Місто
Denmark
Телефон
Iphone from China
Корупція в тому що вона це записала в фонд активів компанії а не на себе щоб озвучити в декларації.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
тим паче продала попереднє авто 2016р
— Где вы взяли деньги на «Волгу»?
— У меня был «Москвич». Я его продал, немного добавил и купил «Волгу».
— А где вы взяли деньги на «Москвич»?
— У меня был «ИЖ». Я его продал, немного добавил и купил «Москвич».
— А где вы взяли деньги на «ИЖ»?
— У меня был велосипед. Я его продал, немного добавил и купил «ИЖ».
— А где вы взяли деньги на велосипед?
— А за это я уже сидел.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У дружини Шмигаля знайшли незадеклароване авто преміум-класу, – ЗМІ

Дружина прем’єра Дениса Шмигаля – Катерина – придбала Range Rover Sport та зареєструвала його на новостворену фірму. За даними журналістів «Слідства.Інфо», вона може користуватися автівкою в особистих цілях, тож її мали вказати в декларації.

У лютому 2024 року Катерина Шмигаль створила приватне підприємство «КАДіС УА», де вона є єдиною власницею.

За даними розслідування, через півтора місяця після створення фірми на неї було зареєстроване авто Range Rover Sport 2022 року. Торік така автівка коштувала $84,5 тис.

Незадовго до купівлі цього автомобіля на нову фірму, дружина прем’єра продала своє старе авто Range Rover Sport 2016 року. І вже у квітні на її фірмі з’явилася нова автівка.

Із відомостей про сплачені водіями авто штрафи стало відомо, що торік цей Range Rover Sport тричі перевищував швидкість. Усі три рази це відбувалося неподалік від помешкання сімʼї премʼєр-міністра у Львові.
️Пресслужба Шмигаля про автомобіль дружини: За роз’ясненнями НАЗК службові авто не потрібно декларувати

"У декларації Дениса Шмигаля був відсутній автомобіль Range Rover Sport 2022 року випуску, про який йдеться в сюжеті "Слідство.інфо", оскільки існує пряма вказівка органу, який відповідає за запобігання корупції, про невнесення таких транспортних засобів до декларації", - йдеться у відповіді пресслужби Кабміну.

Відзначається, що автомобіль Range Rover Sport є службовим автомобілем, яким дружина прем'єра Катерина Шмигаль користується як директор ПП "КАДіС УА" (згідно з наказами про її призначення директором ПП та про передачу у службове користування директору службового автомобіля).

Місто
Львів

stas_k

Заблокований
Місто
Odesa-Romania
Просто ещё одна жена - бизнесвумэн простого чиновника 😁😔

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
автомобіль Range Rover Sport є службовим автомобілем, яким дружина прем'єра Катерина Шмигаль користується як директор ПП "КАДіС УА" (згідно з наказами про її призначення директором ПП та про передачу у службове користування директору службового автомобіля).

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Отак просто і невигадливо с.уть піплу в очі.
А чого ви всі тут обурюєтесь? Це - хитра свинорильна тема, Шмига з дружиною - вправні свинорили, а тут таких люблять і лайки їм ставлять. Чи намахати оператора, банк чи Сільпо "через лозєйку" - "ета другоє"?

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Як цікаво дивитися реакції на "кістку" яку вам кидають.
Дружина прем'єра кожен рік декларує дохід як ФОП 7,5млн - все нічого, нікого не цікавить.
В 24році відкриває нове підприємство зі статутним капіталом в 30млн - теж ніяких ні у кого ніяких питань.
Підприємство купує ровера за 3,5млн - аааааааааааа!!! корупціяяя!!! чому не заніс в декларацію!!!
А скільки роверов можна купити на 30млн?
А скільки на річний дохід ФОПа в 7,5млн?
А от задати питання на чому заробляє ФОП Шмигаль? чи чім формувався статутний капітал в 0,75млн у.е.? нема кому - це нікого не цікавить, бо треба дійсно розслідувати та мислити . А так вкинув висер про незадекларований Ровер, в якому ні порушення закону, ні судячи із задекларованих доходів корупції не проглядається - і як завжди хвилі хайпу і ніякого результату.

Місто
Львів
А чого ви всі тут обурюєтесь?
Так відповідь вами же й процитована! :) Не знаю як всі, а я не люблю коли мені в очі с.уть, видаючи дружину за бізнесвумен, на кілька порядків багатшу за себе, отримуючого лише якусь зарплатню від держави.
Також, думаю, у країнах ЕС, особливо десь в Скандинавії, такого скоробагацтва родичів чинуш бути принципово не може. А в нас таке зі свинорильством в Сільпо на один щабель виноситься:ROFLMAO:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Сам хоч зрозумів брєд, який озвучив? Як може поєднуватись ФОП і посада прем'єр-міністар держави?
Для особливо вдумливих, гарно читаючих та добре розуміючих прочитане - жінка ШМИГАЛЯ ДЕНИСА АНАТОЛІЙОВИЧА
Шмигаль Катерина Анатоліївна як це не дивно носить чомусь таке ж саме прізвище як і у Прем'єр-Міністра, і мало того під цим же прізвищем має нахабство вести свою діяльність як Фізична Особа-Підприємець...

UPD. Лише зараз звернув увагу, що і ім'я по батькові вона теж не стидається носити таке ж саме. :)

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: lite

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
За колишнього голову Державної фіскальної служби Романа Насірова внесли заставу і він вийшов з-під варти.
Джерело: речниця Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис у коментарі "Українській правді"
Деталі: За словами речниці, за колишнього голову Державної фіскальної служби внесли заставу і він вийшов з-під варти.
За даними УП, йдеться про ексглаву ДФС Романа Насірова.
У квітні 2025 року Вищий антикорупційний суд взяв під варту Насірова та збільшив для нього розмір застави з 27 до 40 млн грн.

Зверху