Ну р2р от 10, не от 1000 же.поповнення чи р2р теж від +- 10$.
Пропустив що мова перейшла з 2.5 на 1000. Так 10 - можна звісно. Тільки пан ще документи не хоче підтверджувати, бо боїться що його за 2.5$ прижучатьНу р2р от 10, не от 1000 же.
Міняли-валютчики.Покажіть мені обмінку яка носиться з таким дріб'язком як 2.5$?Працюють, шифруються і працюють.
на bestchaтge вроде от 4000 грн, но на бинансе надежнее и проще там можно и через квазикеш напрямую со своей карты купить, берите мин сумму + 2,5 , потом остаток назад через p2p выводите. Для начала посмотрите какие есть минимальные предложения по р2ркак оказалось минималка в обменках 1000 долЗ такою сумою - тільки шукати знайомого з usdt і домовлятись. Жодні обмінники і p2p не працюють. Мінімально можна знайти від 10ти баксів.надо перевести человеку 2.5usdt
до этого с криптой не работал
как проще всего это сделать? не хочу создавать кошельки потому что потом начнется- а покажите паспорт, а докажите что это вы а не кто то другой и прочий геморрой
Ну і комісія буде мінімум 1 бакс. Подумайте чи воно вам реально потрібно.
а почему так?
До закупок ще далеко. Про основні базові речі дізнатися. Валюти такі-то, гаманці такі-то, біржі-такі-то, користуватися варто тим-то. Вікі, звісно, почитав.Закупался на хаях - прокатился на ...
Ну ты в понял. Это основная мысль руководства которое ты ищешь.
Закупитись по 69, побачити падіння, розчаруватись, продати по 60, потім побачити, як він знов росте. Мені здається, якщо я почну цим займатися, в мене так і буде.Хто попереднього разу закупився на хаях, може докупити ще:
ну интересно же, из каждого утюга про какую-то непонятную хрень по 60 тыщ баксов орутЯ с этого и угораю. Люди начинают искать учебники по крипте когда она на максимумы лезет.
думаю, що вчорашнє падіння є звичайною ведмежою пасткою. Спочатку винесли стопи лонгістів, а потім поголять шортистів, які на 69 зашортили. Сам лише у споті, без позиції. Трішки заробляю на стейкінгу BNB на нових токенахЯ половиной вышел. У меня десятка. Ну и десятка осталась.
для жирних інвесторів (інституціонали) не особливо має значення ціна. Для них поняття "дорого" це дуже відносне поняття. ім головне, щоб актив постійно йшов угоруВ этот раз 69 - это только начало )) а вот вовремя выйти - это искусство
Звичайно )))Biktop, ну ми ж тут не інституціонали ))