Космос, Місяць, колонізація планет

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
NASA Live: Official Stream of NASA TV

Stellarium — вільний планетарій з відкритим кодом для вашого комп’ютера. Програма здатна показувати реалістичну просторову картину неба, таку, яку можна бачити неозброєним оком, у бінокль або у телескоп.

Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Так я ж вам і показав що правди ви не побачите, буде ШІ і фотошоп
Ось офіційний фотозвіт від NASA. А ви притягли скріни якоїсь кацапні.
Може справа в джерелах, з яких Ви черпаєте інформацію, а не в всесвітній змові?

Місто
Київ
Ось офіційний фотозвіт від NASA. А ви притягли скріни якоїсь кацапні.
Може справа в джерелах, з яких Ви черпаєте інформацію, а не в всесвітній змові?
Там немає жодного фото крупним планом з приводнення
Post automatically merged:

правди ви не побачите
Я перепрошую, а що там такого приховано, "в правді"? :unsure:
Які ваші версії?
Правда в тому що вони показують те що вважають за потрібне і лише відредаговані версії

Місто
Львів
Там немає жодного фото крупним планом з приводнення
А повинно бути? Почитайте, що таке операційна зона та навіщо встановлюють обмеження руху для цивільних суден і авіації під час посадки.
Правда в тому що вони показують те що вважають за потрібне і лише відредаговані версії
За останній тиждень в цій темі не було жодного пруфа, що хтось когось обманює. Тільки тупі вкиди та маніпуляції.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
в всесвітній змові?
перш ніж вірити в змову треба вияснити "якщо теорія правдива - хто від неї отримає прибуток?".
Від плоскої Землі чи польоту на Місяць в кіностудії ніхто не отримує прибутку - тому це бред.
От від підриву башень-близнюків 9/11 і війни в Афганістані наближені до влади США попиляли трильйон доларів, тому теорія цілком може бути правдою.

Місто
Львів
від підриву башень-близнюків 9/11 і війни в Афганістані наближені до влади США попиляли трильйон доларів,
Все-ж таки є кардинальна різниця між гебешними підривами будинків, "рязанським цукром" та терактами у найбільшій демократії світу із трьома тисячами загиблих у 2001-му.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
найбільшій демократії світу
це в тій, де педофілів досі не те що не посадили, а навіть від влади не усунули? Чи тій де придумали біолабораторії в Іраці? Чи де власного президента пристрелили?
Я не стверджую, що спецслужби підривали будинки, але можливість такого не нульова, на відміну від підробки всіх матеріалів польоту Атреміди, бо там можна заробити більше, ніж вкласти в організацію змови.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Я не стверджую, що спецслужби підривали будинки, але можливість такого не нульова
Якщо це про башти-близнюки, то тему "підривів" переконливо виключили у кількох документальних фільмах - розслідуваннях, де чітко було показано як від пожеж розплавилися та склалися металеві елементи конструкції веж.

Місто
Одеса
Є таке, знову познущались фотошопери
Як мінімум, три фото згенеровані ШІ, а крайнє справа це Apollo 1969 року.
Навіщо ви притягнули сюди цю шизофазію і що це має символізувати?
Чувак , в тебе нехерові проблеми з головою. Роби щось .

Місто
Львів
перш ніж вірити в змову
Вірити треба в Бога. А все решта - ймовірне або малоймовірне, виходячи з аналізу наявної інформації.
P.S. Коли чую про всесвітні змови, відразу згадую ось цю картинку:
rozetky-domovytys.jpg

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Riznychenko, просто Ви очікуєте змову якихось Ілюмінатів, в яких є один злий магістр, якого всі слухаються, і рада із десятка мовчазних кардиналів. А на ділі є змова сотні Епштейнів, кожен із яких тягне на себе покривало, але іноді працюють разом над однією ціллю.
От те, що Сіярто доповідає Лаврову офіційно ніхто не визнає. І ніхто не каже чим москалі тримають за яйця агента Краснова.

Щоб не відходити від теми космосу, то теорія про існування НЛО, які виявляються секретними розробками зброї, цілком ймовірна, а от теорія про фальсифікацію польотів на Місяць - абсолютно ні. Всі ймовірні теорії мають проходити критерій "комусь має бути вигідно"

Останнє редагування:
Зверху