ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
У Верховній Раді відмовилися надати інформацію про виїзди народного депутата від фракції
У ВР лише виконали прямий припис діючого на даний час для них законодавства, про яке УП чудово знало, коли подавало запит.
ПЕРЕЛІК ВІДОМОСТЕЙ,​
що становлять службову інформацію у Верховній Раді України, органах Верховної Ради України та Апараті Верховної Ради України

54. Відомості щодо службових відряджень народних депутатів України (крім членів постійних делегацій) під час дії особливого періоду.
І подібні маніпуляції, коли запит подається лише для того, щоби отримати відмову яка точно буде відповідно до діючих НПА, і потім цей факт "розганяти" - ніяк не красить УП, не дивлячись на всю мудаковатість, м'яко кажучи, героїв їхнього розслідування з куриними яйцями.. Боротьба методом тупих маніпуляцій, користуючись тим що більша частина споживачів контенту далі заголовку все одно читати не буде, за щось дуже добре, в даному випадку - боротьба з корупцією, в результаті ніколи не приводить до перемоги цього дуже доброго...

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...героїв їхнього розслідування з куриними яйцями...

Місто
Kyiv
Те, що хтось з чиновників і депутатів купує житло за кордоном і планує жити там - це не секрет.
І не новина.
І не сенсація.

Але.

Я взагалі хотів би поговорити про ось цей феномен людей з Кварталу.
20 років нам з екранів розповідали про корупціонерів депутатів, про покидьків чиновників, про поганих президентів та премʼєрів.

20 років робили рейтинги на цьому.

20 років казали, що треба просто НОРМАЛЬНУЮ СТРАНУ побудувати.

І ось саме ВОНИ, НАЙБЛИЖЧІ ДРУЗІ ПРЕЗИДЕНТА роблять такі речі дуже показово.

Міндіч - в Ізраїлі на пляжі зі 100 мільйонами доларів вкрадених на енергетиці.

Юзік в Іспанії на відпочинку. І там же живе його родина.

Шефір молодший взагалі за росію роздає інтервʼю, Шефір старший обелетіл половину бізнесів і також поїхав.

Про цинізм Зеленського можна писати сотні постів.

І всі вони, і сам Зеленський також, не планують, не хочуть, і не бачать своє майбутнє тут.

Їм ця країна, по суті, треба, як кормушка.

Ще щось вкрасти є. Вкрадем. І всім до побачення.

Будем жити в Ізраїлі, в Іспанії, в США чи десь в Італії.

А що там у вас буде? Як ви там будете існувати?

Та абсолютно і твердо похер.

Ми звісно не були найуспішнішою країною світу.

Але у нас було 35-40 мільйонів населення, якийсь розвиток, заробітні плати, цілі міста Донбасу, промисловість, навіть ЗАЕС і та була.

Вже зараз нас 25 мільйонів. Електрики немає не те, що для промисловості, а для просто, щоб лампочка дома горіла, заробітних плат немає, сотні тисяч загинувших чи поранених, промисловість зруйнована, міста зруйновані, ніякого розвитку і близько немає.

Дуже сумно.
О.Гончаренко

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Гончаренко чи якийсь інший х@й - суті не змінює. Кожного разу коли якийсь Веніславський з трибуни б'є себе в груди і розповідає скільки ще років будемо воювати - завжди потрібно пам'ятати, що в цих патріотів вже наготовлена сім'я в теплих краях. І при першому реальному шухері - шукай вітра в полі.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
V2.ua, Хто винуватий і так вже всі давно знають. А от що робити? Де взяти чесних не корупціонерів при владі, які при тому будуть популізмом займатись?

Місто
Kyiv
V2.ua, это тот Гончаренко которому партия областей была как мать родная?
Спроба дискредитації автора жодним чином не виправдовує ницість, дволикість та внутрішню потворність персонажів, яких ви таким чином намагаєтесь виправдати!!!

