Світова економіка

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Він не передбачуваний :sick:. Я геть не посивіла, як мої ETF впали на 25% за хвилину.
Я вже більше місяця як вивів усі ETF у готівку. Бо ринки явно були перегріті і падіння було питанням часу. А ринки тягнуть за собою і крипту.
Зараз якраз XTB дає на 90 днів +2% до cash ISA, тож 6.5% у фунтах і без ризику це дуже смачно.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
webivan так в мене Stock and shares ISA. Я з американських теж вивела, але ще тримаю в європейській оборонці. Вони вчора теж впали з ранку, але на щастя вже все вернулося.

• Like
Реакції: drmz
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan так в мене Stock and shares ISA.
Та це зрозуміло. Поки вони в акціях, то stocks, поки в кегі, то кеш. Але з чудовою політикою діда, яка веде до світової рецесії тримати гроші в будь яких акціях - сумнівне задоволення.

Єдина радість - при глобальний рецесії рашка і китай двинуть коні раніше за Штати і Європу

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Є економічне обгрунтування?
По Рашці усе до простоти банально. Рецесія=зменшення споживання нафти=падіння цін на нафту, додайте до цього шалені воєнні витрати і уже рекордно високі ставки центрального банку...
З Китаєм там дискусія і обгрунтування сильно складніше.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
webivan, по Китаю не скажу, а ось по рашці на мою думку ви помиляєтесь. рашка скатується у повну авторитарну країну, а там закрутять гайки і плювати вони хтіли на свій народ. А ось в штатах скоріше свої виборці цих експерементаторів знімуть.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan, по Китаю не скажу, а ось по рашці на мою думку ви помиляєтесь. рашка скатується у повну авторитарну країну, а там закрутять гайки і плювати вони хтіли на свій народ.
Просто нагадаю що Совок розвалився внаслідок повної сраки в економіці яка стала наслідком війни в Афганістані, яка принесла міжнародну економічну ізоляцію і на яку дуже невдало наклалось падіння цін на нафту. Я не кажу що рашка розвалиться(хоч і дуже би хотілось), але економіка і гроші для продовження війни потрібні, а їх не буде і близько в достатній кількості якщо Трамп продовжить свій курс на тотальний ізоляціонізм і світовому рецесію

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
webivan, по Китаю не скажу, а ось по рашці на мою думку ви помиляєтесь. рашка скатується у повну авторитарну країну, а там закрутять гайки і плювати вони хтіли на свій народ. А ось в штатах скоріше свої виборці цих експерементаторів знімуть.
ще мені нагадує одну країну, в якій я живу і тут війна...

Місто
Жовті Води
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Просто нагадаю що Совок розвалився внаслідок повної сраки в економіці яка стала наслідком війни в Афганістані, яка принесла міжнародну економічну ізоляцію і на яку дуже невдало наклалось падіння цін на нафту.
ну там ще фактори були, крім сраки в економіці, до влади прийшов політик якого рахують недолугим, а насправді який не захтів закручувати гайки так щоб втримати ту країну.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Москалі будуть ходити в лаплях, жерти траву і кору дерев, з голоду будуть здихати і жити в злиднях, а воювати не перестануть. Це, навпаки, буде стимулом йти у військо, бо там годують і є можливість поживитись чужим добром на захоплених територіях. Завжди так у них було. Орда не змінюється. Он, такий же приклад Північної Кореї маємо: хочеш вилізти із злиднів і піднятись - йди у військо.
А щоб країна не розвалилась, треба закручувати гайки. Що вони й роблять. Поки влада сильна, жодні економічні негаразди не розвалять країну.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Він не передбачуваний
ДвоХвилинний інформаційно-аналітичний зріз :)
не передбачений Трамп
А про "мавпячу непередбачуваність Трампа" - це легенди, нав'язані ліваками через авторитетні ЗМІ.
оця його риса - непередбачуваність
Американський дід настільки непередбачуваний
рудий дурень дуже палкий до лестощів і передбачуваний

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
ПРЕЗИДЕНТ ТРАМП ЩОЙНО Подав запит у ВЕРХОВНИЙ СУД ДОЗВОЛИТИ Звільнити ГОЛОВУ ФЕДЕРАЛЬНОГО РЕЗЕРВНОГО БЮРО ДЖЕРОМА ПАУЕЛЛА
Пауелл досяг того, що вважалося неможливим (м’якої посадки в умовах високої інфляції), і тепер манго Оренж Муссоліні хоче це зруйнувати, звільнивши його та запровадивши радикальні тарифи.
Це прописано в довбаному Project 2025. Вони хочуть перейти на Free Banking 🤦‍♀️

Зверху