Місто
Kyiv
Епопея з призначенням очільника Бюро економічної безпеки продовжується.
Вчора Уряд не затвердив Олександра Цивінського на посаді керівника Бюро економічної безпеки України.
Кажуть, що треба проводити новий конкурс.
Не влаштував їх кандидат. А знаєте хто він? Детектив НАБУ. Який вів ряд гучних розслідувань. Раніше брав участь у конкурсі на посаду голови НАБУ.
Цікаво, чому він так не сподобався?)))

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Детектив НАБУ. Який вів ряд гучних розслідувань
НАБУ 10 років на днях було (хай 9 враховуючи рік на організаційні питання) - багато "гучних розслідувань" цього пана закінчилися реальним вироком за цей час?

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Дійсно шоле? Красно дякую що отак безкорисно ділитися такими сакральними знаннями !
А питання все одно залишилося - «Чи багато "гучних розслідувань" цього пана закінчилися реальним вироком за 9 років роботи?»

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
9 липня 2024 року Зеленський обіцяв відновити ОХМАТДИТ, який був частково зруйнований російською ракетою. Було зібрано понад мільярд гривень благодійними внесками. Минув рік.
Кияни, вам там видніше: як просувається ремонт?
Чи Велике охматдитівництво?

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
ГлавБухАрик, подивись скільки розслідувань у вакс - годин в добі не вистачає суддям щоб засідати.
І ти страшенний невіглас, коли задаєш питання про судові вироки відділу що займається розслідуванням та слідчими діями. Це як прийти в будмаркет відкрити кран на вітринному змішувачі і дивуватись чому вода не ллється.
Вчіть матчастину.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Дивно все ж таки - таке просте питання, а викликає такі бурхливі емоції у вігласів, які чомусь не можуть дати таку ж просту відповідь нам - простим страшенним невігласам...

подивись скільки розслідувань у вакс - годин в добі не вистачає суддям щоб засідати.
Офіційна статистика ВАКС за 2024рік :
375 кримінальних проваджень
38 суддів в штаті (+ пишуть що ще 25 набирають зараз)
10 проваджень в рік на 1 суддю.
Може таки з відповіддю щось не те чи чому все ж таки нема простої відповіді на просте запитання - «Чи багато "гучних розслідувань" цього пана закінчилися реальним вироком за 9 років роботи?».

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
питання про судові вироки відділу що займається розслідуванням та слідчими діями
прихожу к директору, я говорю:
— Кто сшил костюм? Кто это сделал? Я ничего не буду делать, не буду кричать, я только хочу в глаза ему посмотреть.
Выходит сто человек.
Я говорю:
— Ребята, кто сшил костюм?
Они говорят:
— Мы!
Я говорю:
— Кто это «мы»?
Они говорят:
— У нас узкая специализация. Один пришивает карман, один — проймочку, я лично пришиваю пуговицы. К пуговицам претензии есть?
— Нет! Пришиты насмерть, не оторвёшь!Кто сшил костюм? Кто вместо штанов мне рукава пришил? Кто вместо рукавов мне штаны пришпандорил? Кто это сделал?
Они говорят:
— Скажите спасибо, что мы к гульфику рукав не пришили.
Представляете? Их — сто, а я — один. И все стоят, как пуговицы: насмерть.
И я сказал:
— Привет, ребята! Вы хорошо устроились!

