Котики Котоферма

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
KonsL, А фото наличия отсутствия чего-то у кота нельзя загрузить?
🙂А з кішкою як бути? В мене ж двійко брат+сестра - кото-банда а-ля Боні&Клайд
Post automatically merged:

Проще загрузить им фото наличия чего-то у хозяина кота
Тільки за умови зобов'язання від PURINA (у письмовому вигляді та нотаріально завіреного) на довічне забезпечення тими кормами за асортиментом і кількістю, що я сам понавибираю 😎

Останнє редагування:
Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Найстаріша кішка в історії, Крім Пафф (Creme Puff), яка народилася 3 серпня 1967 року і померла 6 серпня 2005 року у віці 38 років і 3 днів, мала досить незвичний раціон, про який розповідав її власник Джейк Перрі з Остіна, штат Техас.
Особливості раціону Крім Пафф:
Основа: Сухий котячий корм.
Добавки: Бекон (індичий), яйця, броколі, спаржа.
Напої: Кава з вершками.
"Еліксир": Кожні два дні вона отримувала піпетку червоного вина, яке, за словами Перрі, допомагало кровообігу в артеріях.
Джейк Перрі також відомий тим, що інший його кіт, Гранпа Рекс Аллен, прожив 34 роки, що також є одним із найвищих показників довголіття у котів. Окрім специфічного харчування, Перрі облаштував у своєму домі спеціальний простір для активності котів, включаючи сходинки та перегляди документальних фільмів про природу.
©

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
UPD: гостроокою людиною таки підмічено
Тигро-хвіст).jpg
упсс, і тут "кумовство"? Чи просто елемент системи "свій-чужий" (IFF - identification friend or foe)?

Останнє редагування:
Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Котик не бездомний та має люблячу родину й дім, але кожен день воліє ходити на роботу в місцевий супермаркет, повідомляє Суспільне Кропивницький. Просто Гоша полюбляє бути серед людей, спілкуватися з колегами та дарувати усім гарний настрій. Спойлер: керівництво магазину не проти.
Гоша приходить на роботу дуже рано – о 7:00. Працівники магазину кажуть, що котик має два улюблені місця: за касою та біля фотозони для відвідувачів. Наприкінці робочого дня за тваринкою приходить його власниця Ірена Арвеладзе і забирає додому. Котика у магазині усі дуже люблять й підгодовують. Після ситного обіду працівник не відмовляє собі у задоволенні солодко поспати.
©

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Purina знов роздає безкоштовно тестовий набір PRO PLAN для стерилізованих котів.
Ну що, хтось пройшов цей квест? А мені таки вдалося 😎
Згадав, що колись нас зареєстрували у вет.клініці Зоопатруль, а вони співпрацюють з JetVetPass. Знайшов у себе той застосунок із звірятковими паспортами і зробив потрібні скани. Щоправда, Purina прийняла заявку лише на одного котика, другому відмовили – жлоби🤷
Вже й отримали той тест.набір
IMG_20260503_214506.jpg IMG_20260503_214952.jpg IMG_20260503_215413.jpg
*кришка від 6-літрової баклажки (на першому фото) для масштабу.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Напевно, краще сюди, бо серед відвідувачів "Гумора" не усі можуть бути в темі

Британське питання).jpg

============================
Надибав тут цікаву гілочку, що заглухла десь за півроку до старту цієї. Питання до адмінів: може їх варто якось об'єднати?

Місто
Львів

Поштовик

Blue -> Life: )Mobile -> Red
Місто
Київ
Підніму тему. Хочу на вікно поставити собі сітку але краще решітку, щоб кіт не випав. Можливо в когось є вже досвід, якби зробити це більш вигідно?
Переглянути вкладення 62197
Просто невже така сітка має коштувати 4+ тисячі гривень? Чи я трохи недооцінюю роботу?
В мене ось таке рішення за 80грн.
Сітка 50грн метр на 1.5метри, саморізи 30грн.
Правда в мене дерев'яне вікно.
Хоча можна і на пластик прикрутити, якщо не шкода, або зробити самостійно рамку.

Вкладення

• Screenshot_20260518_160451_Gallery.jpg
    Screenshot_20260518_160451_Gallery.jpg
    225.3 КБ · Перегляди: 26
  • Screenshot_20260518_160504_Gallery.jpg
    Screenshot_20260518_160504_Gallery.jpg
    300 КБ · Перегляди: 26
Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Підніму тему. Хочу на вікно поставити собі сітку але краще решітку, щоб кіт не випав. Можливо в когось є вже досвід, якби зробити це більш вигідно?
Переглянути вкладення 62197
Просто невже така сітка має коштувати 4+ тисячі гривень? Чи я трохи недооцінюю роботу?
В мене ось таке рішення за 80грн.
Сітка 50грн метр на 1.5метри, саморізи 30грн.
Правда в мене дерев'яне вікно.
Хоча можна і на пластик прикрутити, якщо не шкода, або зробити самостійно рамку.
Аналогічно. Сітка 20х30, по периметру круглогубцями кільця і шурупами до дерев'яної рами балконного вікна. Наступного дня після того, як дуже обережно зняв котика, що відпочивав на перилах надцятого поверху.

Місто
Хмельницький
Просто прямий дріт шурупом через шайбу до дерева? А я мав час і натхнення. Зараз подивився - сітка 25х50, шурупи не на кожному дроті, звичайно. Там, де 50, то через один, а там, де 25, то через два на третьому.

Зверху