У Києві викрали 29-річного іноземця, «вибили» з нього крипту та задушили
Близько опівночі мешканці Соломʼянського району почули крики та побачили, як декілька невідомих б’ють та затягують до автівки чоловіка.
У Києві й області було введено спеціальну поліцейську операцію з пошуку та затримання викрадачів.
Як вже зʼясувалось, четверо чоловіків дізналися, що в іноземця є біткоїни, вартістю декілька мільйонів грн. Вони відстежили, де він мешкає, дочекались його, силоміць затягнули до авто й вивезли в закинуту будівлю на території нашої області.
Там силою вони змусили його перерахувати біткоїни на їхній криптогаманець, а іноземця вбили.
Чоловіків затримали, тепер їм загрожує довічне ув’язнення.
Не думаю...Совпадєніє? ©
Туди ж набирають "найкращих з найкращих"?"Президентської" бригади (А-0222)
про USDC в TRC20 вже краще потроху забувати. А де TRX заморозили?а є хто технічно підкований свінорил?
як зробити, щоб перекази USDC/USDT в TRC20 були дешевші чи безплатниі? бо я купив TRX, заморозив їх але все одно як пробую зробити переказ то мені рахує вартість переказу понад 3 бакси
на бінанс з тим було менше проблем бо там фіксована вартість але хочу потроху виходи на холодні гаманці
Если сегодня Иран ударит по Израилю то будет ниже.Опять резня на рынке, цены просто вах! нада брать. Думаю, это последний раз, когда мы видим биточек по 50.
Що ж тебе так пече?Пашку закрили - його криптолайно падає. Черговий доказ, що це все - масовий розвод, цінність цього всього - виключно в головах оленів..))
Та не звертаєш, а волаєш як тобі "пофіг".
Лише трохи зловтішаюсь з цього всього "ммм" планетарного масштабу, коли воно показує своє "справжнє обличча"..))не звертаєш, а волаєш як тобі "пофіг".
На цьому "лайні" розумні люди заробили статки. Це майже "Леді Лайф"криптолайно
Лол. Його "криптолайно" за рік зросло на 350%(з урахуванням останнього падіння), в той час як гривня за останній рік впала на 14%...криптолайно падає. Черговий доказ, що це все - масовий розвод, цінність цього всього - виключно в головах оленів..))
Вивід доступний тільки через Ethereum мережу(Tron не підтримується). Комісія - 10 з копійками USDTпідкажіть хто користується wirex, яка в них комісія якщо потрібно перевести USDT (Tron) на інший гаманець (інша біржа).
Весь сайт перелапатив, не знайшов та при створені платежу не показує коміс