Тебе ж говорили сидеть дома, нафик ты в другой город поперся?В Харькове был, карантином даже не пахнет
Национальность то у всех одна и та же. По географической принадлежности начали дискриминировать!По национальности что ли????
Посмотреть как там соблюдают карантиннафик ты в другой город поперся?
Сюда уже неделю как не заехать ни выехать.Началась дискриминация...
А Гугл пробки показывают что все ездят:Сюда уже неделю как не заехать ни выехать.
Я про ООС. Какого рожна они области закрыли - им виднее.все ездят:
Там і з Китаю приїхала така собі какаха, яку повернули інші країни...В Україні викрили велику партію підроблених експрес-тестів на коронавірус
Правоохоронці блокували діяльність злочинної групи, яка ввозила в Україну неякісні ліки та підроблені експрес-тести для діагностики COVID-19.prm.ua
Если имеется ввиду указ президента, то всё верно, НО..... В министерстве обороны есть такой себе генерал-лейтенант по логистике. Так вот он, игнорируя приказ верховного главнокомандующего, издал приказ, согласно которого переносится начало демобилизации до конца карантина, а конец аж до июля месяца!Мобилизации, вроде бы. По поводу демобилизации там не говорилось...
Статью читал?А теперь расскажите мне о конспирологии
Мне вот эта больше по душе )А теперь расскажите мне о конспирологии
То про тести, які мерія Києва в перші дні карантину бігом купила і ще по всім телеканалах розказували, який Кличко молодець. Ті, які нам літаком доправили вчора, то інші. Іспанія через якусь місцеву фірму купила, напевно місцевий Пальчевський. А тепер уявіть, що ми послухали партії, які писали, що потрібно закупити такі швидко тести.На рахунок тестів, які нам приїхали з Китаю...
Зазначимо, про покупку для Києва швидких тестів саме цієї компанії 10 березня повідомив мер столиці Віталій Кличко. За його словами, ці тести мали розповсюдити по 7 визначених базових лікарнях для прийому хворих з підозрою на коронавірус.