monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Просто з 2019го все тільки на довірі, навіщо когось перевіряти, якщо вже готовий Указ самі знаєте кого :)
Почнеш когось перевіряти - втратиш посаду.
Хоча розвиток подій показав, що якщо не почнеш перевіряти, то можеш втратити країну.
 

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Реєстрація
31.10.17
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Малюк підстрахувався. Власна дупця в теплі, методички пофіг

Служба безпеки Україна заявила, що не проводила перевірку Романа Гладкого перед його призначенням на посаду начальника штабу командування Сил безпілотних систем, оскільки це "не передбачено законодавством" для таких посад.
Джерело: пресслужба СБУ в коментарі "Українській правді"
Дослівно: "Відповідно до чинного законодавства, начальник штабу командування Сил безпілотних систем призначається наказом міністра оборони за поданням головнокомандувача Збройних сил України.
Ця процедура не передбачає обовʼязкових додаткових перевірок чи погоджень зі Службою безпеки і є внутрішнім кадровим рішенням керівництва Збройних сил України.
Таким чином, Служба безпеки не отримувала відповідних запитів та не проводила перевірку Романа Гладкого перед його призначенням на посаду начальника штабу командування Сил безпілотних систем".
формально в СБУ праві.
звичайно СБУ праві. СБУ хоча і має проблеми з корупцією серед своїх службовців, але СБУ не зовсім втратили мізкі на своїй службі. цьому совковому нєдогєнєралу Гладкому ще раніше розпорядженням СБУ було скасовано доступ до державної таємниці, то навіщо тепер СБУ підписуватись (без прямої вказівки згори) під його погодженням щодо призначення на високу посаду.

 
Зверху