Місто
Kyiv
який там син пороха воює?
Навіть не можу уявити ситуацію, щоб мій батько вирішував за мене йти мені воювати чи ні.
Тобто якщо бажаєш не йти воювати ,то можна просто не йти ? В тцк так і казати " ніхто не має вирішувати йти чи ні " ?
В Зеленського запитайте! Мендель каже, що він так 4 рази казав ;)

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
выдали гражданина Израиля?
наче, так
Хотя Израиль редко выдает своих граждан, такие случаи случались. Законодательство страны не запрещает экстрадицию.

Або ще тут

На зауваження ведучої, що Ізраїль зазвичай не видає громадян іншим країнам, представник НАБУ відповів: були випадки, коли Ізраїль видавав Україні свого громадянина, і законодавством цієї країни екстрадиція не заборонена, однак це дійсно рідкісні винятки.

Місто
Kyiv
Чому Володимир Зеленський знову повернувся до ідеї купівлі болгарських ядерних реакторів, навколо яких уже давно тягнеться шлейф корупційних підозр?
У цьому випуску Марина Данилюк-Ярмолаєва розбирає нову хвилю просування старої схеми — із російським походженням обладнання, політичним тиском, лобізмом Банкової та фігурантами, чиї імена вже не раз звучали в антикорупційних скандалах.
Володимир Зеленський публічно знову заговорив про купівлю реакторів у Болгарії, попри попередні викриття, “плівки Міндіча”, проблеми довкола ексміністра Германа Галущенка та критику самої ідеї з боку енергетичних експертів.
Авторка пояснює, чому ця історія виглядає не як енергетична стратегія України, а як спроба повернутися до багатомільйонної схеми в час великої війни.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Чому Володимир Зеленський знову повернувся до ідеї купівлі болгарських ядерних реакторів, навколо яких уже давно тягнеться шлейф корупційних підозр?
о народе все думает...

Утром мажу бутерброд -
Сразу мысль: а как народ?
И икра не лезет в горло,
И компот не льется в рот! @

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Про Золкіна ще нема теми?
Бюро економічної безпеки (БЕБ) розпочало розслідування щодо блогера Володимира Золкіна після заяви народного депутата Ярослава Железняка. Про це пише «Цензор.НЕТ» з посиланням на відповідь заступника керівника департаменту — керівника відділу організаційного забезпечення та архіву департаменту документообігу та контролю БЕБ Андрія Сергеєва.

Детективи БЕБ внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) відомості за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 209 (легалізація майна, одержаного злочинним шляхом) та ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування. Про підозру Золкіну не повідомляли.

Нагадаємо, на початку березня нардеп Ярослав Железняк розповів, що блогер Володимир Золкін був знятий із загального військового обліку і перебуває «під протекцією» Головного управління розвідки Міноборони (ГУР МО). Він також повідомив, що Золкін із 2010 по 2025 рік «майже не сплачує» податків і не декларує свої доходи.

Пізніше Железняк розповів, що блогера позбавили бронювання в ГУР МО, а БЕБ відкрило два кримінальні провадження проти нього.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Бюро економічної безпеки (БЕБ) розпочало розслідування щодо блогера Володимира Золкіна після заяви народного депутата Ярослава Железняка. Про це пише «Цензор.НЕТ» з посиланням на відповідь заступника керівника департаменту — керівника відділу організаційного забезпечення та архіву департаменту документообігу та контролю БЕБ Андрія Сергеєва.

Детективи БЕБ внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) відомості за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 209 (легалізація майна, одержаного злочинним шляхом) та ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на початку березня нардеп Ярослав Железняк розповів, що блогер Володимир Золкін був знятий із загального військового обліку і перебуває «під протекцією» Головного управління розвідки Міноборони (ГУР МО). Він також повідомив, що Золкін із 2010 по 2025 рік «майже не сплачує» податків і не декларує свої доходи.

Пізніше Железняк розповів, що блогера позбавили бронювання в ГУР МО, а БЕБ відкрило два кримінальні провадження проти нього.
Мусорів колишніх не буває, ще й вбивця, нічого дивного. Але йому нічого не буде, під "зеленими" ходить, як відкрили так і закриють справу. Це не САП і НАБУ, нажаль

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Насірова посадили: вирок ВАКС у "газовій справі" встояв у апеляції
Апеляційна палата ВАКС підтвердила вирок колишньому голові Державної фіскальної служби – шість років позбавлення волі

Насіров до останнього просив його виправдати.

"У мене для такого звернення до суду є вагомі підстави – моя невинуватість. Я, шановний суде, не діяв усупереч інтересам служби, я не приймав ніяких незаконних рішень, я не діяв у будь-чиїх інтересах, нікому і ні в чому не сприяв", – сказав він.

Насіров обвинувачувався за ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу у зв'язку з розстроченням у 2015-2016 роках 2 млрд грн рентних платежів у інтересах газових компаній ексдепутата Олександра Онищенка.

"Чи міг я передбачити, що внаслідок застосування інституту розстрочок саме до цих трьох платників податків серед інших 8000 платників, яким було надано розстрочення у 2015 році, виникне така ситуація і вони не сплатять податкові зобов'язання? Зрозуміло, що такого передбачити неможливо", – сказав Насіров.

Окрім ув'язнення, його також позбавили права обіймати посади в органах державної влади, місцевого самоврядування та комунальних підприємствах строком на три роки.

Справу Насірова розглядали з 2017 року – спочатку в Шеченківському районному суді Києва, а з 2019 року – у ВАКС.

ВАКС розглядає ще одну справу щодо ексголови ДФС. Насірова звинувачують в отриманні найбільшого в історії України викритого хабаря – 722 млн грн в еквіваленті. За цим епізодом йому загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У 2025 році Насіров намагався мобілізуватися до Збройних Сил України, але йому не дозволили цього зробити.

У 2019 році Насіров посів останнє місце на виборах президента України, набравши 0,01% голосів.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
"Чи міг я передбачити, що внаслідок застосування інституту розстрочок саме до цих трьох платників податків серед інших 8000 платників, яким було надано розстрочення у 2015 році, виникне така ситуація і вони не сплатять податкові зобов'язання? Зрозуміло, що такого передбачити неможливо", – сказав Насіров.
Як можна казати "передбачити" про те, що знав достеменно?!? Ну ладно, народ України тримати в дурнях, але намагатися зробити те саме з суддею... Ну мєгатупо!

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Ашотакоє? Невже електорату вже не подобаються його огидні відосики?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Кочевник, sic transit gloria mundi... Стер, сердешний, язика на роботі... Якість вилизування впала. "В расход!" (С)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
НАБУ завершило розслідування гучної справи: перед судом постануть екснардеп і ексзаступник міністра
Справу про майже 12 млн збитків Центренерго скеровано до суду

Чинний нардеп отримав підозру в незаконному збагаченні на 13 млн грн
НАБУ і САП викрили на незаконному збагаченні депутата Верховної Ради

Йдеться про:

квартиру в центрі Києва площею 132,6 кв. м і вартістю 5,63 млн грн;
елітний ремонт та облаштування вказаної квартири на сумму 5,66 млн грн;
котедж і земельну ділянку в курортному селищі Коблево на березі Чорного моря загальною вартістю 1,69 млн грн.

Мова про Олександра Качного. Обраний до Верховної Ради у 2019 році від забороненої нині партії ОПЗЖ. Нині входить до депутатської групи "Платформа за життя та мир", член бюджетного комітету.

Зверху