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
І про "гучні розслідування"
2021р.
Столичні правоохоронці викрили схему отримання посвідчення неіснуючої міжнародної організації, замаскованої під ОБСЄ.
Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.
За даними слідства, на території Києва діяла злочинна група, учасники якої причетні до виготовлення та продажу посвідчень членів так званої «Міжнародної дипломатичної місії ОБСЄ» (International Diplomatic Mission). Вони видавали її за справжню міжнародну організацію.
Учасники злочинної групи зареєстрували громадські організації, які мають схожі назви з офіційним представництвом ОБСЄ в Україні, та створили вебсайт із назвою, подібною на офіційний вебсайт установи.
За 1500 євро учасники групи «зараховували» громадян України та нерезидентів до списку членів «дипломатичної місії ОБСЄ», а фактично у свої громадські організації. Після цього виготовляли та видавали їм посвідчення, схожі на оригінальні.
Минуло 4 роки - вчорашня новина.
Триває масштабна спецоперація з викриття злочинних схем на митниці. Упродовж доби в Києві та ще трьох областях Офіс Генерального прокурора спільно з СБУ, ДБР, Нацполіцією та БЕБ припинили злочинні схеми на митниці.
Підроблені посвідчення ОБСЄ.
За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора спільно з Головним управлінням з протидії системним загрозами управлінню державою Служби безпеки України затримано посадовця Департаменту міжнародної взаємодії Державної митної служби України, який організував незаконну схему. Залучивши групу осіб ГО «Міжнародна дипломатична місія «Організація Безпеки Спільноти Європи» митник налагодив видачу псевдо посвідчень ОБСЄ громадянам України за “винагороду” у 6800 доларів за штуку. Ці “посвідчення” надавали змогу уникнути мобілізації. Сама громадська організація – «Міжнародна дипломатична місія «Організація Безпеки Спільноти Європи», – була умисно створена, як псевдо-копія спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Подібним до реальної ОБСЄ було все: назва, сайт і голограма.
Посадовця затримано безпосередньо під час отримання 6800 доларів за виготовлення чергового посвідчення у порядку ст. 208 КПК України.
Готується повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 114-1, ч.3 ст. 369-2 КК України.

4 роки сайт як працював, так і працює, як продавали видавали ксіви, так і продають видають - лише розцінки підняли.
Більше 60 філіалів, серед яких такі сурьойозні як
"МІЖНАРОДНА АКАДЕМІЯ ВИСОКОМОБІЛЬНИХ ДЕСАНТНИХ ВІЙСЬК" ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ "ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕКИ СПІЛЬНОТИ ЄВРОПИ"

"МІЖНАРОДНА АКАДЕМІЯ РОЗВІДКИ" ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ "ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕКИ СПІЛЬНОТИ ЄВРОПИ"

"ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ІНСТИТУТ ВНУТРІШНЬОЇ БЕЗПЕКИ" ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ "ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕКИ СПІЛЬНОТИ ЄВРОПИ"

"ОРГАНІЗАЦІЯ ОБ'ЄДНАНИХ НАРОДІВ" ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ "ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕКИ СПІЛЬНОТИ ЄВРОПИ"

"ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ІНСТИТУТ КОНТРОЛЮ НАД ОЗБРОЄННЯМИ" ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МІЖНАРОДНА ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ "ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕКИ СПІЛЬНОТИ ЄВРОПИ"

і кожен з ксівами - видавати які, до речі, законодавство НЕ ЗАБОРОНЯЄ. Як і брати членські внески за вступ до ГО.
А розслідування звичайно гучні кожен раз :)

Останнє редагування:
Місто
kiev
ще в 2003 були корки Інтерполу з зіркою, це видно ті самі ОБСєшники або вже учні

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Може, їх нема за що саджати?
Роблять ксиви і роблять, як цей:
1752150226245.jpeg
4 роки сайт як працював, так і працює, як продавали видавали ксіви, так і продають видають - лише розцінки підняли.
Особливо доставила подяка від адміністрації, колективу та пацієнтів чернігівської дурки.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Може, їх нема за що саджати?
з ксівами - видавати які, до речі, законодавство НЕ ЗАБОРОНЯЄ. Як і брати членські внески за вступ до ГО
Пост був не про "вельмишановну" організацію, авторитетність якої визнана навіть в чернігівській дурці, а про "гучні розслідування". І про Генпрокурора, який десь із носу, мабуть, навиковирював ст. 114-1, ч.3 ст. 369-2 КК України.

Зверху