2021 року були направлені відповідні листи до ДП «Укрмедпостач» та до Міністерства охорони здоров’я України. Вакцини з виявленням порушення холодового ланцюгу транспортування були переміщені до зони карантину та згодом повернені до ДП «Укрмедпостач». Вакцини з зафіксованим порушенням транспортування не були поставлені на облік до Харківської області. Харківська обласна державна адміністрація разом з Департаментом охорони здоров’я ХОДА пильно стежить за дотриманням усіх вимог транспортування та зберігання доз вакцин та в жодному разі не допустить використання протермінованих вакцин та вакцин з порушенням холодового ланцюгу транспортування у вакцинуванні населення Харківської області."

Вот и Pfizer доехал. Как и ожидалось, температурный режим соблюдать не удается. Почти половину доз вакцины загубили.
П.с. Ссылку на страна.уа, форум блокирует. Поэтому статья из Фейсбука.

Останнє редагування:
Місто
Львів
вдруг кто не смотрел

Откуда взялся коронавирус-дельта и почему новая волна заболеваемости неизбежна? - Надежда Жолобак​

Timurnet

Заблокирован
Місто
Боярка
Видео большое, выводы вкратце:
1. Все эти ваши вакцины бесполезны, колоть надо не в плечо, а смоктать или в жопу свечку вставлять.
2. Кто переболел, тем лучше.
3. Закалка, правильное питание, сон, и главное - не очковать и усе будет зашибись.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У частини українців уже є імунітет проти коронавірусу COVID-19, однак, через загрозу поширення нових штамів будуть запроваджені нові обмеження.

Про це заявив на брифінгу секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Я можу сказати попередні результати соціологічного дослідження, проведеного в нашій країні. Результати говорять про те, що 33% населення вже мають імунітет до СOVID-19", - сказав Данілов.

При цьому він зазначив, що велика частина громадян отримали імунітет після хвороби, а не після щеплення.

"Крім того, що стосується вакцинованих людей, ми вважаємо, що 38-40% людей у нашій країні вже з імунітетом", - додав секретар РНБО.

За словами Данілова, "це не привід нам не виконувати обмежувальні заходи, які пропонують лікарі". Секретар РНБО також закликав прискорити вакцинацію.

"Я хочу звернутися до всіх із проханням максимально прискорити вакцинацію. Ми вважаємо, що найближчим часом вакцинуватимуться зможуть усі охочі. Це дуже важливо, тому що, маючи загальний імунітет наших громадян, це буде запобіжний захід від захворюваності", - сказав він.

При цьому він повідомив, що найближчим часом Кабінет міністів ухвалить додаткові заходи реагування на появу нових штамів ковіду. Які саме це будуть заходи - оголосить Міністерство охорони здоров'я.

"Ви знаєте, що з'явилися два нові штами "Дельта" та "Лямбда", які на сьогодні викликають у нас занепокоєння щодо поширення на території нашої країни. Заслухали міністра охорони здоров'я пана Ляшка і найближчим часом Кабінет Міністрів ухвалить додаткові заходи реагування на цю загрозу, тому що це дуже небезпечно. Тому що, як вам відомо, на превеликий жаль, вони вже стосуються не лише дорослого населення - вони стосуються і дітей", - сказав Данілов.

Також, за його словами, Україна має намір посилити вимоги для в'їзду громадян із країн, де поширився "індійський" штам.

"У нас є чотири країни плюс одна - там будуть жорсткі обмеження... Це Індія, Росія, Білорусь і ще дві країни ЄС. І ми ставитимемо вимоги, щоб зменшити кількість людей, які звідти приїжджатимуть", - пояснив Данілов.

Timurnet

Заблокирован
Місто
Боярка
Лучше бы хоть раз воспользовались шансом и сработали на опережение сегодня. Закрыли небо и отменили любое сообщение (пассажирское) с этими странами. Пока у нас ежедневно 700-900 , а не как в России. И уже видно, что на этой неделе кривая роста пошла вверх, похоже мы в начале новой волны.
И еще удивительно, что Киев, на который приходится 30-40% заражений, единственный из крупных городов, не обеспечат Пфайзером, только старперов 60+.

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса
И опять ко всему пхают то рнбо.
интересно почему этот «орган» считает, что его полномочия и компетенция могут распространяться вобще на все все все.
Post automatically merged:

Лучше бы хоть раз воспользовались шансом и сработали на опережение сегодня. Закрыли небо и отменили любое сообщение (пассажирское) с этими странами. Пока у нас ежедневно 700-900 , а не как в России. И уже видно, что на этой неделе кривая роста пошла вверх, похоже мы в начале новой волны.
Так не интересно.
нужно сначала сесть в лужу, а потом героически подниматься и отряхиваться (((

Зверху