крайньомуЧак Норіс. 86 років
крайньомуЧак Норіс. 86 років
Край считают от центра. Пишите по нормальному в последнем. Копируете россиянВ своєму крайньому пості
У Львові ходив в магазини за продуктами ще в дошкільному віці.Край считают от центра.
Ось воно, ключове слово (ну, і я там ще дещо з граматики виправив, звиняйнезСкінченНих совдепівьсЬких чергах
В мене усі знайомі кажуть Крайній і нічого їх не виправить. "Последний" це на смерть кажутьmagodzec, я же не виноват, что вокруг вас необразованные люди
и что? так и есть"ты последний человек с которым я хотел бы общаться"
Та откуда я знаю? Вы тут уже стояли и забыли за кем были?Идеально,- "за кем я?".
Ну, почнемо з того, що в черзі ДВА края! То зовсім некорректно так ставити питання. Мене, навпаки, завжди вчили питати в черзі "хто останній?"omni, ще раз, задумайся!
Мені 6 років, 1970-й рік, мама послала зі списком до гастроному.
Приходжу туди і чітко знаю що не можна питати "хто тут останній"!
А можна виключно "хто крайній"!
Тобто в черзі "краї" таки є?в черзі ДВА края!
Це ж лох якийсь. Справжній свинорил намагатиметься з переднього краю черги притулитися.Тоді цілком зрозуміло що той, хто хоче її зайняти, буде цікавитися не першим краєм
жалко пацанакілька разів так спитав, замість відповіді отримавши від цьоць у чергах насуплені погляди і в подальшому, не мудруючи, вживав слово "крайній"![]()

В часи багатогодинних черг суворий совковий нарід міг і добряче натовкти по макітрі подібному свинорилуСправжній свинорил намагатиметься з переднього краю черги притулитися.
Когда я в очереди спрашивал "кто последний?" и находилось какое то необразование чучело посмевшее поучать грамотейку - то после этого вся очедь стояла в тревожном ожидании
сказать "крайний" в моём присутствии было ошибкой.просто цілком ігноруючи якщо вжив слово "останній"