plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
1000015864.jpg
Я тут спитав у Ясєня) підозрюю, що вони десь так теж рахували, мільярд дерев це ж мільярд насінин, а це в принципі кількість, яка влізе в багажник до жигулів :)

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Дерева ж не сіють, а висаджують. З саджанців...
Сіють хіба в розплідниках, щоби виростали саджанці. А на вирощування саджанців потрібно пару років.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Дерева ж не сіють, а висаджують. З саджанців...
Сіють хіба в розплідниках, щоби виростали саджанці. А на вирощування саджанців потрібно пару років.
Тобто ти схиляєшся до думки, що вони посадили мільярд саджанців? :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Тобто ти схиляєшся до думки, що вони посадили мільярд саджанців? :)
Я схиляюся до думки, що міліард нічого не саджав. Лісгоспи десь плюс-мінус як працювали по планах, так і далі вирощували-висаджували.

P.S. Запитав у гугля, яка густина посадки дерев. В середньому десь 400 дерев на гектар. Тобто мільярд дерев займе приблизно площу 25 000 км2, а це майже територія Київської області. :unsure:

Останнє редагування:
Місто
Kryvyi Rih
Оголошеному «мільярду» висаджених дерев присвячується.

Як влучно написав мій знайомий адвокат Андрій Тарасов, хто не вірить, може піти порахувати)

Я не вірю, оскільки ці підрахунки дерев від самого початку були брехнею. Три роки тому я розслідував цю феєричну історію. Виявилось, що ДП «Ліси України» у своїх звітах вказали про висадження сотень тисяч дерев у Чернігівській та Херсонській областях під час російської окупації і бойових дій в 2022 році! Раджу подивитись відео мого розслідування, яке я записав тоді.

Знаєте як відреагували висаджувачі мільярда дерев? Закрили доступ до звітів! Бо вони тупо списували гроші на фейкове висаджування. Банально крали! І коли їх зловили на брехні, вирішили тупо заборонити стежити за їхніми трудовими «подвигами».

Тому, цей «мільярд» дерев - лише чергова схема крадіжки державних коштів, а перевірити рельну кількість саджанців, як ви розумієте, буде неможливо.

ТГ канал Закрита зона

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Вчора хотів через попів порішати, не вийшло:
Вищий антикорупційний суд вирішив взяти під варту колишнього віцепрем'єр-міністра, ексміністра громад і територій, ексголову "Нафтогазу" та Київської ОДА Олексія Чернишова.
Про це повідомляють hromadske та Центр протидії корупції.
Його відправили під варту на 60 діб, тобто до 16 січня з альтернативою внесення застави у 51,6 мільйона гривень.
Екзарх Вселенського Патріархату Михайло (Аніщенко) на засіданні з обрання запобіжного заходу підозрюваному в незаконному збагаченні Олексію Чернишову виступив із пропозицією взяти його на поруки.
В коментарі LB він сказав, що про взяття на поруки його попросили помічники Чернишова.
Він заявив, що не має власного інтересу в цій справі і перебуває поза політичним контекстом. Екзарх додав, що перетинався з Чернишовим, коли той був міністром, і знає його як хорошу людину.
Він також додав, що Фанар не знав про його ініціативу (екзарх є по суті намісником, послом Вселенського Патріарха на певній території).
Екзарх Вселенського Патріархату став одним з трьох людей, які на нинішньому засіданні висунули пропозицію взяти Чернишова на поруки. Прокуратура клопоче про взяття його під варту з можливістю застави в 55 млн.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Недовго чалився:
За фігуранта справи Тімура Міндіча, колишнього віцепрем'єр-міністра, ексміністра громад і територій, ексголову "Нафтогазу" та Київської ОДА Олексія Чернишова внесли заставу у розмірі 51 мільйон гривень. Про це повідомляють джерела ЕП у правоохоронних органах.
Заставу внесли дві фізичні особи: Процик Андрій Ярославович – 30 млн грн; Федорович Ірина Миколаївна – 21,6 млн грн.
Вже ввечері 19 листопада він має вийти з СІЗО.
Андрій Процик — адвокат, керуючий партнер юридичної фірми "Процик та Партнери". У минулому він також був співзасновником і партнером спільної юридичної фірми з майбутнім міністром агрополітики Миколою Сольським ("Сольський, Процик та Партнери"). Сольський у 2024 році отримав підозру від НАБУ і був звільнений з посади. Крім того, Андрій Процик з 2019 по 2022 роки був незалежним членом Наглядової ради ПАТ "Укрнафта".
За даними джерел УП у бізнесових колах Процик може займатися куруванням питань на ринку аптек в інтересах Чернишова.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Пригадуються слова одного з кандидатів у президенти (дослівно не згадаю):
Ви не кіт у мішку, Ви - мішок з чортами, які прийдуть до влади.

Так і вийшло :(

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Запитав у гугля, яка густина посадки дерев. В середньому десь 400 дерев на гектар
Не слухайте дурниць, навіть від Гугла.
Ліс саджають завжди густо, зараз трактором, рядками, майже як картоплю - кожні 50-100 см. Тоді деревце в тисняві швидко тягнеться вверх, до сонця. А потім, як витягнеться, проріджують до норм.

Останнє редагування:
Зверху