Він не передбачуваний
. Я геть не посивіла, як мої ETF впали на 25% за хвилину.
JP Morgan передбачає 60% ймовірність рецесії в США.
JP Morgan передбачає 60% ймовірність рецесії в США.
Щось зарано тобі сивіти)Я геть не посивіла
Я вже більше місяця як вивів усі ETF у готівку. Бо ринки явно були перегріті і падіння було питанням часу. А ринки тягнуть за собою і крипту.Він не передбачуваний. Я геть не посивіла, як мої ETF впали на 25% за хвилину.
Та це зрозуміло. Поки вони в акціях, то stocks, поки в кегі, то кеш. Але з чудовою політикою діда, яка веде до світової рецесії тримати гроші в будь яких акціях - сумнівне задоволення.webivan так в мене Stock and shares ISA.
Є економічне обгрунтування?при глобальний рецесії рашка і китай двинуть коні раніше за Штати і Європу
По Рашці усе до простоти банально. Рецесія=зменшення споживання нафти=падіння цін на нафту, додайте до цього шалені воєнні витрати і уже рекордно високі ставки центрального банку...Є економічне обгрунтування?
Просто нагадаю що Совок розвалився внаслідок повної сраки в економіці яка стала наслідком війни в Афганістані, яка принесла міжнародну економічну ізоляцію і на яку дуже невдало наклалось падіння цін на нафту. Я не кажу що рашка розвалиться(хоч і дуже би хотілось), але економіка і гроші для продовження війни потрібні, а їх не буде і близько в достатній кількості якщо Трамп продовжить свій курс на тотальний ізоляціонізм і світовому рецесіюwebivan, по Китаю не скажу, а ось по рашці на мою думку ви помиляєтесь. рашка скатується у повну авторитарну країну, а там закрутять гайки і плювати вони хтіли на свій народ.
Я Китай і мав на увазі. Вибач, що не уточнивЗ Китаєм там дискусія і обгрунтування сильно складніше.
ще мені нагадує одну країну, в якій я живу і тут війна...webivan, по Китаю не скажу, а ось по рашці на мою думку ви помиляєтесь. рашка скатується у повну авторитарну країну, а там закрутять гайки і плювати вони хтіли на свій народ. А ось в штатах скоріше свої виборці цих експерементаторів знімуть.
Наша влада вже зрозуміла, що тоталітарну державу не перемогти демократією, тож теж переходять на цей режим.ще мені нагадує одну країну, в якій я живу і тут війна.
ну там ще фактори були, крім сраки в економіці, до влади прийшов політик якого рахують недолугим, а насправді який не захтів закручувати гайки так щоб втримати ту країну.Просто нагадаю що Совок розвалився внаслідок повної сраки в економіці яка стала наслідком війни в Афганістані, яка принесла міжнародну економічну ізоляцію і на яку дуже невдало наклалось падіння цін на нафту.
Китай запровадив у відповідь мита на американські товари у розмірі 84% у відповідь Трампу
ДвоХвилинний інформаційно-аналітичний зрізВін не передбачуваний
не передбачений Трамп
А про "мавпячу непередбачуваність Трампа" - це легенди, нав'язані ліваками через авторитетні ЗМІ.
оця його риса - непередбачуваність
Американський дід настільки непередбачуваний
рудий дурень дуже палкий до лестощів і передбачуваний
Пауелл досяг того, що вважалося неможливим (м’якої посадки в умовах високої інфляції), і тепер манго Оренж Муссоліні хоче це зруйнувати, звільнивши його та запровадивши радикальні тарифи.ПРЕЗИДЕНТ ТРАМП ЩОЙНО Подав запит у ВЕРХОВНИЙ СУД ДОЗВОЛИТИ Звільнити ГОЛОВУ ФЕДЕРАЛЬНОГО РЕЗЕРВНОГО БЮРО ДЖЕРОМА ПАУЕЛЛА
Що це таке?Вони хочуть перейти на Free Banking![]()