Місто
Жовті Води
Гончаренко чи якийсь інший х@й - суті не змінює. Кожного разу коли якийсь Веніславський з трибуни б'є себе в груди і розповідає скільки ще років будемо воювати - завжди потрібно пам'ятати, що в цих патріотів вже наготовлена сім'я в теплих краях. І при першому реальному шухері - шукай вітра в полі.
Опозиція відірвана від кормушки, і коли вона бачить скільки влада Зеленського краде мільйони доларів, то їх давить жаба , що вони не на їх місці, так що усі там хабарники і вори, а виїжджають на патріотичних гаслах і дурнях.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Опозиція відірвана від кормушки, і коли вона бачить скільки влада Зеленського краде мільйони доларів, то їх давить жаба , що вони не на їх місці, так що усі там хабарники і вори, а виїжджають на патріотичних гаслах і дурнях.
Саме тому опозиціонери і пішли воювати на фронт. Щоб сісти на мільярдні потоки, ага.
Пс. Я б на місці пороха з його статками давно залишився за кордоном, а він, дурень, весь час повертається з відряджень і витрачає гроші на армію.
А друзі самі знаєте кого, який ні про що не знав, з накраденим тікають і тікають з України. Але не всі, багато хто з них не втекли, бо ще є що красти

Місто
Одеса
Саме тому опозиціонери і пішли воювати на фронт. Щоб сісти на мільярдні потоки, ага.
Пс. Я б на місці пороха з його статками давно залишився за кордоном, а він, дурень, весь час повертається з відряджень і витрачає гроші на армію.
А друзі самі знаєте кого, який ні про що не знав, з накраденим тікають і тікають з України. Але не всі, багато хто з них не втекли, бо ще є що красти
Славимо святого пороха 🤷🤷🤦🤦

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
який там син пороха воює? Ахмєтов молодець - не покинув коаїну...

Місто
Denver
Телефон
S23
Останнє редагування:
Місто
Одеса
Саме тому опозиціонери і пішли воювати на фронт.
Стривайте, а хіба Олексій Гончаренко "пішов на фронт"?
Чому зефани посилають всіх на фронт, а самі до Іспанії...
У Гончаренка настільки рило в пуху що його вже майже нічого не спасе від поганого відношення до нього.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
який там син пороха воює?
Навіть не можу уявити ситуацію, щоб мій батько вирішував за мене йти мені воювати чи ні. Думаю, що наступним вашим аргументом буде: чому не воюють: невістки пороха, куми пороха, сусіди пороха, однокласники пороха. Це дебільний аргумент і він не змінює того, що у 2019му більшість населення обрала до влади популістів і корупціонерів, які переплюнули пороха і ко у тисячі разів.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Одеса
який там син пороха воює?
Навіть не можу уявити ситуацію, щоб мій батько вирішував за мене йти мені воювати чи ні.
Тобто якщо бажаєш не йти воювати ,то можна просто не йти ? В тцк так і казати " ніхто не має вирішувати йти чи ні " ?

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Тобто якщо бажаєш не йти воювати ,то можна просто не йти ?
Мільйони чолоків в Україні саме так і роблять. І на нашому форумі є такі. Нічого дивного.
Взагалі дивуюсь людям, які бризкають слиною у бік попередніх президентів. Забудьте про них, живіть сучасним, будуйте майбутнє з діючою владою, вимагаючи від неї дій або допомагаючи їй.
У будь-якій країні (якщо це не диктатура) існує опозиція і громадяни, які її підтримують. Треба нормально це сприймати. А у вас будь-яке критичне згадування про діючого президента викликає Емоційні дії в сторону критиків і, особливо, в бік попереднього президента. І це погано тому, що ви просто розучились мислити, аналізувати, елементарно порівнювати. Ви дієте на основі інстинкту, як собака, яка почула запах або голос ворога і починає гавкати.
Розумію, що цей текст піде в пустоту, але я намагався :(

Місто
Львів
⚡️НАБУ ініціює екстрадицію Тимура Міндіча у справі «Мідас»

Національне антикорупційне бюро передало до Офісу Генерального прокурора пакет документів на екстрадицію з Ізраїлю Тимура Міндіча.

Генпрокуратура наразі не підписала клопотання, хоча документи перебувають в ОГП вже два тижні. НАБУ розраховує на підписання документа найближчим часом.

Зверху